Неприятна грешка "погреба" латино легендата Хосе Фелисиано

Музикантът ще има концерт на 3 юни в НДК, потвърдиха организаторите
17 апр 2014 17:57, Красимир Ангелов
2
Неприятна грешка "погреба" латино легендата Хосе Фелисиано
Хосе Фелисиано ще зарадва българската публика на 3 юни. Снимка: BEC

Салса легендата на Пуерто Рико Хосе “Чео“ Фелисиано е починал при автомобилна катастрофа на 78-годишна възраст, предаде Асошиейтед прес.

Новината предизвика сериозно объркване в редица медии, които погрешно "погребаха"  виртуозния китарист и музикант Хосе Фелисиано, който трябва да изнесе концерт у нас на 3 юни в зала 1 на НДК.

Още по темата
"Бихме искали да ви уведомим, че в световните медии по-рано днес беше публикувана невярна информация за смъртта на виртуозния китарист и музикант от пуерторикански произход Хосе Фелисиано. За нещастие, неговият колега – салса певецът -  Хосе “Чео” Фелисиано, e станал жертва на автомобилна катастрофа, която е отнела живота му”, заявиха в специално изявление до българските медии организаторите на концерта.

Те посочиха, че композиторът и певецът, създал хитовете „Que Sera“, „Guantanamera“ и най-популярната коледна песен „Feliz Navidad“, е жив и здрав и с нетърпение очаква срещата с българската публика.

Вече над 50 години Хосе Фелисиано е на сцената, а концертите му минават пред пълни зали. Фелисиано е първият латино артист, който успява да се наложи на англо-говорящия пазар, като по този начин проправя път и за други артисти, които днес вече играят важна роля в американската музикална индустрия.

Музикантът може да се похвали с над четиридесет и пет златни и платинени записи, деветнадесет номинации за Грами, девет награди Грами, включително наградата LARAS за цялостно творчество.

Билетите за събитието са в продажба от 5 април в мрежата на Eventim на цени от 35 до 90 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: концертХосе Фелисиано
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
БАЙ ТОШО преди 10 години
ХОСЕ ФЕЛЕСИАНО Е СЛЯП,А ТОЗИ НЕГОВ КОЛЕГА КОЙТО Е КАТАСТРОФИРАЛ Е КАРАЛ САМ КОЛАТА СИ!!!!!!!!!!!!НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ ТРЯБВА И АКЪЛ!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Салса легендата на Пуерто Рико Хосе Чео Фелисиано е починал при автомобилна катастрофа на 78-годишна възраст, предаде Асошиейтед прес."Бог да го прости! Беше добър музикант!