Развод ми дай и повече не ме мъчи...

Разделите в родния шоубизнес през 2013
24 дек 2013 14:16, Александър Попов
28

Валери и Николета заживяха отделно, но бракът им още е непокътнат. Времето ще покаже дали ще се съберат отново. Снимка: Булфото

2013 година се оказа доста повратна за много от популярните личности у нас. Докато за едни годината бе свързана със сватба, за други в личния им живот заигра брадва. Някои разводи и раздели преминаха тихо, други с много медиен шум, а трети са достойни за сюжет на латино сериали.

Безспорно най-обсъжданата раздяла е между Николета Лозанова и Валери Божинов. Футболистът сам обяви, че е напуснал половинката си и докато обикаляше нощните клубове, обясняваше, че основната му цел е да спаси футболната си кариера и да осигури щастливо детство на двете си деца. Николета пък предпочете да запази мълчание по въпроса и така причините за раздялата останаха в сферата на слуховете. Все пак плеймейтката не пропусна да си направи реклама на новото й предаване с истината за техните отношения, за да не каже в крайна сметка нищо. Все пак двамата не са стигнали до развод, а напоследък са заедно на светски събития. Те демонстрираха приятелски отношения на сватбата на Петко Димитров и Яна Акимова, а на 30 ноември Валери беше най-личният гост на рождения ден на съпругата си.

По-рано през годината друга обсъждана двойка - Николай Михайлов и Алисия, също прекратиха отношенията си. Отново без да акцентират върху причините, и при тях слуховете ги събираха на няколко пъти. Дали ще има развитие връзката им, предстои да видим през 2014 година.

Така през тази година за Алисия и Николета смяната на партньори се оказа неуспешен експеримент. 

Все още шанс за брака има и при Жени Калканджиева и Тачо. Шефката на "Визаж" призна, че в семейното им ложе се е намърдала трета жена. За кратко в медиен герой се превърна моделът Зорница Линдарева, която също захрани клюкарските рубрики с признанието, че е оплела в мрежите си Тачо и публикува снимки като доказателство. Тачо се изнесе да живее при нея, но също толкова скоростно се изнесе в дома на родителите си и нищо чудно в крайна сметка да се завърне при Жени и сина им Георги.

Део също няма с какво хубаво да се похвали на любовния фронт. В началото на годината с Лора Караджова сложиха край на 8-годишен романс. Двамата бяха пример за здрава връзка, темата за сватба бе актуална, но в крайна сметка двамата скъсаха. Според слуховете Лора е потърсила разнообразие на любовния фронт, като клюките я свързваха с дискотечен бос от югозападна България. Део пък реши да дави мъката с танци и се включи в Dancing Stars. Именно там той преоткри любовта със своята партньорка Елена. С младата танцьорка кроиха планове за дълъг съвместен живот и две деца, но връзката им просъществува само няколко месеца. Сега блондинът не прави планове за сватба и се наслаждава на връзката си с мулатката Мариана.

Антон Краус и Кали също изпъкнаха с достойна за латино сериал раздяла. Бизнесменът разкри, че е хванал половинката си на "местопрестъплението" с друг мъж на име Влади. Фолкпевицата въобще не се прави на "ощипана мома" и си призна изневярата. Тя заживя под един покрив с новата си изгора, а двамата вече очакват и наследник. Това ще бъде третото дете на Кали от трима различни бащи.

Нейната колежка Лияна пък избра VIP Brother, за да обяви край на отношенията си с бащата на дъщеря й Дениз - Махмуд. Кюрдът е с присъда у нас и от дълги години живее в Турция. Тъй като не може да идва в България, Лияна ходеше при него. След любовната й авантюра с Благо Георгиев тя дори обяви, че с Махмуд ще вдигнат сватба, но засега Менделсон изглежда невъзможен. Докато изпълнителката си изграждаше образа на самотна майка в шоуто, тя пробва доколко ще издържи "ангелът" на боксьора Тервел Пулев. Медалистът от последната олимпиада в Лондон провери в какво състояние са извивките на Лияна, загърната само с пешкир. Но в крайна сметка не се изкуши да продължи своята "изследователска дейност" и се обясни в любов на своята половинка - волейболната националка Диана Ненова.

Друго риалити също предложи любовен сериал, придружен с грозни обиди и нападки. Рут влезе в "Къртицата" като гадже на Калоян, но там се разигра сценарий, който и досега не е ясно дали е истински, или скалъпен. Рут разкри, че е бременна от Калоян, ля сълзи, но всичко завърши с аборт. В същото време Рут се впусна в обятията на Любо и беше ясно, че в триъгълника Калоян се оказа излишният. Той пък използва социалните мрежи да омаскари Рут, докато тя обясняваше на зрителите на риалитито, че бившето й гадже я използвало като банкова сметка.

Същото риалити ни предложи и цяла сватбена церемония. Емануела се врече на избраника си Никола, но цялата показност повече приличаше на PR акция. В седмиците след обреда фолкпевицата повече изтъкваше как не се разбира със свекървата, отколкото достойнствата на съпруга си. Логично, в края на година Емануела отново се появи в медиите да ни информира, че търси начин да се разведе с Никола. В същото време той си купонясваше като за последно в столичните клубове, явно и той загърбил брачното ложе.

