Носът не ми пречи.... Откровенията на Тамара, Мис България 2017-а

Тамара настоява, че ще носи короната си с високо вдигната глава
21 ное 2017 08:52,
300

Тамара Георгиева по време на конкурса. Снимка: Хайлайф

Новата "Мис България" 2017 Тамара Георгиева има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.

"Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план", настоя тя.

Тамара е на 24 г. от София. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност "Керамика и стъкло" с пълно отличие.

Още по темата

Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ. Мечта, която провокира стотици гневни коментари в социалните мрежи.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса била именно социалните медии – "Реалност и илюзии".

 И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Facebook, Twitter, Instagram.

"Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии. Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност", категорична бе тя пред Нова тв.

Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си на "Мис България" 2017 с високо вдигната глава.

Вдигната глава, която не стихва да бъде съсичана с коментари, както и със забавни колажи.

Не малко хора сравниха Тамара с Антония Петрова, Мис България 2009, която бе наречена Мис Крокодил.

"Тамара Георгиева на 24 годинки, новата мис българска Баба Яга!"

"Не бойте се деца .... А вие знаете ли, че имате страшен ....нос?"

"Срам и позор", гласят сямо някои от постовете в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
30
 
! Отговори
МЪЛЧИ преди 6 години
По-добре въобще да не си отваря устата ,че се разбра ,че освен красота и липсва и акъл в главата, комбинирано с липса на реална самооценка.НИТО ВЪНШНА ,НИТО ВЪТРЕШНА КРАСОТА
51
51
 
4
 
! Отговори
Завист и злоба. преди 6 години
Това е най-красивата участничка в конкурса, независимо дали ви харесва или не. Перфектно ви е ясно че бихте си легнали с всяка една и не бихте отказали, така че какъв е проблема. Красотата е въпрос на селекция, лотария и все пак да се жените млади, а не да раждате на по 40-50 години както се изхитрявате всички.
50
2
 
22
 
! Отговори
??? преди 6 години
Коя е тази бе !? Дайте инфо. Такова самочувствие без покритие,явно или мама и тате са важни клечки , или е гушнала някой богаташ.
49
1
 
20
 
! Отговори
123 преди 6 години
За мен мис Бургас, моля. Тая не я искам.
48
2
 
37
 
! Отговори
ПОЗОРНА СИ преди 6 години
НАГЛОСТ, НАГЛОСТ И ПАК НАГЛОСТ!ГРОЗОТА ,ГРОЗОТА И ПАК ГРОЗОТА!БЕЗКРИТИЧНОСТ,НАХАЛСТВО , САМОВЛЮБЕНОСТ!МОМИЧЕ, ПРЕДИЗВИКВАШ НЕ ВЪЗХИТА ,А ОТВРАЩЕНИЕ И ТО ОТ НАГЛОТО ТИ ПОВЕДЕНИЕ!
47
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте трили комнтари!!!Оставете обществото да си изкаже мнението !Все пак тази ще представлява България пред света ,а не е личен конкурс !!Дайте призрачност...от къде е журито,аргументи,критерии и т.н.Ако тази е най-заслужилата от всичките момичета,то останалите трябва да са плод на родосмешение!Дайте да се види колко е обективна тази класация !!ИЗТРИЛИ СТЕ НАД 50 КОМЕНТАРА !!!Голяма връзкарка ще дойде тая !
46
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам откъде идват тези митове и заблуждения, че българките били най-красивите жени. Избиваме си комплексите с тези твърдения. Масово красиви жени има в Украйна, Чехия, младите рускинчета които наводниха розовия пазар за филми, за Южна Америка класика в жанра са венецуелките. Не случайно, те често печелят световните конкурси. Ние няма какво да се напъваме, да ме извиняват уважаемите нашенки.
45
3
 
15
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Нисът не ѝ пречи, щото от дете е свикнала с него - като беше малка, все го удряше в чина, когато се навейдаше над тетрадката, но после се научи да внимава.
44
38
 
4
 
! Отговори
eve1 преди 6 години
Хубаво си е момичето!Ако си беше коригирало носа и напълнило устните и гърдите със силикон ,както фолк певиците повече ли щеше да ви хареса?Сигурен със,че вие,които пишете злобни коментари или вашите съпруги и приятелки са наистина грозни и затова злобеете!
43
2
 
42
 
! Отговори
Гери преди 6 години
Добре де, като не отлкова грозна, защо я снимате отдалече?
42
4
 
33
 
! Отговори
Руска балерина преди 6 години
Красотата е нещо, което ако се налага някой да ти набива с сила в главата, че си *** и не го виждаш, значи изобщо го няма. Нейната красота е като новите дрехи на краля. А що се отнася до присъствието, ами че то и Ангела Меркел има такова, даже доста по-силно от нейното. Само че не сме чули да се главозамайва и да се явява по конкурси за красота. Защото този конкурс е точно за това, не е приемен изпит за Сурбон.
41
4
 
19
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Тамара??? ...Дългата ръка на Путин!
40
2
 
18
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Наистина изглежда е завършен италиански лишей.
39
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с нахалство към прогреса ! завършила е италианския лицей - Уау ! там са само топ връзкари и"таланти" ,значи от малка и втълпяват,че е нещо и тя взела,че си повярвала .Айде казвайте КОЙ нареди конкурса и спрете да плашите хората!
38
4
 
42
 
! Отговори
Българин 1 преди 6 години
И като е толкова красива защо я китосваха в гримьорната на нова т.в.И не плашете децата.Който изтрие коментара Да му изсъхнат ръцете!!!
37
5
 
23
 
! Отговори
Антрополог преди 6 години
Тамара е руско име ,но нищо общо с руската красота ...поде да е дашна
36
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази не е най-красивата но е облечена стилно и това и е помогнало да спечели конкурса. Мит е че българките са най-красиви. Българките са най-суетни и има жени дето неизлизат даже и до кварталния магазин без грим. Има бразилки с големи дупета които са по-красиви от българките.
35
2
 
12
 
! Отговори
Паблито преди 6 години
До Тука все Аполони... Да де, ама ние сме си ги взели за вътрешно ползване, не им плащаме да ги избират по конкурси.
34
5
 
76
 
! Отговори
Reptile преди 6 години
Всички се юрнаха да обясняват, колко е грозна, ами няма нужда - то се вижда. Дори Вояджър, излизайки от пределите на слънчевата система, би могъл да заснеме сянката от носа и. Ако сме нормално общество - трябваше да линчуваме организатора и спонсора на конкурса, а медиите, не само да отразяват сеира, да а вземат отношение, като помолят веригата Мис Свят, да преразгледа решението си за местният организатор на конкурса...ама явно - не сме нормално общество!
33
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Над 100 изтрити коментара :D на това му се казва - медийна свобода. Смисъл правят каквото си искат :D