Том Харди: Не се смятам за голям мъжкар

Британският актьор показва мускули и татуировки в новия брой на Esquire
14 апр 2014 14:58, Мария Дуковска
4
Том Харди: Не се смятам за голям мъжкар
Снимка: Esquire

Сексапилният британски актьор Том Харди ("Бойна кръв", "Черният рицар: Възраждане", "Шпионски свалки") позира в най-новия брой на мъжкото списание Esquire, показвайки какво тяло е постигнал за последната си роля в "Лудият Макс 4", в който си партнира с Чарлийз Терон и Зоуи Кравиц (световната премиера на филма ще е чак другата година).

36-годишният красавец, родом от Лондон, е добавил доста мускули по тялото си за въпросната роля, която се очаква да е един от мега хитовете на лято/2015 г.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

За това, че не се чувства супер мъжествен : "Винаги съм се чувствал слаб пред другите яки мъже във фитнеса, които излъчват повече тестостерон от мен. Аз не се чувствам много мъжествен. Не се чувствам супер силен в реалния живот, но поне мога да се правя на такъв на екрана. Добър имитатор съм."

За слуховете, че има вражда с Чарлийз Терон: "Тези слухове са разочароващи. Мисля, че тя е страхотна и невероятна. Може би е една от най-талантливите актриси на нашето поколение."

Останалата част от интервюто може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: интервюфилмтом харди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Еми на такива селски статии ти какви коментари очакваш?
3
1
 
5
 
! Отговори
смях... преди 10 години
Мария, имаш бая мераклий... гледам под всяка твоя статия има по няколко дето държат да отбележат че те забелязват :) ... верно малко селски го правят ама толко си могат :) ...
2
27
 
2
 
! Отговори
Майкооооо преди 10 години
"Том Харди: Не се смятам за голям мъжкар" - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА КАКЪВ МЪЖКАР СИ ТИ ВЕ УРУНГЕЛ *** И КРИВ?!?!?!? ОЛЕ НЕ...НЕ ПРОСТО НЕ МОГА НЕ!!!!! АХХАХАХАХАХХАХХАХАХХАХАХХАХАХ Сексапилният британски актьор Том Харди ("Бойна кръв", "Черният рицар: Възраждане", "Шпионски свалки") А тия филми какви са по дяволите???? Ще падна НЕ! Дуковска ходи му направи два кавала и мирясай! ХУАхуаухаххуауххуаух паднах от стола, сополите ми имат повече сексапил и мъжество от тоя скитник!!!
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия за секса с голям мъжкар.

Спонсорирани публикации