Като гръм от ясно небе дойде раздялата на Яна Акимова и певеца Орлин Павлов. Между двамата явно нещата са скърцали преди това, тъй като Яна бе пленена от чара на Петко Димитров, докато танцуваха в Dancing Stars. Техните отношения се развиха със светкавична бързина и само няколко месеца по-късно застанаха пред олтара.

Бракът на Силвестър Силвестров, известен като Зюмбюл от триото Братя Мангасарян, и неговата половинка - актрисата и тв водеща Мария Силвестър, също не издържа на времето. Според Силвестър виновна за разпада на връзката е Мария, която кръшнала първа. Той призна, че има нова тръпка - Ангелина Ангелова, която пък е жена на победителя от Big Brother 4 Георги Алурков. Както се казва нищо не се губи в родния шоубизнес.

2014 ще даде отговор дали ще станем свидетели на още една светска раздяла. Слуховете, че връзката между Димитър Рачков и Мария Игнатова е финализирана са повече от упорити. Засега обаче и двете страни мълчат по темата. Рачков има неуспешен брак и дете от бившата си съпруга Христина, която намери своето щастие в обятията на продуцента Евтим Милошев. Мария също е с един брак - с Петко Димитров, като двамата също се радват на наследник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: разделиразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
9
 
! Отговори
ШОК преди 10 години
Боже мой...в шок съм...аз за половината,че и повече дори не подозирах....развали ми се празника...край,няма да празнувам и почвам да рева като магаре...ще си легна и с чорапите за по убедителна скръб.... В интерес на истината,иска му се на човек да научи и нещо забавно,но нейсе...в БГ-то освен подобни мега тъпарии да се пишат,друго нЕмаааа...."звездни двойки"...даже "лунни" ги напишете...че и "вселенски" няма да е грешно....
20
0
 
15
 
! Отговори
BULGAR BULGAR преди 10 години
PROSTITUTKI...RITNITOPOKVI I 4ALGA BIZNESMEN
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** до един
18
0
 
16
 
! Отговори
Господ преди 10 години
Е,сега не мога да помогна на всички.Празнувайте!
17
0
 
24
 
! Отговори
Николай преди 10 години
Добре де,защо постоянно трябва да ни показвате чалгаджии? Тоа ДЕО ли е къв е,той каква звезда е? Какви са тия звезди? Само пича от господари на ефира е стабилен от всички,които изредихте..Защо е тази чалгаджийска промивка на мозъци? Кажете ни?? Защо чалга бе? Толкова ли не можахте друго да измислите? Писна ми от селски типове и псевдо певци да бъдат поставяни като икони или да бъдат спрегвани като звезди..Разочароващо е да видиш тия наркомани и проституки навсякъде..стегнете се малко,празници са
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей това ни донесе демокрацията!Пошлостта и простотията да се издигат в култ!........да не кажа по-силни думи!
15
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Храчков голям ***. Не се вижда, че е с разпаднало се семейство, ами и любовницата му би шута. Ама иначе се прави на зевзек всяка вечер по гейпъдари на ефира. Абе цървулиноооо, не си опазил собственото си семейство, ама иначе имаш наглостта да се правиш на морален съдник. Пуека и той същия ***.
14
1
 
27
 
! Отговори
р преди 10 години
Сега няма да мога да пийна ракия на бъдни вечер .Тези новини ме разтройват душевно..Да небях ги чел...Отиде ми празника.
13
1
 
41
 
! Отговори
7 преди 10 години
Това са хората на които нито дъщеря ми, нито сина ми искат да приличат!Браво МЛАДИТЕ ПРОГЛЕДНАХА!Thank you!
12
1
 
34
 
! Отговори
оохх преди 10 години
КОИ СА ТИЯ ХОРА И КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВАТ?ИМАТ НЕ ХУБАВА СЛАВА И ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТ ОТ СЕБЕ СИ!ПРОСТИ ТУТКИ И "БИЗНЕСМЕНИ"ТЕЖКО НА ТАКАВА НАЦИЯ!
11
2
 
13
 
! Отговори
chanes преди 10 години
Bojeee,sarmite mi ne stanaha ot muka po rodnite vipove.napravete usluga na koleda,ne pokazvaite taq greshna *** na decata ni,molq vi!
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ху да фак кеърс ?
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
WTF
8
13
 
0
 
! Отговори
MIRANIMAL преди 10 години
MALKO WI E GRESHNA INORMACIATA.. NIKOLETA I VALERI SA ZAEDNO , KAKTO I JENI I TACHO :)
7
2
 
7
 
! Отговори
BG преди 10 години
PYRVITE 2 SNIMKI SA OTVRATITELNI I ZA PROSTOLIUDIETO GEROI
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прескочих новината и влезнах в комемтарите. Дреме ми на ..я.
5
1
 
34
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 10 години
Глупости на търкалета.Нека местенето започне......сега!!!
4
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И все пак на никого не му пука
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво се занимавате с Божина, като иска да се развежда, да се жени, ако ще и на майната си да отиде, вас какво ви бърка?
2
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
премествам в другия крачол!