Може ли лятната свалка да стане сериозна връзка

Няколко съвета как да задълбочите страстната си лятна афера
Обновена: 19 авг 2013 11:25 | 19 авг 2013 08:05,
7
Може ли лятната свалка да стане сериозна връзка
Снимка: sxc.hu

Летните флиртове са лесни, секси и забавни и дори по-възрастните хора не могат да им устоят лесно. Кой би се отказал от безгрижните дни и страстните нощи на някое идилично местенце?

Ала почивката свършва все някога и човек трябва да се върне към реалността и своите задължения в града. С течение на времето еротичният роман от морето започва да избледнява и да губи своята магия, особено ако с партньора в приключението ви дели голямо разстояние.

Ако все пак искате да превърнете въпросната лятна афера в дългосрочни отношения то прочетете следните седем съвета. Те са на Сюзън Андерсън, автор на книгата "Някои го предпочитат горещо".

1. Не търсете връзка на всяка цена.

Главните герои в книгата на Андерсън - Харпър и Макс са физически привлечени един към друг от момента, в който се виждат, но те не търсят любовта. Вместо това решават да се опознаят помежду си, но съвсем непринудено и непреднамерено. Понякога бавният темп на разгръщане на чувствата между двама души е по-сигурният път към сериозни отношения. Опитайте се да разберете що за човек е обектът на вашата страст. Погледнете отвъд неговото страхотно тяло, красиво лице или чаровна усмивка.

2. Излезте на истинска среща

Добре е да се видите с обекта на желанията си извън плажа или дискотеката, за да го опознаете и в друга, различна светлина. Организирайте си някакво приключение заедно или излезте на дълга разходка из природата – идеята е да се видите в различна ситуация от срещата на свещи. Тогава всеки от вас ще покаже повече от своя характер, а другият ще разбере дали това, което вижда, му допада.

3. Бъдете честни

Не се лъжете един друг за това какви сте, как се казвате, на колко сте години, какво работите, а още по-малко за своя семеен статус. Много е изкушаващо да заблудиш човек, който не знае нищо за теб, но истината със сигурност ще излезе наяве. Ако не искате да говорите по лични въпроси, включително и за миналото си, то отклонявайте темата, но не лъжете. Любовта не може да се гради на измама.

4. Не качвайте на пиедестал новата си половинка.

Това че между вас има истинска сексуална химия, изобщо не означава, че другият човек притежава само прекрасни черти на характера или че е „по-голяма работа" от вас. Ако още от самото начало се чувствате в неравностойно положение спрямо другия човек, то малко вероятно е връзката ви да бъде успешна. Не губете своето самочувствие и за секунда, но не се дръжте и превзето или надуто.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: лятовръзкасвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък не искам лятната свалка да се превръща в сериозна връзка......
4
9
 
35
 
! Отговори
ani преди 10 години
Може,от личен опит мога да го кажа,с мъжа ми се загаджихме на морето преди години, а вече имаме и дете.Близка приятелка също на море се запозна с мъжа си,с когото са вече 10 години.Въпросът не е къде си се свалил с някого,а какъв е като човек
3
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Мария Господинова само свалки са й в главата.
2
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
по-грозна снимка не можахте ли да намерите!?
1
9
 
42
 
! Отговори
Може! преди 10 години
Може ли лятната свалка да стане сериозна връзка?Може! Ако ходите без ***!

Спонсорирани публикации