Крие ли Николета пътен инцидент?

Според очевидци била ударила луксозния си джип
Обновена: 30 окт 2014 10:07 | 30 окт 2014 10:07, Александър Попов
20
Крие ли Николета пътен инцидент?
Джипът, който Валери подари на Николета. Снимка: Facebook

Николета Лозанова е претърпяла инцидент с новия си джип, подарен наскоро от нейния съпруг Валери.

На 11 октомври тя пътувала за Пловдив с дъщеря си, когато се отбила за кратка почивка в ресторант на популярна фаст фуд верига. Там обаче се ударила в пътнически автобус, твърдят очевидци пред сп. "Блясък".

"Тя си цъкаше на телефона и затова не видя автобуса и се блъсна. И не стига че беше виновна, ами излезе и започна да крещи по хората и да се тръшка", твърди свидетел на случката.

Николета и дъщеря й не са пострадали при удара, но пък джипът й Мерцедес бил с намачкани ламарини. Плеймейтката досега въобще не е коментирала инцидента въпреки активността си в социалните мрежи. 

През последните седмици Божиновата съпруга стана пръв радетел за шофиране според закона, като първо показа как детето на Алисия се вози на предната седалка, а после как Ласкин шофира след употреба на алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: николета лозанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичките са много примерни и добри и красиви пред камера, а в реалния живот са си същите скапаняци и к*рви. Истината е че в България, който има 5 лева в джоба си повече от другите и си мисли, че правила за него няма.Дори добрата Ани Салич и приютите, които уж посещава е маскара, когато изключат камерите бяга от децата като дявол от тамян и няма време да се занимава с тях и мръсни били и т.н.Всичко е за пред камерите - жалкяри има само в нашия "елит"
12
0
 
10
 
! Отговори
Eli преди 9 години
Боже каква сериозна проблематика!!! Николета и нейният джип......как ще я карам без да съм наясно с истината?:)))
11
0
 
13
 
! Отговори
sport преди 9 години
Нали е плеймейтка, пък и "съпруга" на Божинов, а на всичкото отгоре и по талавизора я дават. С 2 думи MEGA VIP. В БГ всичко, за което е потрошена маса пара трябва да се споменава. Защо иначе ще се хвърлят луди пари, за да се изгради някакъв образ. Проблемът не е в Никлозета, нито в статията, а че на такива *** се дава гласност, а още по-големият проблем е, че им дават и СУМПС.
10
0
 
26
 
! Отговори
флинк преди 9 години
Коя е тази Николета ???
9
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно за Александър Попов това е много важна информация, че чак е пуснал статия за това как някаква жена си ударила колата. Може би на него ще му даде някакъв смисъл в живота, който води, но на читателите едва ли. Предлагам да си сложите един редактор на новините в този сайт, който все пак да подбира какво да се публикува.
8
0
 
40
 
! Отговори
ЕД преди 9 години
Какви са тарифите на журналистите за написана статия ? Искам да знам колко ще ми струва Днес.бг да пише всеки ден за Бай Марко от село Стърнище в продължение на 1 месец ! И задължително новината да е водеща поне 3 часа на ден !
7
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ласкин или Алисия са карали автобуса :))
6
0
 
38
 
! Отговори
Chalga Unit преди 9 години
Какво пак пишете за Клозета?
5
0
 
41
 
! Отговори
Ганю преди 9 години
Тая *** според мен крие дойста по-интересни неща...
4
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аууу, днес.бг благодаря за важната новина! Направо ми осмислихте живота! Че не помня откога не съм спала от притеснение, че няма новини за Николета.
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя дет е писал статия освен да си бърка в носа и да пише за Никлозета май друго не може да прави...
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 9 години
До Анонимен 1И аз така.
1
0
 
76
 
! Отговори
в преди 9 години
отварям днес бг да видя какво става в тая така изтормозена държва,с надеждата да видя някакво развитие с тия глухи политици..и какво виждам???заглавие на първа страница за някаква си пикла николета и джипа и..АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ??АБЕ СТИГА ЗАНИМАВАХТЕ ХОРАТА С ТИЯ ПРОСТОТИИ И ПРОСТИ ХОРА,А ПИШЕТЕ КОЙ КАКВО ПРАВИ В МИЗИЯ,ГАБРОВО,В ПАРЛАМЕНТА....на първа страница ми сложили тия *** за времето ни новини..