Николета не ще съчувствие за раздялата с Божинов

Държа съдбата си в собствени ръце, заяви тя
Обновена: 14 мар 2015 12:09 | 14 мар 2015 08:45, Александър Попов
93
Николета не ще съчувствие за раздялата с Божинов
Снимка: Facebook

Николета и Валери Божинови са пред развод. Футболистът на Тернана потвърди за раздялата, но отказа да коментира причините.

Самата Николета също изрази своята позиция в социалната мрежа Facebook и бе категорична, че не се нуждае от съчувствие.

Още по темата

"В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чувства - едни ликуват "така й се пада", други пък ожалват "горкичката, какво ли изживява". Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера, и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото аз държа съдбата си в ръцете ми! Всякакви стечения на обстоятелствата са уроци, които ни правят по-силни, по-мъдри и по-уверени в себе си! Не обвинявам, не мразя, не хуля... А сърдечно благодаря за поредния урок!", написа плеймейтката.

Валери й пожела всичко най-хубаво и допълни, че за него в момента най-важни са децата му и футболната кариера.

И двамата засега запазват добрия тон. Те се ожениха през 2011 година и имат дъщеричка Никол. Валери има дете и от фолкпевицата Алисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблемът е, че тоя я накара да работи. А какво може да работи Свирколета? Пак е правила снимки, и за да не я е срам (макар че тя не е от тия), й назначиха и предаване. Като манекенките - уж манекенки, а те от занаята. Сега ще заработва пари момичето и ще бърза, докато е млада, че ей ги 30-те чукат на вратата и цената рязко пада.
38
0
 
24
 
! Отговори
!!! преди 9 години
"Всякакви стечения на обстоятелствата са уроци, които ни правят по-силни" За тази, да се разпадне бракът й е стечение на обстоятелствата. То бива да си ***, била, ама чак пък толкова. Как е възможно да си толкова проста?! Тази е женският вариант на Бареков.
37
0
 
23
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Извинявайте, може ли новина за Гущерови? Щях да попитам за КарДашната, ама откакто видях Гущерчо на предна линия във вашата медия и не мога да му забравя бузките! Да ги щипкаш, да ги щипкаш както Цветито му го щипваше на ЧичоПееейчото? Абе тези гнусари още ли са заедно?
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обезщетението на Валерката от Спортинг...познайте къде ще отиде.И ако е само то...ще трябва да черпи :)
35
0
 
13
 
! Отговори
жвфй преди 9 години
Пак ли тая пр********а?!?Хиляда пъти ...Значи,тея няма да се разведат,това е най-смотания PR,който може да бъде измислен.Най-вероятно е правен от п****а Е.Минчев.Простакесата ще продължава да ни занимава с особата си,а селският бек,ще продължава да и търчи след ненодялания *** и да и ближе подметките.Колко ме интересува,тъпия пр ход,на двама ограничени *** ли....емиии-0!!!!
34
2
 
12
 
! Отговори
коментитам с лекота преди 9 години
Случайно попаднах на тази статия. Не зная кой са тези дето се развеждат, но от написаното се разбира че мъжът е участвал в биг брадър а жената е някаква сервитьорка която държи съдбата(подноса) в ръцете си и не се притеснява. А той притеснява ли се ? Не е упоменато.
33
2
 
12
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
Аз също се разведох скоро и ако желае може да ми се обади. От 08 до 22ч. всеки ден.
32
1
 
27
 
! Отговори
Не търси съжаление, преди 9 години
защото здраво ще го одруса за издръжка. Другото е бошлаф, хубави момичета колкото щеш, а тази вече застарява и не е баш хубавица - просто успя да впримчи двама футболисти един след друг. Ако беше разчитала на мъже от други категории, с други критерии, щеше да изпълнява само ролята на салфетка за еднократна употреба - от тези, дето днес ги ползваш, а утре не можеш да се сетиш какъв цвят бяха.Но защо ни занимават с личните истории на такива кифли? Има други типове хора - интересни и стойностни.
31
4
 
4
 
! Отговори
do 35 преди 9 години
Ti nemojesh li da se setish, parite svurshiha i s tqh lubovta. Az ne se interesuvam ot futbol mnogo, mnogo, ama sum ostanal s vpechatlenie, che e vtora ruka futbolist. Sled nqkoq druga godinka i tazi krasavica q ochakva sushtoto, kato pochnat da i izlizat bruchki, parichkite shte ponamaleqt. Ama takuv e jivota, chovek nemoje samo da e otgore, trqbva malko i otdolo, za da moje sexa da e na 100%
30
1
 
18
 
! Отговори
Тъп преди 9 години
След 10-на година мурвата божинова ще е виснала и ще е забравена.
29
1
 
18
 
! Отговори
extremist преди 9 години
Искам да поздравя Николета и Цветелина за отличния вкус при избора на мъже. Дялянчо е чудесен избор с тяло на Купидон(човечето на Гудиър също става), с интелект на пън...Добре че има портмоненце дебело като него.
28
1
 
33
 
! Отговори
фаф преди 9 години
Днес се зачетох в бг сайтове, че ми домъчня за родната култура и какво да видя? Валери, Николета, Валери, Николета, Бареков, Барековица ..само това ли става в БГ? Някой поне да каже за какво се развеждат, че всички сайтове явно дънят различно инфо. Направо ще се спукам от напрежение и тръпна в очакване хахаха смешниии. Ако сериозно се таркаля(буквално) с Пеевски ще е сериозно забавно
27
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая е 'баха още в 5-ти клас,чичковци над 40 години!Развъдник на болести!
26
0
 
17
 
! Отговори
хммм преди 9 години
не щяла съчувствие...подобни ,,звезди,, и манекенки на запад активно се занимават с дарения, благотворителност и подпомагане на сиропиталища, тук нашите само се чудят как да привличат внимание, че и сами си казват да не им съчувствали ...добре ти беше Валери като играеше за Ювентус, сега вече нещо само проблеми имаш с него. Тия хора любов не изпитват какво остава за неприятни чувства след раздяла, българската Кардашиан
25
0
 
10
 
! Отговори
АЗ СЪМ МЕЧО - КОЙ преди 9 години
Ники очаквам те ! Аз съм толкова голям, че не мога да бъда обичан само от една Цвети ! Ники ти си добре дошла при мен... Айде идвай, че те чакаме на легло !
24
1
 
24
 
! Отговори
c преди 9 години
Държиш *** на Свинята пеевски в собствени ръце.
23
2
 
18
 
! Отговори
рори преди 9 години
от мъка сега няма да ям
22
0
 
21
 
! Отговори
Камелия преди 9 години
Ако прочета още някъде коментара й, ще си прережа вените! Николета, много на високо летиш, ще паднеш..!
21
0
 
27
 
! Отговори
анонс преди 9 години
Божинов и още 100 пъти да се ожени, пак ще е същия недорасляк--гола вода е !
20
0
 
61
 
! Отговори
Tactician преди 9 години
Само забележете това: през 2004 според сайта на Уефа, Божинов беше в топ 5 НАЙ-ДОБРИТЕ таланти в света. Дори играч като Уейн Руни беше зад него. Божинов се редеше заедно с Кристиано Роналдо като най-проспериращи играчи.Вижте до какво води чалгарията... *** му меча, майна.