Явор Бахаров ще съди VIP Brother, аут е от шоуто

Актьорът напусна ядосан без да отговоря на Ники Кънчев
Обновена: 7 окт 2016 22:01 | 7 окт 2016 21:58, Александър Попов
205
Явор Бахаров ще съди VIP Brother, аут е от шоуто
Кадър: Нова тв

Явор Бахаров реши да напусне VIP Brother по собствено желание. Той смята, че е прецакал Големия брат.

През цялото време той заявяваше, че иска да излезе като победител от Къщата, но явно всичко е било актьорска игра.

"Спортувах, не се скарах с никого, не се напих сериозно и сега е момента да "кеш аут"-на. Да напусна със сумата, която съм заработил досега. Договорът ми позволява това, доколкото знам - според него след 21-вия ден мога да си тръгна", мотивира се Бахаров.

Той поясни, че решението му е обмислено. Пред съквартирантите той със задоволство заяви, че е изненадал Big Brother.

"Сега, няма да взема баницата, но и едно парче е нещо", сподели Явор пред Деси Цонева. Пред Жана обяви, че всичко е пресметнато.

Коментаторите в шоуто не одобриха постъпката му, в която не видяха нищо мъжко. 

По-късно Явор заплаши, че ще издаде тайни на шоуто, ако не бъде освободен по нужния начин от Къщата. Заяви дори, че ще изрече лъжи, които да уронят престижа на предаването. И допълни, че знае тъмни тайни.

Големият брат пък определи действията като изнудване и го изгони "принудително".  Тепърва ще стане ясно дали ще му бъдат изплатени парите по договор, тъй като бе освободен заради нарушения на правилника.

Бахаров излезе ядосан от шоуто и се подигра с продуцентите и Ники Кънчев и заяви, че ще се срещнат в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още по темата: Явор БахаровVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
6
 
9
 
! Отговори
redordead преди 7 години
то ням проблем д се вкарва интрига и социалният експеримент - проблем е, че има много хора, които го гледат и затъпяват още повече, ако е възможно въобще...то сигурно турските сериали са по-интелектуален продукт. Вместо да гледате тия тъпотии, вземете прочетете някоя книга...
90
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поздравления за Явор. Така трябва да направят всички, но нали са мижитурки и алчни за пари, ще продължават да се излагат в тази помия. А що се отнася да анализаторите, на тях им плащат да говорят глупости и да разсъждават на глас. Какъв социален експеримент, какви пет лева? Хора, вие нормални ли сте да гледате всичко това? Нали ви е ясно, че когато някои известни личности огладнеят, им спретват една такава помия и им плащат да се излагат и да вършат глупости. Хора без достойнство, тъжно.
89
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 103Факт, че гледате тази боза показва умственото развитие на бантустанеца!
88
4
 
9
 
! Отговори
Шофьора преди 7 години
Излезе си като Шофьорчето от Стъклен Дом :)
87
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
P.S. Понеже някой писа, че Биг Брадър ми плащали да ги защитавам по форумите - ми всъщност не ми плащат. За съжаление. Но гледам шоуто от първия му сезон и досега само 1 сезон ми е бил неприятен - този с крякащите лелки Мира и как и беше името. Но иначе човешката психология е безкраен източник на изненади и точно това е интересното в предаването. В този сезон например ми беше много интересно отношението като към дете към джуджето и неговите извинения с болестите и болежките.Повод за размисъл...
86
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И не разбирам пишещите тук срещу Биг Брадър какъв ви е проблема. Това е социален експеримент - вкарваш вътре едни хора, вкарваш интрига и трудности и гледаш какво става. Именно в такива ситуации всеки показва колко струва. В живота са необходими години, за да опознаеш някой, тук го правят за 2 месеца. Играта е ти и твоето лице за пред хората, срещу Биг Брадър. И дори ти плащат. И като не ви харесва защо гледате? Има толкова други канали. Гледайте тях. /дали Тайсън ще влиза или излиза -who cares?
85
3
 
5
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 7 години
Дрън, дрън-добра постановка от страна на Брадъра и Бахурчето! Правят го защото се е сринал рейтинга на посредственото предаване, играно от посредствени актьорчета, кой знае защо наричани ВИП.
84
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен продуцентите ако са социално-отговорни ще го попилеят това *** в съда. Хем ще докажат,че не е било постановка, хем ще покажат на всеки *** в тая скапана държава, че изнудването не е приелмливо и е назауемо. И ще покажат нагледно до какво води глупостта и простотията, които в БГ са издигнати в култ. Защото няма как интелигентен човек, да тръгне да изнудва пред камера, признавайки в прав текст, че ще излъже ако не му платят повече. Това е рядка глупост.
83
0
 
17
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Аз пък точно снощи го гледах по случайност и най ме шокира изречението че за 25 дни нито се скарал с някой нито се напил като хората ... Леле значи се е сдържал и 25 дни без тези неща излизат много ...Мхм
82
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не ходим на постановки в които участва. Тоя ***, се е взел за световна звезда. Да му покажем, че е е НИКОИ и да го приземим на земята.
81
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала на всеки, който изобличи и се обяви публично срещу тоя *** проект Big Brother. Евла и на Явор. Всеки един друг лайф проект показва нещо смислено..я живота на село, я оцеляване на някой остров, я някой талант само в тая селяния влизат и им плащат за да ядят,спят, да се плюят и за да крещят....
80
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв актьор е този селя.ндур беее алоооо.Нито съм го виждал по ТВ нито съм го чувал.
79
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв актьор е този *** беее алоооо.Нито съм го виждал по ТВ нито съм го чувал.
78
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За малко жълтенийка човек е способен на всичко. ..Неудовлетворени хора плюят други хора които даже не познават. Въобще, идилия. В същото време навън има толкова приятни неща за правене и гледане. Но на всекиму заслуженото.
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Льош материал - казаха ви го.
76
1
 
38
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
По,,мияр молещ се за пари не е никакъв бунтар какъвто го изкараха.
75
0
 
24
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
С подлост и лицемерие към прогрес
74
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А това "шоу" съм го аут-нал отдавна и без кеш дори.
73
3
 
3
 
! Отговори
процесът на Атлас преди 7 години
Според мен е заради изхвърлените чепици в Басейна,Явор много държи на обувките си,както Атлас държи небето и иска да има сухи обувки а не подхлъзгащи се
72
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** шараните се вързаха на таз мизерна постановка между брадъра и Бахаров.Кънчев как ги лъжеше ,че квартирантити не знаели за влизането на Майк ,как няма да знаят като квартирантьть секи ден напускат къщата ходейки по участия.Най голямият резил беше коги Майк зе да ги разпитва наще випаджии кой къв е ,аз съм певица ,ми ти аз съм готвач,ти аз съм режисьор,ми ти къв си МИ АЗ СЪМ ГЕЙМЪР ОТВЪРНА ВИПАДЖИЯТА РОРО