Кирстен Дънст: Ние, актьорите, сме длъжни да търпим всякаква критика

Актрисата дава откровено интервю за списание Town and Country
Обновена: 15 авг 2015 23:57 | 15 авг 2015 22:00, Теодора Драгоева
4
Кирстен Дънст: Ние, актьорите, сме длъжни да търпим всякаква критика
Снимка: сп. Town and Country

Кирстен Дънст говори за "нелоялните и абсурдни" очаквания на хората към актьорите.

Чаровната актриса, която стана звезда още в детска възраст, след като участва в хита от 1994 г. "Интервю с вампир", позира за корицата на списание Town and Country (септември/2015), облечена изцяло в дрехи на Prada.

Ето и няколко акцента от интервюто с 33-годишната Дънст:

За очакванията на хората към актьорите: "Това, което хората очакват от един актьор, е напълно нелепо. Това е нечестно. От нас се очаква да говорим много добре, да се представяме перфектно в обществото, да сме дебелокожи и да търпим всякакви болезнени критики, а освен това да си вършим добре работата, да сме чувствителни и да можем да изиграем всяка една емоция правдоподобно. Така че всичко, което ние можем да направим, е да бъдем себе си."

За гаджето си Гарет Хедлънд ("Unbroken"): "Ние сме заедно в продължение на три години и половина. Нещата помежду ни вървят наистина добре. Ние сме на една възраст, движим се в сходни среди и аз го чувствам наистина като мое семейство."

За това, че е била обезкуражена в началото на кариерата си, тъй като е била обкръжена само от мъже: "Като бях по-млада, по времето когато се снимах в "Спайдърмен", всички около мен в екипа бяха мъже и това беше потискащо. Но колкото повече остарявам, толкова по-малко мъжете ме притесняват. Открих, че има много готини момчета в нашия бизнес, които искат да се мотаят с готини момичета."

За да видите снимките на Кирстен, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Офффф...аман от такива които си мислят, че света се върти около тях. Тая си няма и представа колко слабо ме интересува нейното мнение. Както каза и номер едно, плащат им доволно много и ще си понасят всички негативи.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не очаква това от вас нищо,което вие не им покажете! Вие сами си налагате някакви измислени образи,които не сте в действителност и това в един момент ви става тежко бреме.Ако се постараете да сте такива,каквито сте в дейтвителност,хората ще ви приемат такива,каквито сте, защото и вие сте хора и нищо човешко не ви е чуждо на този свят.Продуцентите за да изкарат пари от вас ви карат да се чувствате така.Почитателите не са виновни.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, но на вас ви плащат по-добре, отколкото във всеки друг бранш, така че по-добре да си понасяте тежестта, че сте публични личности и някои ви плюят. Освен в компютърния бизнес, няма друг бранш, в който да ставате милионери на 20, а при вас - даже и някои деца.