Беър Грилс снима на Мусала - инкогнито

Все още няма официална информация за посещението му у нас
2 юли 2017 08:08, Криси Табачка
27
Беър Грилс снима на Мусала - инкогнито
Източник: Facebook

Беър Грилс е в България и снима на връх Мусала. Звездата на американския канал "Дискавъри" се намира в Самоковския район на Рила и се похвали с присъствието си на родна земя със снимка във Facebook.

Водещият на легендарните предавания като "Измъкни се жив", "Бягство в легиона", "Оцеляване на предела", "В най-лошия случай" и други е уловен по време на активна работа и снимки.

При пристигането си в София, Беър Грилс е посрещнат от Организация на българските скаути.

Според публикуваните кадри във Facebook, разговорите им са били за организацията и шоуто им за оцеляване "What it takes to survive".

Дали Беър Грилс е тук покрай този проект, все още няма официална информация.

Всички кадри от пристигането на Беър Грилс и снимките на Мусала можете да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Беър Грилс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
41
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Има много поучителни предавания. Това на което са го научили в специалните части на USA, можете да ги гледате без да плащате и да се учите да оцелявате. Никой, никъде без пари няма да ви го покаже, освен този човек. Така че спрете да плюете ами вземете се научете на нещо. Българина ако го питаш, всичко знае и всичко може, но ако се окаже в подобна на този човек ситуация - знаем какво се случва в планините. Само трупове събираме и вдигаме хеликоптери да търсят тъпaнари които се правят на мъже.
3
10
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Тоя изобщо не е комунист, тоя е ид и от , който се опитва да насажда просто тия и негативи. Мислете разумно и не се връзвайте на такива хори ца.
2
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека си прави пачка, щом има ум как да печели. Освен това как ще чуят за България ?Мусала да не ти е частна собственост?Отивай по света, снимай, печели.Но ти си един комунист, който е свикнал на трохи от Партията или малко копейки от Масква.
1
30
 
7
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
И ? Да не би да плати нещо,че снима !!! Ще направи дебела пачка кинти и ще си замине...