Явор Бахаров ще съди VIP Brother, аут е от шоуто

Актьорът напусна ядосан без да отговоря на Ники Кънчев
Обновена: 7 окт 2016 22:01 | 7 окт 2016 21:58, Александър Попов
205
Явор Бахаров ще съди VIP Brother, аут е от шоуто
Кадър: Нова тв

Явор Бахаров реши да напусне VIP Brother по собствено желание. Той смята, че е прецакал Големия брат.

През цялото време той заявяваше, че иска да излезе като победител от Къщата, но явно всичко е било актьорска игра.

"Спортувах, не се скарах с никого, не се напих сериозно и сега е момента да "кеш аут"-на. Да напусна със сумата, която съм заработил досега. Договорът ми позволява това, доколкото знам - според него след 21-вия ден мога да си тръгна", мотивира се Бахаров.

Той поясни, че решението му е обмислено. Пред съквартирантите той със задоволство заяви, че е изненадал Big Brother.

"Сега, няма да взема баницата, но и едно парче е нещо", сподели Явор пред Деси Цонева. Пред Жана обяви, че всичко е пресметнато.

Коментаторите в шоуто не одобриха постъпката му, в която не видяха нищо мъжко. 

По-късно Явор заплаши, че ще издаде тайни на шоуто, ако не бъде освободен по нужния начин от Къщата. Заяви дори, че ще изрече лъжи, които да уронят престижа на предаването. И допълни, че знае тъмни тайни.

Големият брат пък определи действията като изнудване и го изгони "принудително".  Тепърва ще стане ясно дали ще му бъдат изплатени парите по договор, тъй като бе освободен заради нарушения на правилника.

Бахаров излезе ядосан от шоуто и се подигра с продуцентите и Ники Кънчев и заяви, че ще се срещнат в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още по темата: Явор БахаровVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
13
 
15
 
! Отговори
Мене преди 7 години
Не разбирам защо го задържаха !?Той така или иначе искаше да излезне...,а те го държаха вътре за да го надцакат, след което 'принудително да го изгонят' , само за да са го надиграли. С този ход само загубиха уважението на малкото мислещи хора, които гледат този безумен проект.А овцете се повлияха от негативните изблици на платените коментатори!!! Мислете бе хора,мислете !!!
50
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и "кометаторите" са заблудени ов_це. Вместо да се радвате, че се намери някой да бие по това порнографско и напълно вредно издание и му тегли майната, те тръгнали да ми разправят къв наркоман бил Бахарката. Затуй ще зяпате Брадър до пенсия!
49
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама вие сериозно ли гледате тая глупост?!?
48
5
 
49
 
! Отговори
БАШ БАЙ БРАДЪР преди 7 години
ХИТРАТА СВРАКА - С ДВАТА КРАКА! ВМЕСТО ПРОСТО ДА СИ СТОИ И КРОТУВА, И БЕЗ ТОВА ЗРИТЕЛСКИЯТ ВОТ ЩЕШЕ ДА ГО ИЗВАДИ ОТ ПРЕДАВАНЕТО, НО ПОНЕ ЩЕШЕ ДА СИ ВЗЕМЕ И ХОНОРАРЧЕТО! А СЕГА НЯМА ДА ВИДИ И СТОТИНКА! КОЛКО ЖАЛКО ЗА 'БЪЛХАРОВ'!
47
6
 
47
 
! Отговори
Бай Миле преди 7 години
СПРЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ТАЗИ ТЪПОТИЯСВАЛЕТЕ ОТ ЕФИР ФОРМАТА ВЕДНО С ЦЕЛИЯ РЕДАКЦИОНЕН ЕКИП....ТОВА ВСЪЩНОСТ Е И ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ НА ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО.....
46
7
 
45
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
Тъжно ми е, че сънародниците ми гледат този бълвоч!
45
7
 
25
 
! Отговори
-- преди 7 години
аман от евреи и евреиски номера. какво друго може да очаквате от представител на ,,богоизбраните същества,,
44
7
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно казано още съм шокирана от това което видях. Не знам с кой акъл на Явор му хрумна, че може да изнудва някого докато го записват поне 3 камери. Докато говореше на съквартирантите беше все едно обладан от демон. Какво си е мислел изобщо? Потресена съм! Не знам дали той си дава сметка, но в този момент погреба кариерата си. Кой ще рискува да работи с него, след като си позволява да изнудва за още пари изрядна страна по договора си? Поиска да си тръгне, пуснаха го. Какво още искаше?
43
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да напомня на защитниците на Явор/противниците на Биг Брадър - изнудването е престъпление. Криминално престъпление. Реално прокуратурата може да се самосезира по случая, ако приеме излъченото за доказателство. Изобщо нямам съмнение, че в Биг Брадър има уговорки, нагласени неща и т.н. Но това което Явор направи не е да излезе и да разкаже за уговорките. Вместо това, той се опита да изнуди шоуто да му платят пари срещу мълчанието му! Това е престъпление! И Явор няма извинение! Не е малък!
42
6
 
