Кейт Ъптън: В родната ми Флорида кльощавите жени се считат за грозни

Красавицата обяснява защо не би се снимала гола
18 авг 2014 16:08, Мария Дуковска
6
Кейт Ъптън: В родната ми Флорида кльощавите жени се считат за грозни
Снимка: ELLE
В момента Кейт Ъптън е един от най-горещите модели в света, а след ролята ѝ в "Другата жена" с Камерън Диас тя е и актриса с обещаваща кариера.

Въпреки това Кейт споделя, че не се чувства супер сигурна във визията си и че и на нея ѝ се е налагало да отслабва.
Мис Ъптън краси с дългите си крака корицата на новия брой на списание Elle, Великобритания (септември/2014), а освен това наскоро тя даде интервю за списание Details.

Ето и няколко акцента от двете интервюта с 22-годишната блондинка:

За това, че и тя като всяка жена страда от несигурност: "Не всяка сутрин като се погледна в огледалото, си мисля "Леле, колко съм страхотна!". По-често се чувствам подпухнала и подута. По принцип си се харесвам, но има дни, в които се чувствам абсолютно несигурна във външността си." 

За пищното си тяло, което не е типично за един модел: "Когато за първи път започвах работата си на модел, бях много развълнувана. Аз съм от Флорида, където хората прекарват голяма част от времето си по бански костюми и там има по-различен поглед към красотата. У дома кльощавите жени са грозни, а красавиците са тези, които имат пищни извивки. В света на модата обаче не е точно така и това доста ме потискаше преди."

За това, че са я помолили да отслабне: "В началото на кариерата ми моите агенти ме караха непрекъснато да отслабвам. В същото време, когато се появявах на кастингите за различни реклами, клиентите винаги ме харесваха в този ми пищен вид. Накрая разбрах, че няма нужда да отслабвам."

За това, че не би се снимала гола: "За мен подобни снимки би трябвало да бъдат някаква форма на изкуство, за да имат положителен ефект. Мисля, че със социалните медии, интернет, блоговете и т.н., ако направя такава фотосесия, снимките ми ще станат достъпни за всички и това вече няма как да бъде изкуство. Затова не смятам да се снимам без дрехи."

За да видите снимките на Кейт за Ellе, както и тези от първата ѝ фотосесия, влезте в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Камерън ДиасКейт Ъптън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"За пищното си тяло..."Ъъъъъъъ... кое и е пищното на тялото, собствено????Бузите на лицето? Понеже е само на 22? Щото иначе в тия щиглецови крака не виждам нищо пищно... не е гърчава, не е анорексичка, ама за пищна и дума не може да става, приятно слабо момиче. Който казва друго е сериозно деформиран ментално.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В родната ми Флорида кльощавите жени се считат за грозни"В цялото USA е така. Просто от разни хот-дози, чийзбургери и всякакви други заведения за бързо хранене и като включим това, че използват главно полу-фабриканти не се учудвам че повечето жени в Хамерикото са дебели. Тези норми се налагат и по някои медии. На дебеланите. Нищо чудно да съдят някой, че е по-слаб.
3
0
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Пътувах доста по Европа, но само като турист. Според моите впечатления, младите момичета и значителна част от младите жени не са дебели, впоследствие може би се отпускат. За Америка не знам.
2
4
 
7
 
! Отговори
До антианорексия преди 9 години
Ти май никога не си пътувал по западна Европа или Америка, защото 99% от хората изглеждат като избягали от зоопарка СЛОНОВЕ.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анти анорексия преди 9 години
Девойчето е стройно, няма смисъл да отслабва още. Интервюто с нея е много добър пример относно това, че в днешните насила натрапвани представи за женска красота има нещо изкуствено и нередно.По-лесно се шият дрехи за свръх слаби - те се крепят само на раменете им.От медикаменти за отслабване фармацевтичната индустрия печели много.Здравето и естествената хубост на младите жени стават жертва на търгашеската алчност.Не харесвам дебеланите, но без дрехи момите"Мис Освиенцим" са още по грозни от тях