99-годишният Рокфелер се сдоби с ново сърце за шести път

След всяка трансплантация се чувствал зареден с енергия и живот
1 май 2015 14:53,
175
99-годишният Рокфелер се сдоби с ново сърце за шести път
Снимка: Reuters, архив

На 99-годишния американски милиардер Дейвид Рокфелер за шести път е извършена успешна трансплантация на сърце, съобщи World News Daily Report.

Операцията е продължила шест часа. Тя е била извършена в имението на бизнесмена в Ню Йорк.

За пръв път Рокфелер се е подложил на подобна интервенция през 1976 година след автомобилна катастрофа.

99-годишният бизнесмен е разрешил на журналисти да му зададат няколко въпроса 36 часа след трансплантацията.

"Всеки път, когато получавам ново сърце, сякаш полъхът на живота преминава през тялото ми. Чувствам, че се зареждам с енергия и живот" - е казал Рокфелер.

На въпроса за тайната на своето дълголетие, милиардерът е отговорил: "Хората често ми задават този въпрос. Аз винаги отговарям по един и същ начин: любовта към живота. Да водиш обикновен начин на живот, да си играеш с децата, да се наслаждаваш на вещите, които имаш, да прекарваш време с добри, верни приятели".

"През живота си съм спечелил много пари, но по-голямата част от тях съм дарил. Няма смисъл да получаваш, ако не може да споделяш" - е добавил известният филантроп. Милиардерът се е пошегувал, че възнамерява да доживее до 200 години.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
26
 
7
 
! Отговори
ни джу ни гущер преди 8 години
много злобари повечето коментиращи - голяма излагация
81
1
 
40
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
До РумбиВсъщност е зловещо. Шест сърца - шест донора=шестима мъртви.... Ега ти пък и късмета със органната съвместимост! Шест пъти?!?!!!...da si predstavim li, ce specialen ekip se zanimava s izdirvaneto i otsiavaneto na vuzmoznite donori...prizive...??i posle drug ekip... Ce ako samo caka samo na kusmet...
80
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повярвайте ми парите не правят този човек щастлив. Парите могат да му помогнат да живее по-сигурно и по-дълго но не могат да му подсигурят радост, настроение весел нрав и висок дух, защото човешкия дух не е в сърцето, то е в главата. Сърцето е една машина помпа, която за пореден път практиката показва че тя може дабъде отремонтирана или сменена.малко шега Когато Бог е раздавал оригиналните човешки части, сърцата ги е дал на християните, главите на евреите а ръцете и краката на арабите
79
5
 
16
 
! Отговори
Hristos преди 8 години
Докато има будали които си даряват органите на пропили се богаташи.Евреите-циониости с пари си плащат за пропаганда колко е добре да си дариш органите,за да имат те шанс да продължат пъкленото си дело.Будали се намират все още.В библията никъде не пише, че след смърта можеш да си даеш органите на друг,който не се е грижил за своите или ако има повредени органи - това е изпитание от баг да страда и той трябва да го изживее и преодолее
78
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е така. Хора които печелят страшно много пари те даряват и това им помага да печелят още повече. Аз винаги искам да имам само един лев в повече от това което ми е необходимо за нормален живот, Истинското дарение се прави анонимно. Тогава то прилича както дар от Бога, Един ден ти се случва нещо прекрасно, получаваш това от което много се нуждаеш и незнаеш как изглежда този който ти го дава и благодариш на Бога.
77
5
 
40
 
! Отговори
angel преди 8 години
Вижте лицето на злото.
76
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дявола е все още жив... ужас.. Да му го набия в монетарната система, ш***няк долен!
75
1
 
57
 
! Отговори
Румби преди 8 години
Всъщност е зловещо. Шест сърца - шест донора=шестима мъртви.... Ега ти пък и късмета със органната съвместимост! Шест пъти?!?!!!
74
3
 
40
 
! Отговори
Огич преди 8 години
Минуси има на ПРАВИЛНИ КОМЕНТАРИ. *** и евреи значи има достатъчно. А за този дявол в човешки облик какво да кажем......дарения прави, да се оправдае пред Господ ли се опитва?! Няма да му се получи! Рокфелер, Родшилд, все едни и същи, близки със сатаната......
73
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
някой ,интересува ли го това въобще
72
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя пък , за шести път му присадили сърце , на Кардашян , за дести път й присадиха *** , добре че на тоя са му присадили сърце , та да стане по-добър
71
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ада е само за утеха на недоволните и онеправданите. Никакъв ад няма, нито рай. Закопват те и толкова. Ама с тия дрънканици за вечен живот и дух се чувстваме много специални, друго си е.
70
3
 
44
 
! Отговори
:( преди 8 години
И 100 сърца да намери този ***, накрая ще умре и ще се пържи в Ада. Дано това да му е последното и да спре да бие много скоро.
69
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eto tiya evrei seyat smurt po sveta podkrepqyki darjavata izrael i hamerika
68
1
 
34
 
! Отговори
антиЕС преди 8 години
А и брадвата лежи вече при корена на дърветата; и тъй всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и в огъня се хвърля.Ново сърце ще ти трансплантират,но нов дух няма да могат-----А там ще бъде плач и скърцане със зъби. (Мат. 8:12)
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tozi e 4ist gotveren
66
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много лесно се намира сърце за тоя. Дали е бил в списъка на чакащите трансплантация а? Хората 1 не дочакват а тоя 6
65
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цял казан със сърца го чака в Ада - ще има да му ги присаждат цяла Вечност.
64
2
 
36
 
! Отговори
Тончо преди 8 години
Ковчег джоб няма, и той няма да вземе нищо със себе си....
63
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до свинаря..като вица на Весо Парцала...за онази която искала да я шие някакъв гинеколог, че да бъде девствена иначе нямало да се ожени за богаташи...2-3 пъти я шил и на 4-я му писнало и казал: Тоя път съм ти направил цип, ***! Га искаш отваряй, га искаш затваряй!

Спонсорирани публикации