Мел Гибсън очаква девето дете

Бебето ще се роди в началото на 2017 година
Обновена: 17 сеп 2016 13:04 | 17 сеп 2016 11:15, Петя Славова
36
Мел Гибсън очаква девето дете
Снимка: Reuters

Холивудският актьор и режисьор Мел Гибсън ще става баща за девети път. Неговата приятелка – 25-годишната Розалинда Рос е бременна, съобщава People.

"На Мел му харесва да бъде баща, те с Розалинда не могат  да дочакат момента, когато ще станат родители”, съобщава източник пред изданието. Той уточнява, че последните две години били най-щастливите в живота на Гибсън. Както се очаква, щастливото събитие ще се случи в началото на 2017 г.

За Рос, това ще е първото дете. 60-годишната холивудска звезда пък вече има осем деца – две дъщери и шест сина.

От брака си с Робин Мур са първите седем. Двамата се разведоха през 2011 г.  Гибсън има дъщеря и от бившата му приятелка Оксана, която пък го обвини в домашно насилие и двойката се раздели.

Мел Гибсън е носител на две отличия „Оскар”. Има и „Златен глобус” за режисурата на „Смело сърце”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
супер! преди 7 години
Ето такива мъже трябва да се размножават!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО МЕЛ,ИСТИНСКИ МЪЖ И БАЩА.ПОКЛОН ЛЕГЕНДО.
24
4
 
2
 
! Отговори
за Мел преди 7 години
Дърт, ама се озърт.! Между др., в Холивуд работи, защо не удари малко ботокс на тези бръчки? Прилича на най-малко 70-годишен.
23
2
 
3
 
! Отговори
една жена преди 7 години
Към АнонименВиждам, че сте компетентен по всички въпроси, винаги активен по всяка една публикация. При това на 85 години!!! Няма такъв човек - няма такова "чудо".
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Девойката ще му тегли шута след 3-4 години, защото няма да иска да е болногледачка, а той ще й се разсърди разбира се, на тази неблагодарница. Така че тя по живо по здраво, ще си тръгне с няколко милиона и солидна месечна издръжка.
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От д-р Щерев знам, че при жените над 40-45 и при мъжете над 50-55 може да се родят недотам нормални деца. В такива случаи е по-добре да не се рискува, а да се изберат годни яйцеклетки и спрематозоиди.
20
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дядо Коледа чака девето джудже.
19
10
 
11
 
! Отговори
е преди 7 години
Тоя е като селският коч...
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз преди 20 години, когато бях на 65, можеше да имам дете от една 25 годишна, но се отказах и сега съжалявам. Въпреки това никога не е късно и сега се колебая между две, едната на 30, другата на 33 години. А, и нямам пари, т.е. не са златотърсачки.
17
1
 
15
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
Ти ако доживееш до 60, ще има да се чудиш как си могъл да си ги мислиш такива. Мъжът до края на живота си е способен да създава деца. Откъде ти хрумна, че на 60 не можел?!
16
6
 
5
 
! Отговори
madness преди 7 години
Хахха ! Все едно гледам бившия шеф (62) и бившата управителка на ресторанта (24)! Той й купуваше злато,пък после защо няма седмични заплати :D !
15
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14Ха, ха. "Дядо още може"- п. 12. Вярваш ли си? За пари жените могат не само да ти имитират страстна любов и задоволеност, но и дете да ти родят (от друг, разбира се). Кво стаа с личния опит, ха, ха. Открехни се, бе дядка...
14
4
 
27
 
! Отговори
Мельо Гипсаджията преди 7 години
Може да е 60 годишен чичка, обаче как го гледат младите момета от снимката, а! Браво чичо Мел, браво. И десето и 11-то да си направиш. Така е с успелите в живота, с талантливите, които не са си губили времето, а са се развивали, та дори и да не са МелГибсановци. Браво!
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя да не е от "мигрантите", те ги въдят по 10-15. Разликата е, че тоя има пари да ги отглежда, а ония ги правят и ни ги натрисат на нас, да даваме за тях по 1100 лева, че искали да жвеят по-добре. Ами и ние искаме, ама учим, работим, а не дъвчем тютюн, не лежим като ***, не кръстим крака (крака, не ръце), не се окачваме на чужд гръб. Нас никой не ни жали, напротив, нашето правителство ни заграбва по болшевишки вноските и ни прави на престъпници, ако искаме да ползваме дори малка част от тях.
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги ще намери златотърсачка желаеша да роди дете от Гибсън и после да прилапа част от милионите му
11
5
 
11
 
! Отговори
ха преди 7 години
До До 5не става въпрос за него (за него си е ОК да е с нещо младо, за да демонстрира, че още става), а за девойката- парите и славата са това, което "запалва" любовта..
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквана новина. Колкото до разликата във възрастта, ще ви открехна, че не е толкова страшна, както изглежда на доста хора с предубеждения. По моя личен опит ще ви кажа, че нещата са си най-нормални, въпреки че обикновено не се стига до брак и деца.
9
1
 
18
 
! Отговори
До 12 преди 7 години
Е, явно си още в младенческа възраст. Само ще те открехна, че и жените и мъжете си го могат до края на живота си. Специално Мел Гибсън съм сигурен, че винаги докато е жив ще си го може .
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дядо още може.
7
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ме кефи яко. Католик, вярващ, знае човекът, че децата са Божия благословия и нивга не се хвърля навън.С един милиард състояние може и 90 деца да има. Евала!