Меган склони: Ще се види с баща си, но...

Съпругата на принц Хари има условие към него
15 авг 2018 20:23, Петя Славова
18
Меган склони: Ще се види с баща си, но...
Снимка: БТА

Тъй като Томас Маркъл не спря да се жалва в медиите, че не се е срещал с дъщеря си Меган, херцогинята на Съсекс най-сетне реши, че двамата могат да се видят, но при определено условие. А то е – господин Маркъл да започне да проявява повече уважение, пише OK Magazine.

Томас доста свободно общува с пресата на тема – собствената му дъщеря. Той чудесно знае, че неговата бивша съпруга поддържа връзка с Меган и иска и той да има подобни отношения с дъщеря си. Според източник, той винаги може да предаде писмо до дъщеря си като го даде на майката – Дория.

Източникът добавя, че Меган не е спирала да обича баща си и е готова да отиде на среща с него. Но до този момент Томас често е употребявал обиди в пресата и това е причината двамата да не се видят толкова дълго време.

Сестрата на Маркъл – Саманта също обвинява съпругата на принц Хари за поведението й и дори заяви, че ако баща им умре,  вина ще носи някогашната звезда от сериала "Костюмари".

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другата дъщеря като е толкова " добра", защо не се грижи за баща си?Явно белите роднини са подритвали черничкото сестриче и сега се хукат от яд.Горкичката Мегън
12
0
 
3
 
! Отговори
дедо Пешо преди 5 години
До ШопоНищо, има да рипат негЪrpчeта из Бъкингамския дворец. Ще внесат малко цвят")
11
2
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Абе... Хари се прецака с тая...
10
2
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До Бай Иван 2Ех, бай Иване, бай Иване, така и не се научихте, че дете за цял живот имаш само ако е момиче. Те са по състрадателни, милозливи и обичливи, такава им е природата. Момчето пораства, жени се, ражда му се дете и това е вече неговото семейство. Родителите да се оправят както могат. По 1 път в месеца телефонно обаждане им стига. Имам приятел, дърт, на 70 години, има син на 33. Оня само се чуди как да вземе пари от баща си, пенсионера. Та чакай ти от сина си, нали и аз имам и го виждам
9
3
 
4
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 5 години
До АнонименЗначи за това са децатата.нали Нали Трчбва да има приемственостост. И аз сега палщам на големият син да учи в Лондон 3000 лв , и ко после да кажи имал си пари дал си?
8
4
 
13
 
! Отговори
IXXI преди 5 години
аз на тази и казвам херцогиня Опосум - физиономията й е 1 към 1 на опосум, при това бесен такъв!
7
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Десет години е била любовница на бившия си мъж,а след две години брак му " бие шута " без да му обясни защо го изоставя...След като се омъжи за принц Хари показа на света ,че я бива да е херцогиня ,че е нещо изключително - Изкачване нагоре по стълбата ......
6
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя като е отгледал неблагодарна дъщеря що е тръгнал да реве пред медиите? Да си носи последствията.
5
8
 
21
 
! Отговори
Динко преди 5 години
Не мога да повярвам,че Хари се ожени за такива жена!По принцип хващаш жени като Меган,яко е...е и после и биеш шута!
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като му омръзне на Хари,гледайте кайво ще пише..
3
2
 
29
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Меган е ПРОСИЛА пари от баща си за курсове в Холивуд...а сега той е без пари.
2
3
 
19
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Може би си има наистина причини баща и да и се сърди.преди време писаха че тя му е продала много пари за актьорски курсове в Холивуд и като си е постигнала успехи в киното а той е задлъжнял и му е обърнала гръб. Зарязала е набързо бившия си съпруг..устремена нагоре за по богат мъж...и си е хванала млад Принц. Бившото и семейство са и обидени.само горката и майка се държи с нея...време е да се сдобри с всички и да млъкнат да правят по нея.така нараняват и Хари горкият останал малък без майка си.
1
6
 
20
 
! Отговори
bobo преди 5 години
Глупостите на жените: като се разведеш няма да виждаш децата. Всичко Мара втасала казваше баба ми.