Фермерът Михо: Болка и късмет ме лишиха от победа над Стоян!

Ако не бе враждата ни, нямаше да завърша играта, каза той пред Dnes.bg
20 сеп 2016 15:07, Александър Попов
9

Снимка: bTV

Най-гледаното риалити шоу на старта на новия тв сезон - "Фермата", навлезе в елиминационната част. Зрителите станаха свидетели на първия двубой, който противопостави Стоян и Михо, които не криеха неприязънта си един към друг още от началото на предаването. Тяхната вражда си има история още преди шоуто и по всяка вероятност ще продължи и след това. В крайна сметка, след изпитанията и игрите "Фермата" трябваше да напусне Михо.

Той определено бе един от най-любопитните образи в шоуто, не само заради пряката роднинска връзка с Райна Княгиня. Много зрители се надяват продуцентите отново да го върнат, все пак и регламента го позволява. Голяма част от участниците също застанаха на негова страна преди двубоя. Самият Михо също не скри, че има подобна надежда. Вижте какво сподели той пред Dnes.bg, часове след като вратата на "Фермата" затвори след него.

В своята визитка казахте, че ще се борите за победа, но в крайна сметка напуснахте първи. Има ли разочарование?

Естествено, че има малко разочарование, но пък знае ли се - на по-късен етап може и да се завърна в състезанието.

Има ли нещо, за което съжаляваш след загубената битка?

Честно казано, сега не съжалявам толкова за загубата, защото болката в кръста е много голяма и може би щяха да ми трябват 2-3 седмици да се възстановявам. И останалите участници щяха да ме съжаляват, а не да ме имат за противник. Може би стана по-добре, че не победих.

Ти не искаш съжаление...

Вътре е борба, надпревара е. В първата седмица бяхме обединени като екип, но тепърва ще започне разделението. Галя и Ева според мен ще се отделят, най-вероятно Ева ще продължи да води битката "известни срещу неизвестни". Даже предвиждам повечето дуели да бъдат между тях. В предаването повече изглеждат добронамерени, но вътре в себе си таят гняв.

Според мен известните са по-неподготвени за шоу като "Фермата" и ще бъдат избирани за противници. Никой не обръща сериозно внимание на Калин, но според мен той е много силен физически и ако се изправи срещу Стоян ще го победи. Колкото и нескромно да звучи - останалите бяха доста респектирани от мен. С травма ги правя "барливи", няма кой да ми издържи на темпото. За съжаление болката в кръста ми попречи да продължа.

Само тази болка ли беше причината да не спечелиш двубоя със Стоян?

Не, имаше и голяма доза късмет. Фермерите знаят, че работата е всеки ден. А в шоуто трябва и късмет. В една от игрите бях нацепил доста повече дърва от него, но в крайна сметка ги обърнах с коша. В играта с Алманаха Стоян нямаше никакъв шанс, защото е неподготвен. Какво момче отрасло на село е, след като написа, че козата се тели!?

Враждата между вас, която я има още преди шоуто, повлия ли на битката снощи?

Ако не беше враждата щях да се откажа още по време на играта. Болката беше толкова голяма, че ми идваше да стана и да си отида вкъщи. Но Стоян е авторът на думите, че всички производители трябва да умрат. Аз го приех като лична обида. Той дойде във "Фермата" с идеята да направи конфликт с мен. Това че изглежда физически добре сложен, не го прави човек. Вижте и неговата визитка в шоуто, в която няма нищо негово. Нарича ме крадец, а във видеото се снимал с един багажник дърва и ги цепи. А на дървото няма печат и марка. Вкъщи няма дори кокошка, а отишъл да се снимка с кон. Другото - костюмът му. Той е от читалището в селото и вече стана големият българин. Големият българин, който краде орехи от бабите. Не е достоен да се нарече патриот. Такива псевдопатриоти, където помнят дати, а не знаят таблицата, не ги броя.

С какво те промени "Фермата" за краткия си престой вътре?

Започнах да гледам повече хората в очите, но аз знам, че тази промяна няма да стане от днес за утре. Понатрупах и самочувствие.

На какво се дължи факта, че не гледате хората в очите?

Страхувам се, защото може да се намери някой да ме размекне и да заплача. Като гледам хората лепя и етикети, които свалям чак, когато го видя как работи. То е комплексно.

Кой е вашият фаворит в шоуто?

Рано е да се каже, защото всички са еднакво ентусиазирани, а няма човек, който да е вършил такава работа. Ще им е доста трудно. Калин Терзийски го виждам на финал, късметът може да прати Стоян също на финала. Няма да е изненада и дама да победи, особено ако никой не се развие вътре. Те притежават качества, които ще бъдат оценени и от зрителите.

Какво ви предстои сега след напускането на "Фермата"?

Работа както обикновено. Земеделски производител съм, трябва да си гледам пчелите, имам овце, крави, коне. И ако съм здрав, догодина ще се готвя за ревашнш.

Ще се явиш отново във "Фермата"?

Защо не, харесвам шоуто, което е доста голямо предизвикателство.

Кое беше най-трудното за вас вътре?

Нямаше трудности, като изключим болката. Условията са сурови, но не и жестоки. За съжаление не можах да покажа какво мога.

Личи съжаление...

Донякъде, но пък това беше шанса за Стоян да се докаже. Той влезе в шоуто заради скандала с мен. За него е фикс идея. Ако беше на мое място нямаше да може да го преживее. Щеше да разочарова семейството си. А моето семейство знае, че физически не ме превъзхожда. Знае, че ставам в 5 часа и се прибирам в 23:00 часа смазан от работа. Хората, които ме познават, ще ви кажат, че петима като Стоян да стопят един като мен не могат да излеят. Влязох във "Фермата" не да воювам, а да покажа най-доброто от себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: bTVФерматаМихо Футеков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
8
 
! Отговори
опетков преди 7 години
Един младеж, който няма реална представа в какъв свят живее и какви са му възможностите в него. А този Стоян ще го бие когато и където го хване.
6
1
 
12
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Как според теб трябва да се държат хората когато до тях спи някой ЛУД ?
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя на моменти си беше ЛУД !Културата и възпитанието му са на кота нула :)Интересно че другите бяха добронамерени с него
4
7
 
9
 
! Отговори
на баба ти фърчилото преди 7 години
брех! най-гледаното шоу!... хахаха... и кой го гледа? бай брадъро съм сигурен, че 83.5% знаят че е по трета програма, а 95, дори не са и чували за това...
3
8
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Напред момче,това във...фермата е само една игра...шоу.Важното е да си победител в...живота,а ти го можеш.Само трябва да не си...припрян,преброй до...десет и тогава се хвърляй напред.Все пак и гледай къде хвърляш пръста с...лопатата,че напълни очите на...хората,които те гледаха за...разтуха.Поздрави на родата в Панагюрище.Моят прапра дядо Стойко е от там;може и да излезем...роднини.
2
2
 
26
 
! Отговори
Блъско преди 7 години
Много пращеше това момче ,личи си ,че не е общувал със себеподобни
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ку-Ку