Карла Бруни-Саркози върху "горещ ламаринен покрив"

Бившата първа дама на Франция се появява в две модни списание през юли
21 юни 2013 18:27,
9
Карла Бруни-Саркози върху "горещ ламаринен покрив"
Снимка: сп.Vanity Fair

Бившата първа дама на Франция - Карла Бруни-Саркози, която е известен модел и талантлива певица, рядко се появява по страниците и кориците на модните списания през последните няколко години. През юли обаче красивата италианка и съпруга на Никола Саркози позира за корицата на списание Tatler, Русия, както и за Vanity Fair.

Статиите за 45-годишнaтa елегантна дама са доста различни, но провокативни. В първото издание са сложили заглавието "Карла избяга от двореца", а във второто са сравнили г-жа Саркози с котка върху горещ ламаринен покрив (по едноименния филм с Пол Нюман и Елизабет Тейлър от 1958 г.).

Интересното е, че злите езици прогнозираха, че Бруни ще зареже Саркози, след като той вече не е на власт. "Това е лудост", казва тя и добавя, че всъщност е точно обратното.

"Тъй като властта е един от проблемите, които ние трябваше да посрещнем заедно. Тя не е удоволствие. Тя те прави уязвим. Имаше нещо много хубаво в това да представляваме Франция. Става въпрос за чест, не за власт. Властта е брутална и трябва да бъдеш много внимателен, за да можеш да се справиш с нея, без да се подхлъзнеш. Аз никога не съм използвала тази сила за мои облаги."

Сега, когато тя вече не е първа дама на Франция, Бруни насочи фокуса на вниманието си отново към своята музикална кариера и издаде четвъртия си самостоятелен албум, който е само с френски песни.

В едното от изданията Карла говори за мъжа си, който скоро отново влезе в заглавията на вестниците, тъй като го разследват дали не е финансирал президентската си кампания си със съмнителни средства.

Вижте снимките на Карла за двете издания в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Е па ти сигурно всяка вечер си лягаш с Мис Русия до 19 години...
3
4
 
4
 
! Отговори
2 преди 10 години
Карла Бруни е жена с много плестики по лицето,лифтинг и ботокс,приличана ***.Слаба певица,дрънка с китарата и шепне,като дава интервюта се *** и кокетира,от нея нищо не се получава.Сестра и каза че,Карла била голяма,голяма галяма певица и си викам на какво място са Адел,Марая Кари,Джеси Джейн?Карла е пробутвана певица и актриса ,просто е еврейка.
2
0
 
13
 
! Отговори
Джедай мастър преди 10 години
Не е по едноименния филм с Елизабет Тейлър и Пол Нюман, а по едноименната пиеса на Тенеси Уилиямс, но така или иначе очевидно журналистите навсякъде по света са еднакво ***, за да използват подобни помпозни заглавия, без да знаят за какво иде реч.
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА 45-ГОДИНИ ВСЕ ОЩЕ ИМА МОМИЧЕШКО ИЗЛЪЧВАНЕ. БРАВО!