Не без дъщеря ми! Ще отнемат ли детето на Джоли?

Биологичната майка на Захара предявява претенции към нея
Обновена: 22 авг 2015 11:50 | 22 авг 2015 07:46,
67

  Снимка: Reuters

Тъкмо мирът в семейство Бранджелина бе възстановен след много клюки за развод и нов облак надвисна над актьорската двойка. Захара, която се води общо дете на Анджелина и Брад, не е била осиновена съвсем по правилата, гръмнаха световните медии, цитирани от "Стандарт".

Преди 10 години Джоли заминава на хуманитарна мисия в Етиопия и открива там 6-месечната Захара - в много тежко здравословно състояние и на прага на смъртта. Близките на момичето твърдят, че 18-годишната му майка е била болна от СПИН и е починала.

Актрисата се влюбва от пръв поглед в детето и прави и невъзможното да я осинови и да я отведе със себе си в Америка, където спасява живота й. Така Захара става част от многолюдното семейство на холивудската актриса.

Тези дни обаче изплува Ментеуаб Дауит, която е биологичната майка на Захара, и предявява претенции към детето си. Тръгна и друг слух, който допълнително би съсипал Джоли - че малката настоява да заживее при истинската си родителка. Адвокати, занимаващи се с осиновявания, коментират, че разрешаването на този казус зависи от това дали Джоли е била наясно, че се замесва в нередовна процедура.

Роднини на детето признали, че са прикрили истината, за да може Анджи да го вземе, тъй като Ментеуаб била изчезнала и нямало кой да се грижи за новороденото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Maйката" ще рекетира Джоли за пари, то е ясно. Как така пък след 10 години се присети, че има дъщеря? Не й е толкова да детето, колкото за парите, които ще гушне. А Анджелина няма да го върне в мизерията при биологичната му майка и ще плати колкото й бъде поискано. Така негърката всяка година може да предявява претенции за пари и издръжка към актрисата. А що се отнася до осиновяването - ако не е направено по правилата Анджелина сама си е виновна и сега ще си сърба попарата.
21
13
 
9
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Ееех, защо и мен не ме осиновиха някои богати родители като Анджи и Брат, да си изживея и аз живота щастливо, да си доставям удоволствия, да се наслаждавам на яките неща в живота.
20
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изнудвачи.Искат пари, то е ясно.
19
40
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крадла на бебета!
18
41
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тръгнала нашта бебета да си пазарува, ама о ***, тва да не ти е кисело мляко да си го пазаруваш на кофички, СЪД за тая откачалка
17
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От години живеят заедно за разлика от почти всички останали холивудски шафрантии. Пъкленните медии не можаха да ги разделят и сега човъркат децата им. С голяма вероятност някой весник и е платил нищожни пари за да имат тираж. Това е цялата политика на американските ционисти "ДОХОДИТЕ ОПРАВДАВАТ СРЕДСТВАТА"
16
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да дойде Жулито да ви отвлече бебетата от обиталниците в Люлин, че нямате хумана да го храните, а тя ще му даде американски паспорт, друга песен ще запеете, ***
15
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква майка зарязала си детето и се сетила след 10 години е ба нне . ЗА Пари ще рекетират известната актриса те няма как да гледат това дете там.Плюс това вече е АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН АЛОООООООООООО.САМО ЗА ПАРИИИИИИИИИИИИИ и РЕКЕТТТТТ
14
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ангелинка е време да разбере, че квото си роди измежду бедрата й е нейно, но да спре да бърка в кошчетата на другите родилки
13
39
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ангелинка Жули: вижте ме, аз осиновявам деца от Африка и се правя на голямата работа, ама всъщност крада деца от истинските им родители
12
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ангелина кога ще спре да отвлича децата на истинските им родители? Трябва да я съдят
11
3
 
15
 
! Отговори
Vasilev преди 8 години
na gadni majmuni viara da niamash . NE SA HORA TOVA BE SAMO PRILICHAT NA HORA
10
1
 
47
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
За пари ще съсипе детето си! Чака 10 години за да го поиска. Сега ще има преговори и след добра сума ще се откаже от иска си, или ще си получи детето а Анджелина няма да го остави да живее зле и ще уреди и майка му - която макар и да я е зараязала за 10 години толкова много я "обича".
9
27
 
6
 
! Отговори
vivian преди 8 години
нищо чудно да иска да се върне при биологичната си майка. кръвта си е кръв, особено когато детето е с различен цвят на кожата. С порастването си малката все повече ще чувства, че не принадлежи на семейството на белите Брад и Анджи. В БГ също е пълно с подобни истории - осиновени търсят биологичните си родители, родители търсят изоставени деца и така.
8
4
 
34
 
! Отговори
АААА преди 8 години
ДА ЗАМИНАВА ПРИ МАЙКА СИ БЕ ДЖОЛИ..КАКВО СИ СЕ ДАТЪЖИЛА .ИСКАЙ ДА ТИ ПЛАТЯТ РАЗХОДИТЕ ПО ОБГРИЖВАНЕТО МУ.ЧЕ ДА НЕ ВЗЕМАТ ПОСЛЕ ПАК ДА ТИ ГО ПРОДАДАТ.
7
29
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе що не се съберат Анджелина и Том Круз- идеалната двойка ще са. Оня някакъв откачен сектант, тази пък събира на поразия лапетии от цял свят и си мисли, че им е майка.
6
10
 
30
 
! Отговори
Прост преди 8 години
Абе хора вие съвсем изтрещяхте!! Искате смърт на едно дете! Айде малко разсъждавайте преди да пишете. Аман от чалгари и *** в тази държава ейй.
5
38
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкия Брат Пит откъде е можел да знае , че тази откачената ще му натресе негърчета , жълтурчета на главата. Господ сила да му дава на духа.
4
24
 
6
 
! Отговори
кръвна връзка нема преди 8 години
какво нейно дете?да не й е падноло от....
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На снимка две просто си личе,че са майка и дъжеря.То и на слепите е ясно :)))