Дъщерята на Мадона – модел и бунтарка

Лурдес Мария Чиконе Леон вече е идол на тийнейджърите
26
Дъщерята на Мадона – модел и бунтарка
Източник: Splash

Лурдес Мария Чиконе Леон сигурно щеше да бъде най-обикновена млада жена като милионите в САЩ. Но когато си дъщеря на Мадона вратите се отварят широко.

Тя определено още е в сянката на майка си, която и прехвърлила 50-те продължава да вълнува на сцената и извън нея.

Мадона обаче играе успешно ролята на PR на дъщеря си, която показва характер още от тийнейджърка.

Най-значимият ангажимент досега на известната наследничка става факт през 2016 г., когато става лице на аромата на Stella McCartney – "Pop".

"Познавам Лола от деня на раждането ѝ. Невероятно преживяване е да виждаш как расте и как се превръща във вдъхновяваща млада жена. Това е първата ѝ кампания", сподели след подписването на договора дизайнерката.

Маккартни добави, че Лурдес е станала модел заради силата на характерите им и влиянието им сред поколението, живеещо в социалните медии. А в социалните медии щерката на Мадона наистина е сила. И благодарение на тях често е по първите страници на таблоидите.

И тя като майка си демонстрира нежелание да ползва бръсначи, а папарашките снимки бяха във всяко светско издание. С подобна растителност се е хвалила и Мадона през годините, като попзвездата е една от привърженичките на натуралната красота.

Още на 16 години тя показва рога и иска да се отдели от Мадона в друг апартамент. И заплашва – ако не стане, ще отиде да живее при баща си Леон. А в това отношение Мадона не обича да губи, не са тайна проблемите със сина ѝ Роко, който реши да бъде под един покрив с баща си Гай Ричи. И веднага задоволява прищевките на дъщеря си, като ѝ купува жилище в близост до нейното.

Иначе Лурдес е един от идолите на младото поколение. Не се притеснява да позира пред модните фотографи и в следващия момент да се щракне с цигара в уста и да влиза в кожата на лошото момиче.

Вижте Лурдес в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
. преди 6 години
Това грозно като *** си, предполагам е същия ***
10
0
 
3
 
! Отговори
.... преди 6 години
Още на 16 години тя показва рога и иска да се отдели от Мадона в друг апартамент. И заплашва ако не стане, ще отиде да живее при баща си Леон.Хахахаха, ми да ходи бе, прав й път. *** не да й купуват жилище, да ходи да бачка в макдоналдс и да подпише ипотека, като иска да е като другите. А, не, то иска на хляба мекото и на работата лекото....
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази нямали да направи една гола сесия като майка и през 80-те години? Майка и се е снимала гола по рунтава черна катеричка. А тази по бръсната ***.!
8
0
 
6
 
! Отговори
П. Т.М. преди 6 години
Преди години майка и...я беше пратила да учи в ,,специално " училище....далече от ...лошите....Да се възпитава в пуритански духхххх.... Е...добре са я възпитали....Така ,че няма оттърване....Лошо, добро....реалното надделява....
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взела е красивите,дълги,италиански вежди на майка си!
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми харесва особено, ама ще я изпръскам. Поне три пъти. Харесва ми как са щръкнали малките зрънца!
5
1
 
20
 
! Отговори
нерез преди 6 години
Как са и щръкнали копчетата...
4
4
 
23
 
! Отговори
Дедо ви преди 6 години
Не ви ли харесва момата?Добре.Дайте я насам.Аз не съм махнаджия
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Андрешко, Андрешко, а с какво друго да привлече вниманието? Това си има най-много, това излага на пазара. Не и пречи на здравето. Нито на твоето.Даже съдейства за поддържане на самочувствието ти.
2
6
 
32
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Мръснишка физономия има.Определено е развратна като майка си :)
1
7
 
43
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Мата Космата, че и в лице прилича на слязла от клона :)