Марион Котияр ли сложи края на сагата "Бранджелина"?

Съкрушена съм от обвиненията, заяви френската актриса
21 сеп 2016 10:22, Александър Попов
52

Марион Котияр отрича да има връзка с Брад Пит. Снимка: Reuters

Искането за развод на Анджелина Джоли извади тъмните тайни на тандема Бранджелина.

Двамата се разделят след двегодишен брак и 12 години след като заживяха заедно. Джоли е поискала пълно попечителство над децата, като в молбата за развода е посочила, че не иска издръжка от бившия си съпруг.

На всички е ясно, че причината за раздялата не се крие в парите. Засега и двамата са лаконични, наблягат на това да бъде осигурено спокойствие за децата им, като Анджелина направи изявление чрез своя адвокат.

"Решението е взето в интерес на семейството. Тя няма да коментира и моли семейството й да бъде оставено на спокойствие", заяви адвокат Робърт Офър. Джоли е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, защото била "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си, твърди сайтът TMZ.

Двамата актьори имат шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и бризнаците Нокс и Вивиен, като три от тях са осиновени. В документите за развода Анджелина Джоли посочва като дата на раздялата им 15 септември 2016 г.е пуснала.

Пит също излезе с кратко изявление, като каза, че е много разстроен от факта, че се развежда.

"Най-важното е сега да мислим за децата. Ще помоля пресата да им даде нужното пространство в този труден за тях период. Когато една двойка се сблъска с труден период в живота си, той може да ги раздели или събере заедно", коментира витиевато Брад Пит.

Основната версия за раздялата на двамата е извънбрачната връзка на Брад Пит с френската актриса Марион Котияр. Самата Джоли знаела за връзката на Марион със съпруга й, тъй като пуснала по петите им частни детективи. Прелюбодейците мачкали чаршафите близо две години.

Самата Котияр обаче отрече слуховете, че е третата страна в любовен триъгълник. Тя е категорична, че няма връзка с Брад Пит и не е отговорна за развода му с Анджелина Джоли.

41-годишната французойка се чувствала "съкрушена" от обвиненията, които се тиражират в медиите. Котияр настоява, че е щастлива с колегата си Гийом Кане, с когото са заедно от девет години.

Медиите отвъд Окена припомнят, че Брад и Анджелина не са отбелязали годишнината от сватбата си преди месец, дори напротив - били са на хиляди километри един от друг. Според твърденията на американски медии, Пит се е забавлявал в Хърватия в компанията на проститутки и с наркотици. Именно дрогата била другата причина Джоли да поиска развод.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи за проститутките - не му направила проблем, но за две линии кока - край! Ех, това българките са все наопаки на света - моята ми вика - пий колкото искаш ракия, шмъркай,, нассери се, ама чуждо - йок!Как ще ги стигнем американците....
6
25
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак неуместни коментари. За да си одреже гърдите и т.н. е имала здравословна причина. Имат 6 деца за какво са им повече? Уж се ожениха,за да се подкрепят,а изведнъж Брат не оказва необходимата подкрепа,та чак и изневерявал. Че за какво и е на дна от най-вличтелните жени да седи с този ***? Тя може да си позволи всичко и надали ще сведе глава и ще затвори очи като повечето жени
5
14
 
34
 
! Отговори
бг преди 7 години
Ами нормално кой иска да мачка чаршафите със скелет
4
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много издържа с лудата. Никакво спокойствие! Когато раждат, женят се, ходят по червения килим, постоянно ни се навират пред погледа по всякакъв начин. И сега всички мърсотии ги искаме на показ.
3
5
 
29
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Ами тъй е! То не може и оная работа вътре и душата в рая. Който носи панталон, сам е отговорен да си държи ципа затворен.
2
0
 
71
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
Ейй какви лешояди хахах чета дрога *** любовници... до вчера нямаш еи помен от такива неща а сега изведнъж очаквам и бебета да е ял за закуска хахаха уникална журналистика...
1
2
 
86
 
! Отговори
Бойколина преди 7 години
Боже,втора нощ не съм спала при тая страшна новина!!!