Звездите, които взеха името на жена си

И не се срамуват от това!
1 дек 2013 23:00,
2
Звездите, които взеха името на жена си
Джей Зи и Бионсе, Снимка: Reuters

По традиция, когато се омъжат дамите, взимат името на своите половинки. През последните години обаче еманципираните представителки на силния пол все по-усилено бранят своята фамилия и ако натискът е голям, са склонни да изпишат и тази на съпруга си след своята с тире.

Доста по-рядък е случаят, в който мъжът приема името на жена си, но и това е възможно. Всъщност някои големи звезди са решили да зарадват любимите си жени (и техните родители), като са добавили фамилиите им към своето име.

Един от тях е Джей Зи, чието истинско име е Шон Картър. Малко хора знаят, че цялото му име е Шон Ноулс-Картър. Според Boston Globe причината певецът и продуцент да предприеме тази стъпка, за да спечели още повече родителите на Бионсе. Те имат само дъщери, което означава, че фамилията им може да изчезне. След жеста на Джей Зи обаче, това няма как да стане!

И макар да продължава името Ноулс сега той трябва да поработи малко със съпругата си за наследник от мъжки пол, защото двойката също има момиченце – Блу Айви.

Вижте кои са другите известни личности, взели фамилията на съпругата си, в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: съпругафамилияДжей Зи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Само не разбрах, преди 10 години
Защо точно на най-известната двойка, не е публикувана снимка на двамата!!!????Верно, че Джон го няма вече, но все се намират негови снимки в мрежата....