Есмер вдигна червен картон, би шута на Джизъса

Рускинята премахна всичките общи кадри
56
Есмер вдигна червен картон, би шута на Джизъса
Снимка: Instagram

Шумно рекламираната сватба на Благой Георгиев и Есмер Омерова едва ли ще се състои.

Доскоро двойката ежедненвно заливаше социалните мрежи с общи фотоси, а само преди няколко дни Есмер позира и с булченска рокля, което пък развихри клюката, че двамата са сключили таен брак.

Явно обаче връзката им е заскърцала, а на Джизъса са му били шута.

Есмер е зачистила всякакви следи и общи снимки с Благо, като от общите им ваканции са останали само кадри, на които е само тя.

Благо пък засега не е предприел подобна стъпка и все още изглежда щастливо влюбен. Поне онлайн.

Засега не е ясно какво е разгневило татарстанката, но явно годежът с българина вече е минало. Вече тръгнаха версии, че тя си е събрала багажа, след като родният футболист залитнал по чуждо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Баба Вуна преди 8 години
Благооо, не остана място за имена и татуировки, Благооо...И то остаряваш, да знаеш...Аз на твое място, ако са те хванали в крачка, не бих припарвал до Татаристан или там както се казва... Те са отмъстителни много и нищо чудно да ти се случи случка.Кат' ти казваше баба ти Вуна да не се захващаш с таз, ти нье, та нье.На ти сега едно Гъци-гъци!
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля, че време да открие мъжката любов и утеха при Божинов.И той много страда, така , че ще се подкрепят взаимно .
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами той наистина бая се позадържа с тая цели 2-3 месеца време му е за нова миска и нова татуировка.
35
2
 
5
 
! Отговори
79776 преди 8 години
Благо как можа да се захванеш с лошокачествено произведения ментак на Анджелина Джоли?
34
1
 
1
 
! Отговори
do Monka преди 8 години
Monke, che az ako ne se pokazha u Face-O s nEkvi hora, koito ne gi brysna za sliva, za ko da sa omyzhvam, a?! Prioriteti Monka!!! Istinskite Chovechi pyrvo u Face-O pozirat. Inache nEma smisyl da se kiprim. Nali sme falshivi. A u Face-A vsichko izglezhta TOOOOOLkova istinsko! Sled malko shte poviarvam za idiliata za Vechnata Obich! Blazhko tezi dumichki gi redi kato semki. Samo che zabravia, che ot ustata mu sa pliunki. Nishto poveche.
33
1
 
9
 
! Отговори
Монка Бомбонка преди 8 години
Жалка история пак...Язък за жалкия живот на хората, които живеят единствено, за да си показват целия личен живот у Фейсбука!Ерата на фейсбук сватбите настъпи - вкъщи може и да се бием и да сме си омръзнали, ама нали куцо, кьораво и сакато пуска снимки на сватби, бебета и кръщенета, сяние няма да оставаме по-назад я!Евтина жалка история с нормален край. После що 50 % от браковете до 10 години завършвали с развод?! Ами спрете да се преструвате у фейсбука, че всичко е цветя и рози, бе хора!
32
4
 
7
 
! Отговори
ТОТО преди 8 години
Благо, мноу си ми симпатичен, брат, ама не мога да те мисля просто с какви болежки интимни, гъбички и *** са те ощастливили хилядите ти знайни и незнайни убавици...Колкото и да се пази човек, с такава смяна на партньори, не може да доживее до дълбоки старини.Плющи каквото си решил да плющиш сега, че съм сериозно притеснен както за душевното ти (комплексарско), така и за физическото ти състояние!А иначе таз не я харесахме от началото, търси някоя по-така, не се излагай повече.Ай наздраве
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ne shtem Esmer v Bulgaria , Kobilkina ni stiga.
30
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха ха ха ха ха.Този е голям ***.
29
1
 
13
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Попов, май е крайно време на теб да ти вдигнат червен картон от ДНЕС.БГ
28
4
 
16
 
! Отговори
жозефина преди 8 години
Благо,аз нали те предупредих -с рускиня не се захващай/не че ти си стока.../
27
2
 
13
 
! Отговори
аха преди 8 години
Ето как Благой поздрави Есмер: " Нека бог бъде с теб, защото ти си най-прекрасната, най-добрата, най-милата, най-най... Обичам те безумно и винаги ще те обичам. Ти си моят живот".Дръж съ благоооо! След малко всички ще ти повярваме! Пък най-много ще ти повярваме, като се окаже, че на тая и е грейнало и изведнъж се окаже, че оставяш драги Благо без "твоят живот". Със сигурност ще се отдадеш на пост и молитва. Вярваме в теб, Блато, опа Благо!
26
1
 
20
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
А да уточнявам ли за странната бързина, с която този невероятно отдаден на Бога господин реши, че трябва да минава под венчило?! Е, как няма да минеш, като надуши големите пари, ама баш като типична българска мъжка ..... петбуквена.
25
2
 
15
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
Май не схващате каква е ситуацията. Продаващия и развяващия си любоФта на ляво и надясно мистър Благой се опитва да се продаде на богата рускиня, ама явно нещо не се получава.
24
1
 
34
 
! Отговори
д-р Исня преди 8 години
Поне клюки пишат за него, след като футболист никой не го бръсне за слива и няма една статия относно кариерата му...Явно само за шоу става тоя изписан ***!
23
1
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
по чуждо не се залита, чуждото се сеца
22
5
 
10
 
! Отговори
трий задник преди 8 години
грешка на съветцикия маркетинг , такива като есмер са на всеки сто жени в бг не е нещо невиждано , ако отиде в гърция кипър или по на юг може и да се котира по добре 'рускинята' или каквато генетика е , тука си има ме есмералди.
21
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЛЕДВАЩАТА !Сносни по тяло жени има на всеки метър... мъже с пари и чат-пат подържани са рядкост.Така че мило, изтърва дедовия.... бягаи в татарстан или от където си си и си вземи и парцалките да не отваряш излишна работа на чистачката.
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този не се ли умори вече да ги сменя
19
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Есмер вдигна червен картон..."В цикъл ли е?