Амбър Хърд: Децата на Джони добавиха щастие!

Г-жа Деп краси коледния брой на Marie Claire
17 ное 2015 07:35, Теодора Драгоева
8
Амбър Хърд: Децата на Джони добавиха щастие!
Снимка; Marie Claire

Амбър Хърд признава, че приема децата на съпруга си Джони Деп като дар от съдбата. Красивата актриса твърди, че се чувства отлично в ролята на мащеха на 16-годишната Лили Роуз и  на 13-годишния Джак, които са от връзката на Деп с френската актриса и певица Ванеса Паради.

В ново интервю за Marie Claire, Амбър споделя: "За мен тези деца са най-големият и изненадващ дар, който някога съм получавала от съдбата. Те добавиха много щастие и стойност към живота ми".

Хърд се омъжи за 52-годишният Деп в началото на годината, на частния остров на актьора на Бахамите.

Въпреки, че е омъжена за една от най-богатите и харесвани звезди на Холивуд, Амбър настоява, че никога не би разчитала за пари на съпруга си.

"Пари се печелят, но те не дават щастие. Само някаква стабилност, която за мен не е от голямо значение. Мога да се оправя и без парите и подкрепата на Джони. Аз съм много независима жена".

Преди да започне връзка с Деп, Амбър нашумя в света на шоубизнеса като бисексуална, тъй като имаше тригодишна връзка с фотографката Тасия ван Рий.

По този повод тя казва: "Не ме интересува какво мислят хората за мен или какъв етикет ми слагат. Аз ще се боря за равенство между половете, което всъщност има най-голямо значение".

29-годишната Амбър коментира и болезнените слухове, че бракът ѝ със звездата от "Карибски пирати" не върви така: "Опитвам се да не реагирам на ужасното изопачаване на живота ни в медиите. Все пак ми е странно и понякога ми е  трудно да преглътна слуховете".

Джони и Амбър се срещна на снимачната площадка на филма от 2011-та "The Rum Diary", когато Деп все още беше обвързан с Паради.

Вижте секси снимки на актрисата в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
- преди 8 години
ааа, душичка, ВСИЧКО ИЗТРИЙ. На никой не му пука. Нали съм МЪЖ! МЪЖ СЪМ БИЛА! Изтривай всичко!!!
4
1
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
Мъже? Няма значение каква си. Никакво. Няма значение дали си умна, проста, красива, грозна, девствена, к?рва, богата, бедна, секс опитна или неопитна, сговорчива, мълчалива, подържана, неподържана, готвеща, неготвеща, с бельо, без бельо, със сини или с кафеви очи, с големи, с малки устни, с малки с големи гърди, изкуствена, неизкуствена, бедна, богата... Няма значение. Мъжете, мъжете, които ПЪРВИ са ти казали, че те ОБИЧАТ ще те зарежат баш когато най-имаш нужда от тях! Предатели! ПРЕДАТЕЛИ!
3
1
 
7
 
! Отговори
- преди 8 години
Прекрасно доказателство, че един МЪЖ винаги и при най-удобната възможност ще те зареже. Мъжете са предатели. Мъжете са предатели. Те ВИНАГИ намират по-млада, по-удобна, по-красива, по-изгодна, по- по- по. Мъжете са предатели. Мъжете са К?РВИТЕ на 21 век. Мъжете с взривяват, мъжете те оставят, мъжете се гънат. Мъжете изчезват, мъжете ги НЯМА. Мъжете умряха. Бог да прости Мъжетете!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пу, пу, да я посерат кокошките!
1
1
 
13
 
! Отговори
... преди 8 години
Приема ги щото иначе трябва да й се сцепи сливата за да роди собствени. А тя не иска да се цепи...