Тайният килер на Майкъл Джексън с тъмни тайни

Кралят на попа бил манипулативен сексуален хищник
23 юни 2016 11:07, Теодора Драгоева
30
Тайният килер на Майкъл Джексън с тъмни тайни
Снимка: Splash

На 25 юни се навършват 7 години от смъртта на Майкъл Джексън, но неговото име продължава да предизвиква смесени чувства у хората. Едни го смятат за гений, заради огромното му музикално наследство, други откровено го имат за странна фигура, а трети го определят като педофил.

В дома на Джако е открит таен килер, в който той е пазел богата колекция от снимки на деца и тийнейджъри.

Наскоро се появи видео, което показва нахлуването на 70 души от окръжното шерифство в Санта Барбара Каунти през 2003 г. в дома на Майкъл – ранчото "Невърленд", чието име е вдъхновено от историята за Питър Пан – момчето, което не иска да порасне.

Тогава Майкъл си е у дома, а полицаите откриват въпросния килер, в който доминират портретни снимки на млади момчета и момичета, а в тоалетната - снимка с автограф на Маколи Кълкин – звездата от "Сам вкъщи". Кълкин е подписал кадъра с посланието: "Не ме оставяй сам в къщата".

Въпросният таен килер е бил скрит в задната част на спалнята на Краля на попа. Там той е пазел различни сувенири, книжки за оцветяване, плюшени животни и състезателни коли и шокиращ брой кукли и фигури на супергерои като Супермен и Лара Крофт.

Властите и до ден-днешен смятат, че въпросната стая е била предназначена за децата гости на поп певеца.

"Той имаше отвратителни и откровено шокиращи снимки на голи деца, които са изтезавани от възрастни", казва един от следователите, цитиран от "Дейли мейл".

В доклада се посочва, че много от материалите, с участието на голи мъже и жени, могат да бъдат използвани, за да се докаже, че Майкъл е блудствал с малки деца.

Джексън беше обвинен в сексуално нападение над 13-годишния Гавин Арвизо. Той беше оправдан през 2005 г., въпреки че имаше седем углавни обвинения в блудство с деца.

Документите, изложени в съда, описват Джексън като манипулативен сексуален хищник, който е използвал различни начини, с които да сломи волята на децата и да си осигури извратен секс.

Сред описанията за много от материалите, намерени в килера на Майкъл, следователят отбелязва: "Въз основа на обучението ми, този тип материали могат да се използват като част от процеса на "сприятеляване", чрез който Майкъл е искал да намали задръжките на своите жертви и да улесни самото насилие над споменатите жертви".

Тези материали включват книга, изобразяваща голи деца, книга, която съдържа снимки на голи мъже, книга с голи и полуголи гей мъже, книга със снимки на тийнейджъри, които също са голи или полуголи.

Помощник прокурорът Рон Зонан казва: "Много от тези неща са били използвани, за да се намали чувствителността на децата. Майкъл си призна, че е спал с тях в едно легло в продължение на дълги периоди от време. Ние идентифицирахме пет различни момчета, които са спали при него. Всички направиха твърдения за сексуално насилие. Не мога да си обясня, защо Майкъл не беше признат за виновен за блудство".

Факт е обаче, че едно от момчетата, което съди Майкъл за блудство – Джордан Чандлър, успява перфектно да опише задните части на Джексън, пубиса му, както и отличителни белези на тестисите и пениса му.

Същото това момче и семейството му получават 22 милиона долара от певеца, след което оттеглят обвинението си срещу него.

След като процесът приключва, Джексън, който е можело да лежи до 20 години затвор, ако е бил признат за виновен, напуска страната и се мести в островната държава Бахрейн, разположена в Персийския залив.

В крайна сметка той се завръща в САЩ през 2009 г., малко преди да бъде намерен мъртъв в дома си в Калифорния.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: майкъл джексън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
Питър Пан преди 5 години
Да не забравяме, че Майкъл Джексън се определяше като "Питър Пан". Питър Пан е героя, от който тези хора черпят вдъхновение. Знаем, че Питър Пан е педофил. ПАНсексуалните хора в Холивуд днес са огромна част от индустрията. Ако не се лъжа Майли Сайръс се беше нарекла ПАНсексуална. Да си ПАНсексуален значи да правиш секс с деца и какво друго? Животни! Защото "Питър Пан" обича да вкарва малките момченца навътре в гората... Хората са наистина изключително ***.
20
0
 
4
 
! Отговори
k преди 7 години
Аз харесвам неговото творчество, запозната съм и с историята му и съм чела лунна разходка (биографичната му книга). Обичам да анализирам хората и събитията, за това ще изкажа и мнението си по въпроса. Никой от нас, колкото и да го харесваме не може да е сигурен на 100% той какъв човек е и никой не го познава лично. Ние виждаме това, което ни е показано, да това нека ПРЕДПОЛОЖИМ, че това е истина. Питам: Кой нормален човек ще вземе пари от човек, който е изнасилил детето му?
19
0
 
7
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Вие чувате ли се? Виждате ли какви глупости пишете? Не го оставихте, докато беше жив, но и сега продължавате! Никой не вярва, ако искате да знаете! Можете да си пишете глупостите, където си поискате, но истината винаги ще се знае. Човешката, злоба, завист и алчност нямат граници, но то всичко се връща, спокойно! Докато има мислещи хора, ще има и справедливост, и спокойствие за Майкъл !
18
0
 
