Украйна хлопна вратата пред Жерар Депардийо

Забраниха му достъп до страната за пет годни
134
Украйна хлопна вратата пред Жерар Депардийо
Снимка: Reuters, архив

Украйна е забранила достъп през следващите пет години на френския актьор Жерар Депардийо, съобщи Асошиейтед прес.

Още по темата
През 2013 г. актьорът прие руско гражданство, за да избегне високите данъци във Франция.

Той си навлече гнева на украинските власти, след като подкрепи анексирането на Кримския полуостров от Русия.

Уебсайтът Апостроф публикува вчера писмо на украинската Служба за национална сигурност, в което се казва, че забраната е била наложена на Депардийо "в интерес на националната сигурност".

Според руската агенция Интерфакс забраната е била поискана от украинското министерство на културата, което този месец състави списък на актьори, музиканти и други фигури от областта на културата и изкуството, които смята за заплаха за сигурността./БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той понеже се е засилил да ходи точно в ***...
42
6
 
9
 
! Отговори
хе-хе преди 8 години
Ще го преживее някак си и без да влиза в Украйна... Нека си канят Маккейн и Байдън. Те им мислят безкористно само доброто.
41
10
 
6
 
! Отговори
да преди 8 години
Точно така. Това прасе не бива да стъпва в Украйна!
40
7
 
6
 
! Отговори
RAD преди 8 години
До 81Щото за Русия се натискат всички нали ? :)Освен алкохолика Депардийо не съм чул някой друг да се натиска да ходи в Раша :)
39
3
 
10
 
! Отговори
историята се повтаря преди 8 години
забранителните списъци за културни дейци - уж бяха принцип от комунистическия строй.Но се оказват доста ползвани и от модерните "демокрации".По същия принцип - едно време така бяха забранявани и Бийтълс в България!
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смешни.....
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалки и смешни хахли
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те хубаво са му забранили, но не става ясно той въобще смятал ли е да ходи в Украйна.
35
2
 
8
 
! Отговори
Ники преди 8 години
Той па щот се е засилил на там. Все едно на мен да ми забранят достъп в Конго ...
34
4
 
5
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Като падне хунтата в Киев ще отменят тази заповед, но не е казано, че той и тогава ще се втурне да ходи там.
33
2
 
4
 
! Отговори
Честит преди 8 години
До бранник Аллллллоооооооууууу Тука е България и се пише на Български . Га си Чернобилско у родната къща на майка си, тогава ще пишеш на тоя гнусен украински. Тука е бъл
32
9
 
2
 
! Отговори
Брaнник преди 8 години
УкрaIнa е Европa от Покръствaнето си преди 1000 години! Киiв е Европa, но московия НЕ Е И НИКОГA НЯМA ДA БЪДЕ! от кого сa взели Християнството москaлите ( от тaтaрите ли?) и КОГA??УКРAIНA це Европa!
31
2
 
4
 
! Отговори
Честит преди 8 години
Малллиии "българин"-а е написал 1о постинга да ме плюе . Абе Сорус нещо ти бръкнах отпада а ?Нищо. Ще свикнеш. Какъв е профила на българския русофоб? Иво Инджев, Огнян Минчев и проф. Близнашки и комсомол-пррзидиума все *** и ***, които просто не са способни да се изхранват и просят милостиня от Сорус.Има ли едно работно место, от което Иво Инджев да не е бил уволнен?
30
8
 
4
 
! Отговори
хА преди 8 години
Да живее Руския и Руският народ. Благодарение на тях имаме държава. Я сега да преброим колко са Киряк Стефчовците
29
5
 
4
 
! Отговори
българин преди 8 години
Долните постинги представляват скорошни РУСКИ ДАННИ за катастрофата, известна като Русия на *** днес. Имам още МНОГО ПОТРЕСАВАЩИ данни по въпроса. вкл. РУСКИ.
28
8
 
4
 
! Отговори
българин преди 8 години
При наличието на съветски смрадливи *** като "Честит", се налага да приведем РУСКИ ДАННИ за благоденствието в Русия:97-е место в мире по доходам на душу населения; 127-е место в мире по показателям здоровья населения; 134-е место в мире по продолжительности жизни мужчин; 159-е место в мире по уровню политических прав и свобод; 175-е место в мире по уровню физической безопасности граждан;182-е место по уровню смертности среди 207 стран мира;
27
8
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Украйна няма място в Европа. *** държава с не по-малко малоумно население.Тя няма място никъде . ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ Е ДА СЕ РАЗПАДНЕ. КОЛКОТО ПО-РАНО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ.
26
6
 
4
 
! Отговори
българин преди 8 години
При наличието на съветски смрадливи *** като "Честит", се налага да приведем РУСКИ ДАННИ за благоденствието в Русия:2-е место в мире среди стран-распространителей спама; 2-е место в мире по числу детей,усыновленных в США; 3-е место в мире по распространению детской порнографии...67-е место в мире по уровню жизни; 70-е место в мире по использованию передовых информационных и коммуникационных технологий; 72-е место в мире по рейтингу расходов государства на человека;
25
6
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Украйна спокойно може да се самообяви за най-простата нация на планетата. Имаха възможност да бъдат свободни и щастливи, защото имат богата земя, но предпочетоха доброволно да се отдадат на САЩ да бъдат оръжие против Русия.. И съвсем скоро ще престанат да съществуват в благодарение на собствените си *** - управници..
24
6
 
3
 
! Отговори
българин преди 8 години
При наличието на съветски смрадливи *** като "Честит", се налага да приведем РУСКИ ДАННИ за благоденствието в Русия:2-е место в Европе по числу самоубийств на душу населения (после Литвы); 2-е место в Европе по числу самоубийств на душу населения (после Литвы); 2-е место в мире по числу убийств на душу населения (после Колумбии); 2-е место в мире по числу журналистов, убитых за последние десять лет; 2-е место в мире (после Сербии) по количеству людей, ищущих убежища в развитых странах Запада; 2-е место в мире по уровню бюрократии; 2-е место в мире среди стран-распространите