Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж

Брадатата дама дебютира в елитно френско кабаре
31 окт 2014 13:48,
136
Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж
Снимка: Архив Reuters

Австрийскaтa певица травестит Кончита Вурст, победител в конкурса "Евровизия", направи дебюта си на сцената на прочутото кабаре "Крейзи хорс" в Париж, съобщи Франс прес.

Вурст ще бъде специален гост в представление на кабарето от 9 до 15 ноември.

Първият травестит, допуснат до сцената на построения през 1951 г. "храм на голия женски шик", взе участие в две от трите сцени на представлението по хореография Бианка Ли. Тя носеше сценични костюми, проектирани от Жан Пол Готие.

Представена като свободен творец, който с немалка доза хумор пренебрегва обществените норми, 25-годишната Вурст наследява като специален гост актрисата Клотилд Куро, кралицата на бурлеската Дита фон Тийз и певицата Ариел Домбал.

Травеститът с дълга коса и набола черна брада се появи на сцената в средата на шоуто. Като истинска кралица Кончита носеше златисто бюстие и дълга прозрачна пола. Травеститът изпълни песента "Rise like a Phoenix", с която спечели конкурса "Евровизия".

В краката й бяха 6 разголени танцьорки със замечтани погледи. Те бяха дегизирани с фалшиви бради като неговата, а това предизвика учудването и смехa на публиката.

След антракта Вурст се върна на сцената, за да изпълни друга песен. Този път травеститът бе облякъл къса рокля в златисто и сребристо и бе придружен от 6 танцьорки, които носеха златисти панталони и бяха с разголени гърди в духа на кабаретните шоута от 70-те години на миналия век.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
10
 
! Отговори
Позор след позор преди 9 години
До ПозорЗащото Е.С. е най-голямата измама в Европейската история и е направен с еврейските пари,които се контролират от евреите в САЩ.....това е....друго няма.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАТУ бяха известни преди 10 години. Бяха много скандални и дори забраниха в Англия клипа им "Я сошла с ума", на който Кати Пери после направи римейк. ТАТУ не бяха държавна политика и не излизаха по новините, не са пяли пред Кремул или предо ООН. Тоя пя пред Европейскат комисия и ги караха под строй да го гледат. Скоро имаше новина, че ще пее в ООН пред Бан Ким Мун. Сега пак излиа по новините.
30
0
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
С УДОВОЛСТВОЕ ДА ПОВЪРНЕШ И ДА СИ ПРЕГРИЗЕШ ВЕНИТЕ
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Западната машина мачка и смила само мозъците на слабите и невежите! Бъдете силни и не се прекланяйте на техните "ценности"!
28
0
 
10
 
! Отговори
Ето ...... преди 9 години
Тая снимка показва бъдещето на Европа.....много точно са снимали тоя-тая-това....
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да цъкаш и да не цъкаш, и попръцкваш даже, факта си е факт и може да се провери - в Германия раздават на децата хомосексуални материали. В Холандия има партия на педофилите които са в парламента и се борят за легализиране на педофилията. В ЕС се обсъжда да се премахнат от официалните документи думи като майка и татко и да се заменят с родител 1 и родител 2. Във Франция въвеждат gender theory в училишата. Ако това се водеше за насилие, тоя хубавец на снимката отдавна да се го арестували.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е поне като иска да е жена да се направи на жена..А не да пусне брада като арабски козар и да си мисли че е жена.Жена е,колкото луната е направена от сирене.. *** *енцето гнусно.
25
7
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 9 години
"ТАТУ не бяха лезбийк, само играеха такива."Кончите също играе.Или ти си бил в спалнята му, та знаеш повече?Въпросът е, че и на запад и в Русия хората еднакво се интересуват от това, просто в Русия властта ги гони, а ние сме толерантни и ги оставяме на мира, това е.
24
0
 
12
 
! Отговори
ТТ преди 9 години
Що не снимаате разголените танциорки ами снимааате тва магаре
23
0
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 9 години
Тцъ, ти лъжеш. Това се води насилие и не е легално, нито ще става скоро.
22
0
 
13
 
! Отговори
Все тая ! преди 9 години
Медиите, в жалките си опити за непрекъснатото отразяване на всякакъв вид "сензации", са едни от основните виновници за деградацията на Българското общество !
21
0
 
7
 
! Отговори
... преди 9 години
Добре де, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА кой къв е, ама името на статията е: "Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж" Е къде, питам аз, са снимките на тия РАЗГОЛЕНИ танцьорки!? Щото тука виждам само един брадясал или брадясала, да не зема да обидя некой, убавец или убавица, ей много е объркващо ша знаити! Та снимките на ГОЛИТЕ ТАНЦьОКИ къде са?????????
20
0
 
8
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Оф, пак ли рекламното лице на ЕС ни показвате :(((((
19
2
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 9 години
Ааааа, лезбийки може, гейове не - това ли са ви азиатските ценности?
18
14
 
2
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
"Скоро и в училищата децата ви ще учат, че содомията е нормално да се практикува."При вас *** и путинофилите всичко винаги ескороскороскороищещещено никога нищо не ви се сбъдва - от краха на Америка до содомията...А глупаците, дето ги лъжете, чакат ли чакат, хаха......
17
0
 
9
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Брррр уфффф ОТВРАТ
16
0
 
5
 
! Отговори
Николай преди 9 години
До до 13Тату не бяха държавна политика!
15
0
 
12
 
! Отговори
Позор преди 9 години
Добре бе мамка му стара, ти може ли в годините когато евроскиптицизмът се засилва повече от всякога да продължаваш да натякваш такива уродливи неща на хората? Да не мислите, че нормалните европейци (бели хора, не от кръвосмешения имам предвид) харесват подобна пародия? НА НИКОГО НЕ МУ Е ПРИЯТНО! ИСКАМЕ ЕВРОПА СЪС СТАРИТЕ ЦЕННОСТИ И ТЪРГОВИЯ С РУСИЯ,КИТАЙ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СВЕТОВНИ ИКОНОМИКИ! Защо позволяваме на хАмериканците д разделят Европа по този начин ?! ?! ?!
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам дали ще снесе яйца, но поне не може да роди, щото не се знае какво щеше да се извъди, ако можеше. Грозен "човек с неизяснена ориентация и с неясни връзки с другия пол". (синонимът е една дума от 3 букви и още една от 8букви - първата започва със буквата г, а втората с буквата п). Да не ме изриете де, затова го пиша така. Че обичате да триете. То и вие сте за *** или поне всяка втора статия в сайта ви.
13
8
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
"Никой не парадира със своята извратена сексуалност в Русия !"Тату бяха голяма мания в Русия, повече от Кончита Вурст на запад.По твоята логика Русия е по-извратена..!