Мерилин Монро – жената с най-култови крака

След нея са Кайли Миноуг, Туиги и Тина Търнър
19 май 2015 16:25,
15

Снимка: Reuters

Мерилин Монро е жената с най-култовите крака в историята, пише в."Метро", като се позовава на проучване на общественото мнение. В изследването са участвали повече от 1000 жени на възраст от 16 до 55 години.

На прочутата холивудска актриса са й били достатъчни бяла рокля и струя въздух от вентилационната система на метрото, за да създаде един от най-запомнящите се образи в историята на киното. За актрисата са гласували 47% от анкетиранитe, пише БТА.

На второ място в класацията е поставена певицата Кайли Миноуг в клипа Spinning Around (2000 г.). Тя е събрала 22% от гласовете.

Третото място е отредено на модела от 60-те години на миналия век Туиги, която често позира в мини поли. Манекенката е получила 17%. На четвърто място с 16% от гласовете анкетираните са поставили певицата Тина Търнър и нейните ярки тоалети от 70-те години на миналия век . Пета е бившата участничка в групата "Спайс гърлс" Гери Халиуел и тоалетът й от британското знаме (15%).

В топ 10 са намерили място още американската актриса и певица Бети Грейбъл, херцогинята на Кембридж Катрин, актрисата Анджелина Джоли, английската велосипедистка Виктория Пендълтън и актрисата Одри Хепбърн.Следват моделът Наоми Кембъл, певицата Тейлър Суифт, актрисата Камерън Диас, моделите Кейт Мос и Жизел Бюндхен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
333 преди 8 години
А на Джоли как точно й се виждат краката на тая снимка?
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от там дето преписваш, мила, може да напишат, че Алла Пугачева е най- секси! я кажи кой ти каза да пишеш тия глупости!
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мерилин е била красавица, но само в лицето (иначе кадърът с вдигнатата пола наистина е култов и й е струвал развода с Ди Маджо), Кайли и тя е една късокрака трътка, Туиги е една спагета, Джоли и тя. Тина - да, страхотни крака, Кейт също ми хареса, камерън Диаз цялата от врата надолу е страхотна.
10
2
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
На 3-тата е Джоли, на 5-а прилича на Камерън Диас.
9
0
 
5
 
! Отговори
Какви крака виждате преди 8 години
на сн.1, сн.5 и сн.11 ?!Подобна класация има смисъл, ако всички участнички са обути в еднакъв модел обувки и еднакви шорти.В конкурсите за"Мис" напоследък започнаха да ги пускат в първия тур в еднакви бански костюми и еднакви обувки,което е правилен подход. Но,ако искат наистина да излъчат красавица, тези обувки би трябвало да бъдат с ток, висок 5, най много 7 см. Защото някои по природа имат дълги и изваяни крака, а други "постигат" дължината чрез огромни платформи вместо подметки и 20см ток
8
0
 
4
 
! Отговори
Възмутен съм преди 8 години
Махнете ги тези крака.Искаме да видим на Кардашиян ***.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Краката на всичките жени си приличат много и немога да разбера какво им е уникалното.
6
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
За Тина Търнър -да,но за другите....
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Na 5 tata ne e li Angelina Joli ?? ili as neshot ne vidim
4
0
 
7
 
! Отговори
-10 преди 8 години
На 5-та снимка едни крака, едно чудо.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина всеки си има вкус, но някак си тази класация не ми се струва много акуратна. Изглежда ми че по друг параграф са ги класирали.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно, че Туиги присъства толкова напред, при положение че сега са модерни тлъсти и дебели крака, като на Бионсе например.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баф тия американски класации. Те и Сандра Бълок я обявиха 5-6 пъти за най - красивата жена на всички времена. Сбърканяци.