Ал Пачино не влизал в магазин 50 години

Това е част от цената на славата, заяви актьорът
18 апр 2015 15:28, Александър Попов
9
Ал Пачино не влизал в магазин 50 години
Снимка: Reuters, архив

Холивудската легенда Ал Пачино не бил пазарувал в магазин от 50 години, нито пък можел да пътува с метрото заради неудобствата на славата, пише сайтът Контактмюзик.

74-годишният актьор се оплака от това, че не може да води един що-годе нормален живот заради собствената си популярност.

Звездата от "Кръстникът" сподели, че няма нищо против, когато хората го разпознаят, когато е на обществени места. Но славата доста досаждала на децата му - Джули Мари и близнаците Оливия и Антон.

"Хлапетата доста се притесняват, всеки път когато трябва да излязат с мен на обществени места. Аз някакви свикнах с това, че изгубих анонимността си. Научих се да живея без нея. Но за децата е доста трудно", довери за списание Hello Ал Пачино.

Той нямал нищо против децата му да го последват в актьорската кариера."Нямам нищо против да пробият в шоубизнеса, ако имат талант, а аз подозирам че го имат. А освен това кой друг ще ме наеме на работа, когато остарея безвъзвратно", допълни екранният любимец.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Ал Пачино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
хитрец преди 8 години
А кой ходи да му купува едене и пиене????Слугинята ли???
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ал Пачино е велик актьор. Но чак пък 50 години да не е влизал в магазин..... не го вярвам. Винаги някой друг да избира всичко вместо него - няма как да се случи. Преди не се пазаруваше по интернет. Доста преувеличава, или паметта вече го лъже - на 74 е нормално да се забравя кога, какво и къде си правил....
5
0
 
13
 
! Отговори
ангел преди 8 години
И на това изказване ли ще намерите кусури... :) Грешка си нямаме да обсъждаме. Не сме различни от бабите на пейката едно време. Само формата е различна...
4
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега всичко се пазарува он-лайн.
3
2
 
19
 
! Отговори
смях преди 8 години
Е, като има иконом, домашна асистентка, пари"БОЛ"( по бай ***)... те му пазаруват и носят всичко, чистят... Но и не завиждам.. всеки има стандарт на живот според "чергата"...( моята черга е "къса".... но животът е ХУБАВ!!-)))
2
15
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Жив да го оплачеш!
1
7
 
7
 
! Отговори
Gosh преди 8 години
Доста от известните актьори пътуват с метрото...