Пола Патън дава втори шанс на Робин Тик?

Може би актрисата и певецът отново ще бъдат заедно
10 мар 2014 15:16, Теодора Драгоева
4
Пола Патън дава втори шанс на Робин Тик?
Пола Патън; Снимка: Reuters

В края на миналия месец стана ясно, че деветгодишният брак между Пола Патън и Робин Тик е напът да бъде разтрогнат, след като двамата публично обявиха своята раздяла. Всъщност актрисата е тази, която настоявала за развод, но изглежда сега има вероятност Пола да промени решението си.

Според източник на сайта TMZ съпрузите разговарят „постоянно“, обсъждайки какво е нужно да направи Робин, за да убеди любимата си жена, че бракът им отново ще проработи.

38-годишната актриса споделя, че е особено впечатлена от това, че съпругът ѝ продължава да бъде добър баща, макар двамата да са разделени. Певецът звънял на техния син, когато пътувал, и се виждал с него всеки път, когато имал възможност.

Според същия източник Пола все още не е наела бракоразводен адвокат, а и няма намерение да го прави. Макар разговорите между съпрузите да вървят добре, актрисата е недоволна от публичните любовни обяснение на Робин към нея.

Миналата седмица в Ню Йорк музикантът сподели: „Когато има някого, когото обичаш, трябва да се бориш за него, без значение как“.


Още светски новини можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
3
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Трябва да си голям скот за да си купуваш дрехи втора употреба.
2
2
 
4
 
! Отговори
Малкия Дядо Стефчо преди 10 години
Пола, ела при мене! Ще си те чипкам, карамфилчетаа, розичкии, кебапченцаа :)))
1
2
 
15
 
! Отговори
"Кино" преди 10 години
Къде е тука нашата съдба?Къде е драмата? Къде съм аз? Кажете! (...)И после... Сивия живот,борба за хлеб,мечти неясни;и вечер - тесното легло,в което неусетно гаснем ...Това е то.Това е драмата.Останалото -е измама.- Н.Вапцаров -