Липсата на бебе провалила брака на Деми и Ащън

Актрисата опитвала с години да забременее, но така и не се получило
14 мар 2013 18:42,
6
Липсата на бебе провалила брака на Деми и Ащън
Деми и Ащън,Снимка: Reuters

Деми Мур и съпругът ѝ Ащън Кътчър са в процес на развод. През 2011 година актьорът я остави след шестгодишен брак. Дълго време бившата съпруга на Брус Уилис не можа да прежали любимия си и вероятно все още не може.

50-годишната звезда не иска да приеме факта, че той вече си има нова половинка в лицето на Мила Кунис и все още се опитва да си обясни защо бракът ѝ не потръгна. Едно от основните ѝ предположения е фактът, че тя не е могла да го дари с дете.

„Деми с години се опитваше да забременее от Ащън. Тя беше минала 40-те, когато се събраха, и направи всякакви неща с тялото си, само и само да зачене", издава близък до актрисата пред RadarOnline.com .

От брака си с Брус Мур има три дъщери. Те всички обожават Кътчър, но Деми е осъзнала, че трябва да го дари и с негово биологично дете.

„Ащън искаше дете от деня, в който станаха двойка. И тя знаеше, че ще бъде прекрасен баща, след като видя как се отнася с нейните момичета. За съжаление, времето не бе на страната на Деми и тя така и не можа да изпълни това негово желание", допълни източникът.

Двойката има 15-годишна разлика във възрастта и Деми не беше първа младост, когато се ожениха, което е и сред основните причини да има проблеми със забременяването. Сега, когато е в процес на развод, тя е споделила пред приятели, че ако бе дарила Къчър със син, сега нямаше да подписва документите за разтрогване на брака им.

„Тя смята, че ако имаха бебе у дома, Ащън нямаше да ходи по купони с приятели и нямаше да ѝ изневери", допълни още източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
НВ преди 11 години
Може ли стара кола да бъде като нова? Външно-ДА. Е какво иска тя младо момче да няма негови деца. Звучи ми егоистично.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kvo bebe??? taq e na 100 godini !!!!
1
7
 
26
 
! Отговори
... преди 11 години
Трънки! Бракова с толкова голяма разлика, особено в полза на жената, са обречени. С или без дете.

Спонсорирани публикации