Новият калифорнийски дом на красавеца Джеймс Марсдън

Горещият актьор се сдоби с имение в Холивуд Хилс
Обновена: 16 окт 2014 08:20 | 16 окт 2014 08:09, Мария Дуковска
3
Новият калифорнийски дом на красавеца Джеймс Марсдън
Снимка: curbed

Звездата от филмите "X-Мен", "Тетрадката", "Омагьосана' и "Най-доброто от мен" Джеймс Марсдън се сдоби с нов, елегантен дом в Холивуд Хилс. Горещият актьор е придобил къщата за сумата от 1,8 милиона щатски долара. Тя е построена в средата на миналия век, но е прекрасно реставрирана от своя продавач.

Новият адрес на Марсдън в Лос Анджелис има очарователен, модерен интериор, елегантни мебели, прозорци от пода до тавана, четири спални и красив басейн с голяма тераса.

Имотът е проектиран от Едуард Х. Фикет, който е бил личен архитектурен съветник на президента Айзенхауер.

С тази своя покупка Джеймс влиза в клуба на красивите и известни мъже в Холивуд, които обитават района на Холивуд Хилс (Закари Куинто, Адам Лавин и Джейк Гиленхал също живеят в този квартал).

41-годишният Джеймс има три деца - две от бившата си съпруга Лиза Линде и едно от кратката си връзка с модела Роуз Силва. Напоследък кариерата на актьора е в истински възход, но в личен план той няма официална половинка. Последно слуховете го свързваха в кратка афера с Нина Добрев.

Вижте снимките на дома на актьора в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радвам се за Джеймс. Къщата е свежарска, макар и да прилича отвън на бунгало и да е само 1,8 млн., което по холивудските стандарти си е да се стиснеш за къща. Очевидно в тази къща ще ощастливи много жени, защото вече постигнал всичко(пари, кариера и деца), все още млад и красив друго освен смяна на удоволствията не му трябва. Иначе, на мен първоначално ми заприлича на оня ( от филма за кучетата герои), който изгоря в колата си миналата година (еднотипните синеоки красваци на Холивуд)