Сестрински и секси! Кардашян се сборичкаха

Двете рекламират опърпана колекция дрехи на Кание Уест
25 ное 2016 17:30, Теодора Драгоева
44
Сестрински и секси! Кардашян се сборичкаха
Снимка: 032c

Ким Кардашян и сестра ѝ Клое се сбориха еротично в мръсотията, в името на това да рекламират колекцията с дрехи Yeezy на Кание Уест.

Двете риалити красавици са заснети от уважаваните модни фотографи Мерт Алас и Маркъс Пиджо. Те носят тоалети от противоречивата модна линия на рапъра, който е съпруг на Ким. Не е ясно кога точно е била направена фотосесията, но се знае, че е заснета в дома на Клое в Калабасас, Калифорния.

Преди няколко дни Уест беше приет в болница в Лос Анджелис, където според официалната информация, ще се лекува от стрес и дехидратация.

Вижте красавиците в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че съм мъж,ама знам-истинските мъже харесват именно закръглени и оформени жени,като горепоказаните.Защото точно тези СА ОФОРМЕНИ-имат широк ханш,*** изваяна талия!А,но тук идва проблемът-тези жени са СИЛИКОНОВИ,те искат да имат такива тела,но НЯМАТ!А,относно арабите-и християни,и евреи и мюсюлмани харесват пищни и развити жени,но си имат причини за това-знаят какво е и как изглежда една нормална жена и имат с какво да ч...т....,нали...Щото тук май има доста комплексирани малкопишковци...
22
8
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
мнооо яки !!! мечта !!!
21
1
 
8
 
! Отговори
Дърт мераклия преди 7 години
Биволици били????? "Добрия майстор на голям тезгях работи!!!"
20
1
 
10
 
! Отговори
Безпартиен преди 7 години
Охх машалаааа, айде големи били.... да не разваляме хубавите жени.....
19
5
 
21
 
! Отговори
специалист ВиК преди 7 години
Тези два огромни барабана вероятно изтропват на ден по една голяма бака от 25кг. материал.
18
6
 
22
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
Тия огромно**зи *** са интересни само в сащ, където 90% от местното население са гнусни гмо шопари! Така, че не ни ги пробутвайте, ако може...
17
16
 
6
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 7 години
Еротична фотосесия със сестра си - браво!Облечени с парцали - браво! Наричате ги дебели, а 100% гледате снимки на момичета с големи *** и се кефите. Не са дебели, просто са прекалили със силикона.
16
9
 
37
 
! Отговори
Иван Иванов преди 7 години
Баща ми като дете ми е дал съвет- топла бира и дeбeла жена да не пипам.
15
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е ОТВРАТТТ!!!!!!!!!
14
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това реклама на трътки ли е?
13
6
 
14
 
! Отговори
:)) преди 7 години
Ееее, ама много сте претенциозни!Къде е написано, че тази реклама е предназначена само за хора, които обожават нежните, грациозни, слабички девойчета?Добрият търговец рекламира стоката си по цял свят, а има райони, в които дори тези д/пета ще бъдат оценени като недостатъчно закръглени!Не знаете ли, че в Латинска Америка си наливат силикон в задните части, защото иначе никой няма да ги окачестви като жени, заслужаващи внимание? Да не говорим пък за Близкия Изток.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евтини пов ле кани... Такива за по 60 лева на час вървят българските порно сайтове, а за 100 лева и килари клинтън ще се сборат ако изкараш...
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бих поработил на този тезгях, но еднократно, просто да проверя, какво е усещането.
10
1
 
12
 
! Отговори
??? преди 7 години
Не са в мръсотията, а са върху плажен пясък.И наистина рекламират нещо, но не е ясно какво точно - пуловери от модна колекция или впечатляващи анти-анорексични д/пета?Защото, от цялото изображение, отразено в един рекламен фотос, за рекламиран обект се приема онова, което най-силно привлича вниманието.
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По тИлИвизията въртят една *** реклама, еди нос и една уста( отделно, като органи) се разхождат пуфтейки и ни натрапват капки за нос, а тук аз виждам два гротескно изглеждащи пърдухала, и текста отдолу е, че трябва да си закупим няк'ви дънки.
8
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По скоро, яки пички.
7
0
 
19
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
сборили се, а токио го заляла приливна вълна 10 метра.
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак потресаваща "новина" за арменското плашило КГаШиЯм.Седнала веднъж тая върху един "Електрон" и така се появили телевизорите с плосък екран.P.S.:"КРАСАВИЦИТЕ"????WTF????Теодорче????Драгоева????
5
3
 
21
 
! Отговори
Естет преди 7 години
Ей какво ли не правят парите като имаш много кинти можеш да имаш *** на пет годишен глиган медиите пак красавица ще те изкарат!
4
4
 
25
 
! Отговори
хммм преди 7 години
не г.з а дирник направо