Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж

Брадатата дама дебютира в елитно френско кабаре
31 окт 2014 13:48,
136
Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж
Снимка: Архив Reuters

Австрийскaтa певица травестит Кончита Вурст, победител в конкурса "Евровизия", направи дебюта си на сцената на прочутото кабаре "Крейзи хорс" в Париж, съобщи Франс прес.

Вурст ще бъде специален гост в представление на кабарето от 9 до 15 ноември.

Първият травестит, допуснат до сцената на построения през 1951 г. "храм на голия женски шик", взе участие в две от трите сцени на представлението по хореография Бианка Ли. Тя носеше сценични костюми, проектирани от Жан Пол Готие.

Представена като свободен творец, който с немалка доза хумор пренебрегва обществените норми, 25-годишната Вурст наследява като специален гост актрисата Клотилд Куро, кралицата на бурлеската Дита фон Тийз и певицата Ариел Домбал.

Травеститът с дълга коса и набола черна брада се появи на сцената в средата на шоуто. Като истинска кралица Кончита носеше златисто бюстие и дълга прозрачна пола. Травеститът изпълни песента "Rise like a Phoenix", с която спечели конкурса "Евровизия".

В краката й бяха 6 разголени танцьорки със замечтани погледи. Те бяха дегизирани с фалшиви бради като неговата, а това предизвика учудването и смехa на публиката.

След антракта Вурст се върна на сцената, за да изпълни друга песен. Този път травеститът бе облякъл къса рокля в златисто и сребристо и бе придружен от 6 танцьорки, които носеха златисти панталони и бяха с разголени гърди в духа на кабаретните шоута от 70-те години на миналия век.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
16
 
! Отговори
Зрител преди 9 години
Вярно ли е че, Кончита щяла да открие детската евровизия с песничка в прослава на педофилията съобразно европейските директиви ?
11
0
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 9 години
Не "Пуси райът" бее, "Татууууу", група от преди 10тина години....
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва сега как да го обясня на дъщеря си: Виж как пее чичкото или виж как пее леличката? И ако не е нито едното, нито другото кво е?
9
1
 
11
 
! Отговори
До № 10 преди 9 години
Да, така е! Само, че там ги осъдиха и лежаха в дранголника за непристойно поведение и богохулство и подигравка с християнската вяра, а този /или тази/ ни го доват на нас, а най-лошото и на децета ни, за пример. Сега разбра ли разликата, щом не можеш да мислиш самостоятелно, а само повтаряш заучени наготово фрази бе, ***!
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брадатата дама? Брадатият гей или брадатият ***....ст по-скоро. Това нещо не го знам какво е - вещество ли, същество ли, *** ли, нерез ли. То бива падение, бива толерантност в този *** съюз, но това е пълна гавра. Човек вече се пита кое е нормално и кое не. Ами, това не е нормално 100%. Не на Еврогейския съюз и *** ценности!
7
1
 
30
 
! Отговори
Ето преди 9 години
Ето, на това се вика "европейска ценност", "свобода на личността" и "демокрация". И щом не ви харесва сте русофили, антиевропейци и ксенофоби. С други думи некачествени хора. Ето с такива "ценности" трамвайджията Евгени Минчев стана "лорд". Така че, опичайте си акъла. Това ви чака от ЕС.
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, сега да отиде в Ирак и да изиграе един кючек на господата от ИДИЛ. :)
5
2
 
24
 
! Отговори
преместенчук преди 9 години
то не върви и да си го преместя бе. Кончитка ще вземе да го интерпретира по грешен начин ако ме разбирате....
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде да повърна!!!!!!!!!
3
5
 
23
 
! Отговори
ХАХАХА преди 9 години
Това същество ми прилича на нещо средно между Станишеф и Местан! Сигурно е плод от целувките и вечната любов между ДПС и жена й БКП!!!
2
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Днес БГ.Страхотна новина .Страшно се интересуваме от травестити.Давайте в същия стил.Моля за още новини за травестите, гейове,педофили и всякакви други от учебниците по психиатрия.
1
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пропагандата на извратеност също е извратеност