Яна: Сексът с Петко е уникален

Щастливите родители са категорични, че синът им Доменик ги е променил
Обновена: 17 сеп 2014 12:27 | 17 сеп 2014 12:27, Мария Дуковска
232
Яна: Сексът с Петко е уникален
Снимка: LOVE style

Петко и Яна Димитрови разкриха къде ще отпразнуват първата година от сватбата си в интервю за списание LOVEstyle.

Двамата ще бъдат в Лондон на един от най-големите фестивали, събиращ танцови двойки от цял свят и ще останат след събитието в британската столица, за да празнуват годишнината. „На самия 20 октомври ще вечеряме в ресторант само двамата“, признаха те.

Яна не крие, че си мечтае да има и дъщеря, но по този въпрос ще работят догодина.

Бизнесменът и половинката му постоянно откриват нови и нови положителни черти един в друг, а за секса с Петко Яна признава, че е уникален.

Двамата са много щастливи от появата на бял свят на сина им Доменик, а на бизнесмена му доставя истинско удоволствие да се занимава с бебето.

„Проблемът е, че имам страшно много работа, но каквито и да са ангажиментите ми, винаги бързам да се прибера и да гушна Доми", признава Петко.

"Доставя ми удоволствие да се занимавам с него – да го преобличам, да го храня, да го къпя... С Яна се справяме много успешно само двамата противно на слуховете, че имаме пет детегледачки и прислужнички”, допълва таткото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да питаме МАРИЯ от господари на ЕФИРА дали КЛАТИ ДОБРЕ ГОСПОДИН ПЕТКО илиискаш някъв подарък за похвалата в пресата !!!
139
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Секса с Яна също... ;-)
138
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи Яна е качествено нае, пардон уважена :)
137
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kyha leika za parichki.....q stiga si lagala ma ....
136
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само за *** пишат
135
2
 
19
 
! Отговори
AZ преди 9 години
Vse sam chuvala, no takava glupost i spodeliane na intimnite otnoshenia ne biah chuvala.Kogo go interesuva UNIKALNIA SEX, na tia dvamata.Ianke, zashto oporochavash tazi tolkova znachima duma ..unikalen...s e....to s Petko.Na koi mu puka, vsichki go pravim koi unikalno, koi obiknovenno, no ne sme huknali da se hvalim ili oplakvame.Ako ne biaha parichkite na Petko, edva li shteshe da se izhvarliash taka.A inache si perfektna balerina, ne se izlagai poveche taka, sramota Ianke!!!!
134
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честно казано не ги знам тези двамата, нито ме интересува, но с това изказване излиза ,че въпросната Яна има богата база за сравнение, щом определя този Петко като ега си е...ча. Може и рекламка да му прави ако и е дал някой лев
133
2
 
35
 
! Отговори
всяка преди 9 години
*** кой го боли за вас и секса между вас бе .
132
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте се излагали с подобен пиар. Няма ли достойни хора в България, че пишете за някаква мутра, собственик на чалга заведение, какви сексуални взаимоотношения имал с 200-тата си по ред жена.
131
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже, все съм виждал *** и безмислени "новини", но това минава всякакви граници. Направо щях да умра ако не знаех ,че някаква за обществено ползване възприемала секса с някой си Петко подметко като невероятен. Искрено благодаря за тази крайно необходима новина.
130
2
 
47
 
! Отговори
free_slave преди 9 години
Кои пък са тези чучела?
129
2
 
39
 
! Отговори
Манаф Анадаолски преди 9 години
Баш така е! Кат го награбя Петка , он риве като карпатски вълк!
128
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следващото им дете да го кръстят Мичиган - Как ви се струва? Мичиган Петков Янин?Яко!
127
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Костенурката ми Гошко пък днес става на 25!
126
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яна, Петко, на Бекир ходжа магарето да знайти как пърди!
125
1
 
25
 
! Отговори
az преди 9 години
dnes.bg Prestanete da zanimavate xopata s podobna gadna dolna *** nikoi ne mu puka za tiq otrepki si kajem istinata
124
1
 
39
 
! Отговори
ухаааааааа преди 9 години
Уникален,уникален ............................... колко да е уникален?А може и да е уникален ............... ако е с портфейла.Той ще е кожен и голям и дебел.Дааааааааа.
123
2
 
36
 
! Отговори
Димитър преди 9 години
Аз съм Димитър!А кои са Петко и Яна? И защо синът им носи "българското" име Доменик и в същото врее живее в Лондон???!!!
122
1
 
34
 
! Отговори
селянин от града преди 9 години
Много от коментиращите по-долу от мен си задават въпроса-кои са тези двамата, с които Вие сте решила да ни занимавате? Същия въпрос си зададох и аз и за съжаление не намирам отговор, както и не знам, защо всички ние трябва да се интересуваме от сексуалния живот на Яна (която и да е тя)? Нямаше ли нещо друго, за което да пишете? Утре очаквам да пишете статия за сексуалния живот на Вашите съседи. Помислете над това!!!
121
1
 
33
 
! Отговори
Натурално преди 9 години
Много празни коментари на закъсали комплексари за световно неизвестни ***,които с успех могат да се назоват не Янка и Петко,а по всякакъв друг начин.По този повод само искам да съобщя, че и коткатга на съседите ми е страшно доволна от котаракът ни и го намира за фантастичен,след като всеки ден рискува да го посещава въпреки заплахите от страна на свирепите кучета, които я дебнат отдолу с раззинала паст и чакат момента на нейното падане от дувара, за да я екзекутират.Любовта им победи страха