Моника Белучи: Любовта не си отива, тя се променя

Актрисата приема с отворени обятия развода си и се чувства страхотно
Обновена: 29 окт 2013 08:25 | 29 окт 2013 08:25,
7
Моника Белучи: Любовта не си отива, тя се променя
Снимка: сп. Vanity Fair

Невероятната Моника Белучи демонстрира сексапила на една необвързана жена от корицата на Vanity Fair. Чаровната брюнетка е любимка не само на дизайнерското дуо Доминико Долче и Стефано Габана, а и на медията, чиято корица тя краси изключително често.

49-годишната актриса позира с палав поглед, по дантелен корсет с нова прическа в нашумелия стил боб. Моника е подчертала страстния си поглед с дебела очна линия. Белучи сменя няколко чифта бельо за фотосесията и слага две прилепнали по тялото рокли. Повечко плът пък показва на кадър, полегнала на бели чаршафи, с червени високи токчета и книга в ръка.

Макар че наближава 50-те, Моника си остава „горещо парче", както биха я определили доста господа. По-важното е, че мисис Белучи вече е необвързана жена, след като преди около два месеца обяви, че се развежда със съпруга си Венсан Касел.

Във Vanity Fair дамата споделя малко повече за отношението си към него, както и за това как се чувства без половинка до себе си. Ето и какво казва:

За Венсан Касел: Той ме накара да порасна. Постави ме пред огледалото и ме накара да открия повече неща за себе си.

За това как се чувства като свободна жена: Много добре. Чувствам се цяла и искам да изпратя това послание на дъщерите си – не е задължително да имаш партньор или съпруг до себе си. Изолацията не трябва да ги плаши. След толкова години в двойка, е хубаво човек да остане сам и да се отдаде на лични размисли.

За любовта: Любовта не си отива, тя се променя.

Вижте сексапилната Моника в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Йозев Фрицъл преди 10 години
Аз СЪМ ИЗВЕСТЕН
6
8
 
2
 
! Отговори
Йозев Фрицъл преди 10 години
И дъщеря ми беше като тая-много хубава, но много *** и повърхностна, опитваща се да мисли и философства без да и се отдава,и с огромно самочувствие,разбира се негодна за брак и сериозни отношения поради своята вятърничавост и високи изисквания към партньора,изкривени разбирания за свобода в партньорските отношенията,и аматьорщина. Но аз съумях да я възпитам както заслужава, а не да я оставя да се фръцка пред обективите като тая и да плещи глупостите си пред целия свят. Ich bin berühmt !!!!!!!
5
1
 
20
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
Касел каквото иска да прави, никой не се интересува от него. Да гони каквото си иска.
4
1
 
13
 
! Отговори
автотенекеджия преди 10 години
Ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооох, котьооооооооооооооооооооооо...!
3
4
 
39
 
! Отговори
Tina преди 10 години
Уникална жена - като красота и интелигентност. Само тя и София Лорен могат да обърнат годините в своя полза и да ги обвият в женска сила и сексуалност, която не намалява, а се подсилва от годините.А може би тя ще се обгради с млади мъже...
2
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Касел гони младите парчета! Тази риба вече му мирише!
1
4
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Горещо фотошоп парче е.