Двамата мъже, без половинката - най-високоплатени тв актьори

Ащън Къчър и Джон Крайър оглавиха класация на сп. Forbes
16 окт 2013 12:51, Александър Попов
19
Двамата мъже, без половинката - най-високоплатени тв актьори
Снимка: Reuters

Ащън Къчър оглави класацията на най-високоплатените актьори в американските телевизионни канали на сп. Forbes. От юни миналата година до юни тази година той е попълнил банковите си сметки с 24 милиона долара. Основните му приходи са свързани със сериала "Двама мъже и половина", където замени прочулия се с изцепките си Чарли Шийн.

На второ място в подреждането е неговият партньр от комедийната поредица - 48-годишният Джон Крайър. За година той е заработил 21 милиона долара.

Трети пък е Рей Романо с 16 милиона долара, познат у нас с главната роля във "Всички обичат Реймънд", който се излъчва по Си Би Ес от 1996 до 2005 година. От сп. Forbes отбелязват, че актьорът продължава да получава добри пари от поредицата от повторенията на епизодите, съобщава БТА.

Четвъртото място си поделят Нийл Патрик Харис, звезда от сериала "Как се запознах с майка ви", и Марк Хармън от "Военни престъпления", които са заработили по 15 милиона долара.

Пети пък е Патрик Демпси от също познат сериал у нас - "Анатомията на Грей". Той е забогатял с 13 милиона долара за година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Калина преди 10 години
До РайнаАз мисля, че по-скоро той и направи реклама отколкото обратното ;д Все едно да кажеш, че Калиста Флокхарт е известна благодарение на връзката си с Харисън Форд, а не от сериала "Али Макбийл", познат на милиони зрители по целия свят!
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз подкрепям Кисинджър. Крайър е невероятен, всъщност той прави шоуто.
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зорлем изгледах първия епизод от новите, с Ащън Къчър и повече не повторих... Бозав акрьор, бозав сериал. Докато старите епизоди с Чарли си ги гледам повторно от време на време все още. Чарли Шийн като личност е пич и ярък характер, предаваше го и на сериала. Вярно, че то и детето преди години беше забавно сладурче, а сега е станал доста противен акселерат... С две думи, загубиха ме като зрител, сигурно са загубили и много други. Ще го избутат още 1 сезон на "стара слава" и ще го спрат.
14
2
 
11
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
До Брус УилисАштън ако не беше еврейче, нямаше да го допуснат да разсмива публиката и в баровете - защото не го бива.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги си имам удно на ум към хората, гледащи подобни бози.
12
1
 
24
 
! Отговори
x_lunatic преди 10 години
До АнонименИ аз така, няма по-добър от Чарли за тази поредица - той просто играе себе си там.
11
0
 
27
 
! Отговори
dick-офф преди 10 години
До КисинджърНапълно съм съгласен! Крайър е уникален комик. Има място във всеки сезон, доказа го с неговата творческа гъвкавост и многото превъплащения, които демонстрира във всичките 11 сезони. Уникален комик е за мен.
10
4
 
10
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
До Брус УилисНе, наистина не съм. Като видя това име и отварям друга страница. С дежурните хубави синчета на Холивуд нямам какво да правя.Само за този сериял съм сигурна, че смяната беше ***. Този гафон не може да замени дори и Джейк. Камо ли Чарли.
9
12
 
4
 
! Отговори
Брус Уилис преди 10 години
До Райнаами явно не си запозната много, защото Аштън си е известен актьор от преди да са заедно с Деми Мур
8
2
 
32
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
Според мен ролята на Чарли Харпър е скроена точно за Чарли Шийн. Той просто не играеше, себе си даваше. На мен ми липсва от сериала. Но евала на всички други артисти, които го обслужваха! Особено се радвам на Бърта. Надявам се на старини да съм като нея :))))
7
3
 
39
 
! Отговори
Кисинджър преди 10 години
Джон Крайър трябва да получава повече от Къчър, просто защото сега шоуто той го крепи. Дори и по времето на чичо Чарли Крайър беше по-талантливият комик.
6
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми е противен този Ащън. Не ми е ясно кой, от къде и как му плаща тези пари. Филма стана тотална боза.
5
7
 
8
 
! Отговори
един преди 10 години
каквото и да говорим за блудкавите комедии и женски филми си е ок...Мн лично ми е забавен от време на време и в Двама мъже...че не е Чарли не е..но и неговата фамилия ако не беше Шиин надали щеше да бъде и той каквото е ;)
4
5
 
20
 
! Отговори
Райна преди 10 години
До КалинаНе че има общо с Деми Мур, тя го направи Някой. А той, типично за педели като него, само я използва за собствена реклама и я хвърли. Не че особено уважавам Демито, но все пак Аштън е този, който на чужд гръб прави кариера. Иначе щеше да си остане Dawson, без 2 млн. долара на месец.Да ме извинят тези, които съм обидила, но аз съм от мишките!
3
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На практика този сериал Двама мъже и половина беше гледан и обичан, заради Чарли Шийн. Кътчър просто се пусна по инерцията набрана от сериала и налапа пачките.
2
21
 
20
 
! Отговори
Калина преди 10 години
И какво общо има Деми? Мисля, че е очевидно какви качества притежава. Уникален външен вид и излъчване, на 35 изглежда поне с 10 години по-млад, въпреки възрастта си кариерата му филмографията му никак не е кратка, започва през 1998г. с първата му голяма роля. И прости за непросветеността, но все си мисля, че има някакъв талант. Най-лесно е да критикуваш и обиждаш, докато си сврян като мишок пред екрана и се пръскаш от завист :D
1
13
 
33
 
! Отговори
Райна преди 10 години
To може, то бива, ама това бездарно гейче да взема по 2 млн. долара на месец... Ако не беше аферата му с леля Деми, нямаше и да си го спомняме вече, ама ето как си градят кариера някои. Без да е нужно да имат талант.

Спонсорирани публикации