7
 
! Отговори
Силвия преди 7 години
До АнонименМайкъл НЕ е педофил и не си е правил много пластични опеации! Той е ГЕНИАЛЕН певец, танцьор и ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК ! Направил е много за децата дал е милиони долари за благотворителност! Лично той в едно интервю казва "Не бих го направил! По - скоро ще си счупя китките, отколкото да направя такова нещо!" Маколи Кълкин свидетелства в негова защита и каза "Майкъл Джексън НИКОГА не ме е докосвал!" джордан чандлър след смъртта му си призна, че е излъгал и Майкъл НЕ го е докосвал НИКОГА!
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вероятно действителността е че.. той се отказа от нещо и това му излезе скъпо. Запознатите знаят какво ..
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тодоркеее...по-добре отиди в чистотата да работиш, ми то за толкоз ти е акъла.
15
6
 
22
 
! Отговори
1 преди 7 години
Авторката на статията трябва да се обърне към друга професия - журналистиката не й е силата. Глупава тема, преписана от някой долнопробен ***, изсмукани от пръстите изводи, разни откровени лъжи от мним полицай. Това е САЩ все пак - ако беше виновен щяха да го осъдят до живот, и с кеф при това, че е известен. Човека умря преди толкова години, няма ли да спрат да му ровят кокалите. Какъвто й да е бил - свършило се е. Живейте в настоящето
14
31
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво защитавате тоя извратеняк? А ако бяха ваши деца? Голямо важно, че правил хубави песни. Аз пък правя хубави баници /примерно/ и какво, да насилвам деца ли? А песните му дори не ги е измислял, а ги е крал. Имаше и една българска песен, на която беше взел мелодията - Нова година. Композиторът пискаше исвесно време, но после си затвори устата срещу няколко зелени пачки.
13
22
 
27
 
! Отговори
Възмутеният преди 7 години
За американците най-големия бог е долърът, после сексът и след това някъде назад е църквата и почитаното божество от нея! За доларът цяла седмица работят като *** по на някълко места, а в почивните дни разпускат при следващия за тях бог-сексът! Църквата за тях е изповедалня на най-често грешно представените прегрешения, които с най-голяма готовност им се опрощават! Твърдо вярвам, че в американското правосъдие има корупция и чадър над известни личности! В голям процент, те са нация от ***!
12
10
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам за Майкъл Джексън, но баща му е педофил, сводничещ на собствените си деца - Jackson's 5. Неслучайно М.Джексън не е искал да го вижда. Неслучайно си е правил пластичните операции - защото вижда баща си в огледалото.Най-ужасното е, че е възможно педофилията да се е прехвърлила и върху сина. Човешката душа е бойно поле между доброто и злото.
11
8
 
36
 
! Отговори
Омг преди 7 години
Теодорче, тъкмо прегледах статиите, над които работиш тук. Ми, то само жълтин ве... вече не съм изненадан.
10
21
 
44
 
! Отговори
Русия преди 7 години
Аз си мисля, че всичко беше нагласено , Джако с всичките си минуси не е такъв !
9
2
 
43
 
! Отговори
Омг преди 7 години
Теодорче, ако преписването от даден източник се нарича журналистика, то дали неправилното преписване не се наричаше манипулация!?
8
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
za umrialite ili se govori hubavo ili NISHTO. dokoga shte tova s nego. malko i za dezata mu da pomisliat. vseki si obicha bashtata.
7
34
 
37
 
! Отговори
Гого преди 7 години
След като го буквално го съсипаха и умориха за да му вземат парите и правата върху песните, сега продължават да чернят името му, гадняри са тези от шоубизнеса, сони ли бяха или други няма значение? по същия начин умориха и Уитни Хюстън и т.н. Изпечени убийци са
6
5
 
74
 
! Отговори
Нормално преди 7 години
Абсолютно нормално. Дете което е влязло в шоубизнеса на няколко години където е бил използван от машината за да печели пари вместо да изживее детството си. Това са страничните ефекти. Само вижте какво се случва с всички деца звезди. Почти 100% са минали през наркотици алкохолизъм. страдат от депресии итн.Как мислите че една детска психика може да се справи с извращението наречено шоу бизнес.
5
29
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беше странен, непораснало дете, вижте Невърленд. Обичаше децата, може би затова го мислеха за педофил и естествено доста родители решиха да опитат да изкопчат по някой милион, възползвайки се от това.
4
18
 
60
 
! Отговори
Владо Кузов преди 7 години
Не е вярно той е свестни момче,бабата на Майкъл каза че е много добро момче
3
41
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много се приказва, а доказателства НЯМА! Ако имаше безпорни доказателства, Джексън щеше да е в затвора отдавна. Логиката на този следовател куца много. Това, че някое семейство е получило 22 милиона обезщетение не означава, че е виновен! Нарича се защитаване на имиджа си! Един имидж на такава звезна носи много повече милиони от тези 22. А и сега, след като е починал човека е по лесно да се плюе по него, нали?!
2
38
 
58
 
! Отговори
Суека преди 7 години
За Майкъл незнам какъв е бил встрани от музикалната си кариера , но за нашите еничари от 1944 9-ти септември до ден днешен няма 2 мнения какви башибозуци и поробители са !