Елен Колева е получавала заплахи за смърт

Актрисата обичала най-силно Александър Найденов
21 май 2013 15:09,
35
Елен Колева е получавала заплахи за смърт
Елен Колева; Снимка: LOVE style

Танцуващата актриса Елен Колева разкрива в откровено интервю за списание LOVE style, че преди години е получавала заплахи за убийство.

„Имам една много неприятна история отпреди няколко години, когато бях водеща на „Лорд ъф дъ шефс". Започнах да получавам много страшни заплахи от анонимен, по-скоро измислен профил във Facebook. И тогава наистина се уплаших. Това продължи няколко месеца", разказва Елен.

Тя имала и друга ситуация през 2008 година. Тогава живеела в центъра и в един момент започнал да я преследва непознат мъж. „Срещах го пред театъра, магазина или градинката, където разхождах кучето си. Не ме е заговарял, не ме е докосвал, просто седеше и ме гледаше и присъстваше в живота ми. И изведнъж изчезна", спомня си актрисата.

Тя споделя, че въпреки шумната раздяла с бившия си приятел Александър Найденов той е мъжът, когото най-силно е обичала през живота си.

„За него направих неща, които никога за никого повече не бих", разкрива Елен. Тя не крие, че в момента двамата не поддържат никакви отношения, защото той не е готов на тази стъпка.

Елен казва, че все още не е срещнала отново любовта, защото много трудно може да се влюби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
2
 
! Отговори
? преди 10 години
До nethunter,и като разбереш мак адреса на устройството какво? Да няма да си седна от домашния компютър да и пращам заплахи във фейсбука я, че да ме открият. Ако имаш акъл за 5 лева в главата няма да те хванат никога кой си. То това да не е като да звъниш от личния си ЖСМ на 112 да заплашваш с бомби и да те хванат ))) хахаха, щото има и такива ***.
21
2
 
6
 
! Отговори
Мачо преди 10 години
Ленчеее, шта мандръсам и шта скъсам,у дома на канпето, после леко в деколтето!
20
3
 
8
 
! Отговори
nethunter преди 10 години
до 22по мак адреса на устройството с което се логваш!!!
19
1
 
5
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Аз, единствено бих я заплашил, с голЕма любов и Крали-Марковския
18
7
 
3
 
! Отговори
Илия преди 10 години
До АнонименИзвинявай, как би ме проследил ако си пиша от телефона пред някой хотел със свободен интернет? А утре пред друг хотел. Кое Ip ще покаже на разследващите или кой мак адрес? Ще ми хванеш дядовия както се казва.
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки профил във Фейсбук е проследим от Полицията, до крайният му ползвател!Не е възможно, при подадена жалба в Полицията на територията на Р.България, да не Ви съдействат от там и да не открият физическия извършител на този злонамерен акт(заплаха, обида, посегателство над личността)!Девойката лъже, като метреса в безизходица!
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля напишете нещо за тази дама, какво работи има ли образование, как се издържа сама, плаща ли си редоно данъците. Щом е преследвана вероятно е наследница/любовница на някой известен ...
15
5
 
5
 
! Отговори
Lili преди 10 години
Oshte edna provincialna gaska,kuha leika s psihika na zlatotarsachka!Prestanete da ni zanimavate s takiva otrepki!
14
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе каква е тази бе хора, с какво се занимава, че за първи път чувам професия танцуваща актриса и то в България ... да не е *** на пилон?!?!?!!? Пък и щом я слагат на главната страница би трябвало да я бива. Дайте малко пояснения коя е и какви са тези за дето пишат в статията. Баси чувстам се доста назад материала.
13
5
 
20
 
! Отговори
б преди 10 години
Тая пък коя е ?
12
8
 
55
 
! Отговори
ясна работа преди 10 години
Най-силно обича Александър, но през това време по-слабо се е обичала и с други. Типична българска жена, силно обичлива.
11
9
 
25
 
! Отговори
Джедай мастър преди 10 години
Елен... Дрън, дрън - Глиган Колева да се беше кръстила - аман от комплексари. Другото недоразумение Рут Колева поне се казва така.
10
10
 
22
 
! Отговори
НЕРВЕН!!! преди 10 години
Еленчето да ми се обади, да я намажа с майонеза собствено производство. Дет се вика "Убаву щи стани! Дуволнъ шъ устаниш!"
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шот се пере с перковци на по 100!
8
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тая селска кака отдалече си и личи че си пада по груповите изпълнения и лети като пчеличка от цвят на цвят.Я най-добре тръгни с дедо си,че е готин пич и има кинти хахах
7
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези истории как да ги разбираме, че си мега звезда с полудели фенове-маниаци или са розови сънища и мечти за кариера в Холивуд?За бившия въобще по-добре не ни подсещай, че жива те оплакахме с тоя увиснал старчок!Но не може да се отрече, че е хубава жена!
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишка.
5
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За него направих неща, които никога за никого повече не бих" - голямо таковане е паднало:DDТова в кръга на шегата, разбира се:)Жива и здрава! Само се чудя наистина какви са хората, които си купуват списания, за да четат чужди истории, вместо да се опитват с всички сили да направят собствена.
4
6
 
18
 
! Отговори
Последен преди 10 години
О, Боже!
3
12
 
9
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
"Срещах го пред театъра, магазина или градинката, където разхождах кучето си. Не ме е заговарял, не ме е докосвал, просто седеше и ме гледаше.. "И с какво бе въоръжен, ако смея да попитам. Не се сдухвайте от коментара ми г-жо/г-це Колева