6
 
! Отговори
ДХ-П преди 7 години
За мен по принцип в цялата тази гениална идея няма нищо лошо, но когато някой се опитва да ми подменя реалните факти и истината с манипулативни клишета, или е готов дори при намек на някой от участниците, да изрече на глас не украсената версия , веднага да бъде хулен, окалян, обруган и хвърлен на публиката за да бъде заклеймен като враг на обществото, някак си ми нагарча и не ми е достатъчно, просто да се възмутя мълчаливо. Формата VIP Brother / Big Brother надхвърли себе си тази вечер! Надявам се все пак, че по-голяма част от зрителите са прозрели реалността!
41
5
 
8
 
! Отговори
ДХ-П преди 7 години
Единственият, който няма шанс да се възползва от опцията Кеш-аут в този социален проект са тези отдадени зрители, благодарение на чиито смс се спонсорира цялата схема.За мен по принцип в цялата тази гениална идея няма нищо лошо, но когато някой се опитва да ми подменя реалните факти и истината с манипулативни клишета, или е готов дори при намек на някой от участниците, да изрече на глас не украсената версия , веднага да бъде хулен, окалян, обруган и хвърлен на публиката за да бъде заклеймен като враг на обществото, някак си ми нагарча и не ми е достатъчно, просто да се възмутя мълчаливо. Ф
40
4
 
8
 
! Отговори
ДХ-П преди 7 години
обикновен зрител, вследствие постъпката и демонстрацията на Явор Бахаров. Нали никой от вас не живее с илюзията, че сеирите, на които се наслаждава всяка година облечени в наименованието VIP Brother / Big Brother са "социален проект", "уникален експеримент" и други подобни словосъчетания, с които ни заливат вече 12 години от страна на водещи, участници и целия телевизионен канал, докато в същото това време едните получават сносни заплати, вторите стабилни хонорари, а трети баснословни печалби! Единственият, който няма шанс да се възползва от опцията Кеш-аут в този социален проект са тези отд
39
8
 
6
 
! Отговори
ДХ-П преди 7 години
Хех този Бик комерсиален Брадър пак успя да се изкара най-социалния проект в България. Видиш ли как разобличава лошите хора, които имат дързостта да говорят открито истината за формата, назовавайки директно мотивите си. Интересно, защо така услужливо докато коментираха и анализираха поведението на този комерсиален Явор пропуснаха да обсъдят действителната цел за съществуването на този формат. ГЕНЕРИРАНЕ НА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ! Пак успяха да изманипулират голяма част от зрителите си, умело отклонява
38
7
 
4
 
! Отговори
ДХ-П преди 7 години
Хех този Бик комерсиален Брадър пак успя да се изкара най-социалния проект в България. Видиш ли как разобличава лошите хора, които имат дързостта да говорят открито истината за формата, назовавайки директно мотивите си. Интересно, защо така услужливо докато коментираха и анализираха поведението на този комерсиален Явор пропуснаха да обсъдят действителната цел за съществуването на този формат. ГЕНЕРИРАНЕ НА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ! Пак успяха да изманипулират голяма част от зрителите си, умело отклонявайки общественото внимание от действителните въпроси, които би трябвало да си зададе всеки обикновен з
37
3
 
12
 
! Отговори
ЕНВЕР ХОДЖА преди 7 години
БРАВО НА КЪДРАВА БУЛОНКА ЯВОР...ТОЙ ВЗИМА САМО ОТ СЛИВЕНСКИЯ КАШКАВАЛ..100 КИЛЪ, БРАААТ
36
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси ***! Голямата звезда. Наглото *** си мисли, че може да изнудва и да заплашва пред толкова камери и да му се размине. Надявам се от Нова да му разкатаят фамилията.
35
2
 
37
 
! Отговори
Вип Леке преди 7 години
Много VIPърско държание на изключително важната персона!Боааааааааа!
34
3
 
22
 
! Отговори
Тунджата преди 7 години
Който проговаря турски го чака такава съдба, вънка!
33
3
 
19
 
! Отговори
<&#128530;> преди 7 години
Затова сме сред на&#1117;-окаяните държави в света...манталитет.Все да прецакаме...Това е един от случа&#1117;те заради ко&#1117;то понякога ме е срам че сам Българин!
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали не гледахте ББ ?