Горещо с... най-красивите бразилки

Адриана Лима, Жизел Бюндхен, Ана-Беатрис Барос и...
Обновена: 16 авг 2016 21:16 | 16 авг 2016 21:00, Петя Славова
2
Горещо с... най-красивите бразилки
Ана-Беатрис Барос. Снимка: Instagram

Покрай Олимпиадата в Рио де Жанейро медийното внимание е вперено в Бразилия. Ето и едни от най-красивите жени, родени там.

Адриана Лима – 35 години

Може би най-известната от ангелите на Victoria's Secret — модел, който рекламира дрехи, бельо, козметика на американския бранд. Адриана се е родила в бразилския град Салвадор, но има африкански, швейцарски, индийски, японски и португалски корени.

Жизел Бюндхен – 36 години

Една от най-известните модели в света. Forbes в течение на много години я признава за най-високоплатената – до този момент все пак, красавицата така и не е заявила, че остава да краси модните подиуми и иска да се посвети на семейството. Жизел е родена в Рес де Майо в Хоризонтина, провинция Рио Гранде до Сул. Нейните предци са емигранти от Германия, а самата хубавица има пет сестри, една от които е близначката й Патриция.

Ана-Беатрис Барос – 34 години

Бразилската манекенка се слави с разнообразни типажи. Благодарение на богатото си историческо наследство в жилите на местен жител с още десетина различни националности. Това я прави ярка и екзотична. Например, Ана Беатрис – като блондинка прилича повече на славянка, отколкото на латино американка. Тя е родена в бразилския град Итабира, а в предците им има испанци, италианци и португалци.

Вижте останалите в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари