Калин Терзийски: Болен съм, пия много от 25 г.

Има проблем с алкохола, майка му също не може да му помогне
12 мар 2017 18:55, Александър Попов
70
Калин Терзийски: Болен съм, пия много от 25 г.
Снимка: Facebook

В средата на седмицата писателят Калин Терзийски изплаши своите приятели и познати с пророчеството, че ще умре до няколко дни.

Предсмъртна изповед ли е това или депресията на един пиян поет? Видимо е, че той е болен, но пък не избягва светската и медийна суета. Живее с родителите си, които обаче също не могат да му помогнат да се справи с чашката.

"Имам болно сърце. На 46 години съм, а от 25 години пия много алкохол. Достатъчно дълъг период, в който водя нездравословен живот, заяви поетът пред Нова тв.

Според него един творец трябва да прави каквото поиска и да умре, когато поиска.

Фъфлейки, явно от изпитите напитки, той смотолеви, че въобще не се е предал. Терзийски сподели, че му е мъчно, че медиите изкарват нещо лошо връзките му с жените, че било голям грях.

"Жените харесват идиоти като мен. Обаждат се, а аз не отказвам", заяви Кайо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Калин Терзийски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
11
 
10
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Помогни си сам *** такава. Би трябвало да се срамуваш от себе си.35
35
10
 
14
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Здав дух във здраво тяло. Брадясал алкохолик.
34
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не ни интересува,пишете повече за Бойко, Путин и Ердоган!
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Сандо 27Браво! Куражлия си! А какво точно се стараеш да прикриеш??? Помисли ако искаш!
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Наборка на Терзийски 38Значи по твоята логика хората страдащи от рак или диабет (да кажем) би трябвало също да предприемат "профилактиката" на медийно афиширане за да станат интересни и набедени писатели!?! Или да дадем за пример черквата на Саентоложците които отричат всякакви психиатрични заболявания даже когато те самите са потърпевши като сина на Джон Траволта! Не се залъгвайте! Психичните заболявания са реални и алкохолизма е само едно малко следствие. Няма застраховани!!!
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той и Буда така - карал е само на вода, слънчева светлина и подаяния от случайно преминаващи хора, по едно време както мадитирал покрай една река минала лодка с един музикант който обяснявал на ученика си Герчо как да настрои тамбурата с думите: ако натегнеш една струна прекалено - ще я скъсаш, ако пък я отпуснеш - няма да свири. Това накарало Буда да се прибере при богатото си семейство от което произхождал и да заживее предишният си живот.
30
10
 
18
 
! Отговори
Наборка на Терзийски преди 7 години
Абе, какъв писател е тоя? Кой го набеди? Понеже не може да се бори с пиянството си, го афишира, за да е интересен. ***.
29
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът излиза пред света и споделя че има проблем! Този човек има хиляди пъти по-адекватен кураж от тези които си мислят че възрастта ги е направила по разумни. Определено състраданието не им е познато тъй като искат да прикрият собствените си комплекси. Жалко за мъртвите приживе!
28
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До дедо Ташунко 33Много авто-агресия те е засукала! Защо? Ако не си помъдрял на 76 кога ли ще се осъществи този процес в теб?! Виждаш ли колко лесно само-изтрещяваш без даже да съм те конфронтирал активно! Не го пиша да те конфронтирам и обиждам а исках да те накарам да се замислиш и осъзнаеш психичната болка на един човек като мен и теб който по една или друга причина е стигнал някак си дъното и намира илюзорната утеха в алкохола. По добре ли ти става когато някой е паднал и го риташ?? Защо??
27
5
 
16
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
я обяснете смисълъла тарикати дето пишете по-долу.....толкова ли ви е важно да се скапете от бачкане и кредити до гроб за да бъдете щастливи?
26
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До дедо Ташунко 31И на 176 да станеш пак ще си останеш с ника "Ташунко" ама без чизми! Ако имаше възможност да разбереш и осъзнаеш защо един човек се пропива и в какво точно се състои алкохолизма като мярка на защитен психологически механизъм нямаше да пишеш тези глупости и да се криеш зад илюзорната фасада на силният ти "характер"!
25
7
 
26
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Кайо, на 76 съм и местя бездарни, нещастни човече. Всеки си плаща за злоупотреби с организма, на никой не се е разминало! Мъка ми е за родителите ти, за теб в никакъв случай.
24
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не трябва да се дърпа а да се пусне по течението, да започне да се наслаждава на алкохола а не просто да се напива. Аз бях така преди 10-ина години, пиех какво да е за да се "подкарам", започнах да пия по обяд, защото не изтърпявах до вечерта. После се позамогнах, започнах да си подбирам пиенето, с качественото пиене дойде и насладата, започнах не просто да пия а да "облизвам" чашката за да се насладя на качеството, открих че има и по-евтини но по-качествени вина - чилийските, гръцко узо...
23
24
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По добре човечен алкохолик,отколкото пълен трезвеник - лицемерна дребна душица,мислеща само за заплатката..
22
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На този черният дроб му е станал на пехтия. Това са 25 години злоупотреба с алкохол. На 46 години е заприличал на 60 годишен старец. Немога да ги разбера такива като този. Имах един приятел който не пиеше само когато спеше. Е отиде си от този свят преди да навърши 50 години. Много пъти съм го питал защо пиеш какво намираш в алкохола но смислен отговор не ми даде? Просто организма му е свикнал с алкохола и ако не пие не се чуства добре. Същото е както с дрогата. Поне така аз си го обяснявам.
21
20
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
аз такива ги лекувам мноо бързо - с куршум.
20
14
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Този бездарен пропадняк ,не може да бъде пълноценна част от обществото.Провален бок* лук ,стига ни занимавахте с глупостите му.
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля,че играе театър за да се впусне някое наивно и пълно с идеали моме да го спасява и да му променя светът.Яденье,пиенье и некоя сгодна женица.Тя ше го спасява а той ще я лющи.Имах такъв съученик.Винаги искаше да се самоубива пиян на зелено училище и винаги се намираха няколко момичета които го разубеждаваха и му пускаха от съжаление.От сега е ясно,че ще бъде дълга драма.Няма да я гледам.
18
8
 
49
 
! Отговори
Нерез преди 7 години
До това води готованството и безделничеството. Този убавец има няколко големи имота в центъра на София, получени като наследство. Изхранва се единствено и само от наеми. Не мисли за работа, ставане всеки ден в 6, деца, и т.н. Какво очаквате? Жалък, мамин лигльо. Налива се, безделчничи, и се прави на интелектуалец. А жените, жените ... поредното доказателство колко им е акъла. Извинявайте дами, но това е истината.
17
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно, досега не бях чувал за този! Явно е известен пияница. Затова не ме интересува. Има кръчми, какво прави по телевизиите.