Не без дъщеря ми! Ще отнемат ли детето на Джоли?

Биологичната майка на Захара предявява претенции към нея
Обновена: 22 авг 2015 11:50 | 22 авг 2015 07:46,
67

  Снимка: Reuters

Тъкмо мирът в семейство Бранджелина бе възстановен след много клюки за развод и нов облак надвисна над актьорската двойка. Захара, която се води общо дете на Анджелина и Брад, не е била осиновена съвсем по правилата, гръмнаха световните медии, цитирани от "Стандарт".

Преди 10 години Джоли заминава на хуманитарна мисия в Етиопия и открива там 6-месечната Захара - в много тежко здравословно състояние и на прага на смъртта. Близките на момичето твърдят, че 18-годишната му майка е била болна от СПИН и е починала.

Актрисата се влюбва от пръв поглед в детето и прави и невъзможното да я осинови и да я отведе със себе си в Америка, където спасява живота й. Така Захара става част от многолюдното семейство на холивудската актриса.

Тези дни обаче изплува Ментеуаб Дауит, която е биологичната майка на Захара, и предявява претенции към детето си. Тръгна и друг слух, който допълнително би съсипал Джоли - че малката настоява да заживее при истинската си родителка. Адвокати, занимаващи се с осиновявания, коментират, че разрешаването на този казус зависи от това дали Джоли е била наясно, че се замесва в нередовна процедура.

Роднини на детето признали, че са прикрили истината, за да може Анджи да го вземе, тъй като Ментеуаб била изчезнала и нямало кой да се грижи за новороденото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
12
 
! Отговори
тангра преди 8 години
Ами Анджи да й даде детето и нищо повече, да видим какво ще направи с него като няма пари, ще запее друга песен, и ще стане ясно че иска пари,а не детето,то е само предлог...Ще разруши за втори път живота на детето си вместо да го остави да живее "царският" си живот, *** алчна туземка!
41
5
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
iztarbu6ena kobila
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква поредна футболна драма , дами и господа, след като сутринта ни светнаха,че биологичната им дъщеря искала да е момче.
39
0
 
0
 
! Отговори
дрън преди 8 години
Абе,ще си решите проблема дипломатически,но накъде сте се запътили?Само Дежурният може да ви спаси...
38
8
 
6
 
! Отговори
77 преди 8 години
мисля,че е евтина клюка, та да може мама Джоли да печели оваций за това как със зъби и нокти се е борила за детето,Я стига глупости
37
2
 
53
 
! Отговори
www преди 8 години
Става нещо от рода - отгледай ми детето, а после ми го върни и продължи да му плащаш издръжката заедно с моята.
36
3
 
50
 
! Отговори
ha преди 8 години
Едва ли иска Захира, иска пари. Това е. Не може да си зарежеш детето и после, когато то вече е добре и хората с егружат добре за него- да започнеш да притесняваш родителите му. А иначе браво на Джоли, дано успее. Искат пари, това искат. Не стига, че толкова средства Джоли е дала за това дете, което биологичните му родители едва ли биха дали, ами сега и нагли.
35
11
 
11
 
! Отговори
PR преди 8 години
PR, евтин, PR !!!
34
6
 
36
 
! Отговори
az преди 8 години
Понякога се отчайвам като чета коментари на подобни новини.Осъзнавам всъщност колко смотани хора има в БГ. За съжаление... И по-точна дума от "СМОТАНИ" не мога да намеря за вас, мили коментиращи. Тук-там се показват хора с малко по-разумно разсъждаване, но болшинството сте ограничена,комплексирана ***. Чак да ви съжали човек, но и това не заслужавате.Доколкото за новината... винаги съм се възхищавала на Джоли за благотворителността й, доста голямо сърце има тази жена! Дано се справи и с това!
33
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази алчна майка трябва да разбере, че Анджи в продължение на 10 години е инвестирала много пари в продукта на осиновяването , и когато продукта започва да дава дивиденти тази алчна африканска туземка иска да ги споделя на готово без пръста си да е мръднала, не става то така.
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 32А Вие?
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай колко сте пъргави Днес.бг.Щом се споменават в коментара братята роми, трием мигновено.И какво невярно написах?Няма проблем, отговарям ви със същото и изтривам адреса ви от компютъра си.Съблюдавайте ревностно евроатлантическите ценности докато ви ограбват, изнасилват бабите ви и т.н. и т.н .............................................................................................................................................
30
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 32Виж аз за мойте хора съм се погрижил.Ако в бъдеще имам деца те ще са малко но няма да скитат по палатките на разни мизерници.Като не искат мизерия да не правят деца.Вместо да се прави на майка Тереза може да установи контакт с няколко бедни но нормални семейства и деликатно да ги спонсорира с няколко условия.Без алкохол,хазарт,престъпления.И така може да се погрижи не за 10 разглезени принцеси дето ще ги кара в златни бентлита а за 1000 млади здрави и цивилизовани хора.
29
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 29Нали беше хванала жълтеница от обикаляне на копторите на Арабия Азия и тн.. Мани мани едно време я харесвах как играе.Сега ме е срам
28
4
 
1
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
Всичко се връща...........да се готви божинов
27
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 29 А вие в колко хуманитарни мисии участвахте и на колко хора хомогнахте?
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Българин 26Можеш да си живееш живота щастливо, да си доставяш удоволствия и да се радваш на яките неща като почнеш да работиш здраво...стига да желаеш! Примери, колкото щеш...
25
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Осиновяването на дете е една от най-благородните човешки постъпки. А това семейство е осиновило 3 деца и не само ги е спасило от мизерията, но има възможности да им осигури прекрасен живот. А така наречената биологична майка иска пари, а не детето си - това е очевидно - и вероятно ще го продаде "законно".
24
41
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Преди 10 години Джоли заминава на хуманитарна мисия в Етиопия и открива там 6-месечната Захара - в много тежко здравословно състояние и на прага на смъртта."...Само това дете ли е било така? Или е имало хиляди такива. Какво е направено за тях. Тая откачалка просто си прави реклама с тия химанитарни мисии и осиновявания. Защо не е отпуснала пожизнена пенсия на семейстото на детето - това ще и струва по малко от издръжката на котката и, ами е купила детето да се прави на велика.
23
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
10 години си ги отгуляла някьде и сега се е сетила,,, Джоли ще й даде бьдеще, а тази ще я вьрне в племето,,,ами сьгласете се-детето е било изоставено и болно и щеше да умре,,,