Пищова чакал миска, счупил прешлени

Върнах се от отвъдното, заяви вталеният Митьо
88
Пищова чакал миска, счупил прешлени
Снимка: Facebook

От 160-килограмовия Митьо Пищова не е останал и спомен. Шоуменът е свалил десетки килограми и вече тежи 87.

"Три пъти ме връщат от отвъдното! Сменяха ми кръвта, едва ме вдигаха от леглото, прохождах като бебе", разказва одисеите си той пред "България днес".

А в момента се възстановява от поредния сакатлък, който завършил с три счупени прешлена.

"Тръгнах вечерта да посрещна пред нас една миска в Арбанаси. Препънах се и паднах. Лекари ми казаха, че е счупен лумбален прешлен и ако направят операция, мога да остана инвалид за цял живот. Но с воля за живот всичко се постига и вече се оправям. Отново се движа с проходилка, както преди, няма как да стане толкова бързо", обяснява бохемът.

Болничната одисея на вездесъщия Пищов продължава с остеопороза, която получил. Болестта на меките кости обхванала тялото му заради лекарство, което пиел за предишни заболявания.

"Стопих се наполовина! Бях 160 кила, сега съм 87! Сигурен съм, че Господ ме наказва, защото съм разбил над 50 семейства. Бил съм с много омъжени жени, чиито мъже имат малки достойнства и не могат да се справят. Аз съм бохемче и тарикатче, водя ги на скъпи ресторанти и луксозни яхти. Черпя ги, омайвам ги и те се омагьосват. И после ги разцепвам душманската. А те вземат да се влюбят, стават едни романтични, тръгнат да се развеждат и си съсипят живота", разказва в непринудения си стил Митьо.

Пищова твърди, че с "24-сантиметровия си питон" е заковал точно 3421 жени.

Проблемите със здравето обаче са объркали любовния му живот и дълго време нямал подвизи под чаршафите. Но се е зарекъл да бъде във форма за лятото и да добави нови бройки сред завоеванията си.

През септември 2014 г. лекари спасиха живота му, след като по думите му се отдал на бурни страсти с любимите си манекенки в джакузито в Арбанаси. Прилошало му, започнал да се задушава и да губи съзнание. Сърцето му излязло извън ритъм и за малко да се случи непоправимото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Митьо Пищова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Охх, да плачеш ли, да се смееш ли...
60
1
 
38
 
! Отговори
ники преди 7 години
Големите таковачи и големите биячи все таковани и бити си ходят.
59
2
 
35
 
! Отговори
Тико преди 7 години
Тезо дето му обръщат внимание на тоя *** и пищат коментари са същите шибеци като него.
58
1
 
49
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
Поредното селско прасе бъркащо секса с отглеждането на прасета.С това шкембе му трябва камера и огледало да види дали има нещо там.:))))))))))))))))))))))))))) Митке Митке до вчера ревеше по телевизията СЕГА СЕ ХВАЛИШ
57
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да се учудя ако е педофил. Според мен би трябвало да бъде разследван до основи!
56
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клоун
55
1
 
44
 
! Отговори
Боен кон преди 7 години
Гом*о в целуфан!
54
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
160 кила и как си го намира .
53
14
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо е събирателен образ на днешния български мъж.
52
3
 
34
 
! Отговори
Джон преди 7 години
А да, не съм мормон.
51
2
 
35
 
! Отговори
Джон преди 7 години
а не цялото ти тяло да бъде хвърлено в геената."
50
3
 
35
 
! Отговори
Джон преди 7 години
А на страхливи и неверни, на *** и убийци, на блудници и магьосници, на идолослужители и на всички лъжци делът им е в езерото, що гори с огън и жупел; то е втора смърт."Матей 5:29-30 "И ако дясното ти око те съблазнява, извади го и хвърли от себе си; защото по-добре е за тебе да погине един твой уд, а не цялото ти тяло да бъде хвърлено в геената огнена.И ако дясната ти ръка те съблазнява, отсечи я и я хвърли от себе си; защото по-добре е за тебе да погине един твой уд,
49
3
 
38
 
! Отговори
Джон преди 7 години
До не толкова умен ристиенин"Плодете се и се множете", но в законни съюзи като семейства а не в блуд. Блудници няма да наследят царството небесно.Откровение 21:5-8 "И Седящият на престола рече: ето, всичко ново творя. И ми казва: напиши, защото тия думи са истински и верни.След това ми рече: свърши се! Аз съм Алфа и Омега, началото и краят; на жадния Аз ще дам даром от извора на живата вода.Който побеждава, ще наследи всичко, и ще му бъда Бог, а той ще Ми бъде син.
48
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В потвърждение на долния коментар потърсете в тубата "joker flow времена на война"
47
2
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо пишете за този сводник? Заедно с сина си мартин малкия пищов и други, колко млади момичета са изнасилили и склонявали в проституция с наркотик в напитка? И с целия цирк прикриват дейността си! Прочетете за рохипнол и кетамин. Диасоциативни хипнотични химийки за жертвите. И няма спомени...Тези не са безобидни и са закриляни, ако се замислите дълбоко. Масово ученичките в региона са тормозени и изнасилвани нееднократно. От страх и срам си траят. Пазете си децата и ги информирайте за схемата
46
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛЕЧЕНИЕТО , КОЕТО ТРЯБВА ДА ПРИЛОЖИ МИТЮ ПИЩОВА Е ДУХОВНО !
45
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къв е тоя ретард, бе.. ;))
44
2
 
60
 
! Отговори
Ива преди 7 години
***!!!!!!!!!!
43
3
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте героите на България . Представяте ли си колко сме зле и продължаваме да копаем дъното . Някакъв си измислен Митьо-пищов ли е или пушка все тая , но ни занимават с него . Един нехранимайко и елементарен човек нищо не значиш за обществото . Хвала на такЪви уж журналисти .
42
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цъфнали и вързали ,демократичната и свободна преса ни занимава с някого от партия ,,Карлуково ,,Чунким някой го вълнува този ,,търтел,, .