Синът на Мадона сгафи – арестуваха го с канабис

16-годишният Роко Ричи тръгна по спиралата надолу
23 ное 2016 16:22, Теодора Драгоева
32
Синът на Мадона сгафи – арестуваха го с канабис
Снимка: Splash News

Синът на Мадона и Гай Ричи – Роко беше арестуван за притежание на канабис.

Съседи на 16-годишния тийнейджър се обадили в полицията, след като го забелязали да пуши съмнителна цигара.

Според вестник The Sun, синът на 58-годишната попзвезда и 48-годишният британски режисьор е носел наркотиците в раницата си.

Съсед на семейство Ричи в Лондон казва пред медията: "Роко вече е добре позната фигура в квартала, но не заради известните си родители. Той многократно е виждан да действа подозрително. Този инцидент просто преля чашата на търпението на местните жители".

Вижте цялата новина в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а според кого това е спирала надолу ?????
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според учените пристрастеността към канабиса е равна по сила на тази към кафето. По никакъв начин не ти се иска да взимаш други наркотици след употребата на канабис, това е най-големият абсурд който се лансира, че е портал към по-тежки субстанции, единствената връзка е само факта, че се слага под общ знаменател с тях и предвид закона почти винаги когато си взимаш канабис, ако си невежа, може да те убедят да си вземеш и друго. Това го предотвратяват в изброените страни по-долу с декриминализация.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой с промит мозък за растението дава минуси :D Декриминализирана или одобрена за медицински цели е в Австралия, все повече щати в САЩ, Холандия, Швейцария, Белгия, Чехия, Испания, Португалия, Естония, Хърватска, Австрия, Германия, Канада, Мексико, Колумбия, Уругвай, Чили, Иран, Коста Рика и др., няма нито един смъртен случай, защото не е толкова вредна, колкото се опитват да я изкарват, маслото от нея помага при някои ракови образувания,алцхаймер, деменция, епилепсия, мн. склероза, болки и др
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от завистливи съседи и топачи!
4
2
 
10
 
! Отговори
Далай Лама преди 7 години
Ба ако съм на тоя на местото ще извикам Ратайковски да ми свива масурите в някоя вила на брега на Тихия океан нема се занимавам с мухлясалата махала
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще трябва да понесе последствията от малоумният закон писан от *** хора, вярващи в лъжите тръгнали точно от САЩ преди 80 години.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е луд да живее там, ако му се пуши да ходи в САЩ и да си пафка свободно, какво ще се занимава с консервативните филмари на острова, или да ходи в Холандия, на един скок разстояние, а не вярвам да не може да си го позволи.
1
2
 
6
 
! Отговори
pg преди 7 години
*** *** дето са го изпяли. Snitches get stiches.