Кайли Дженър с пищно яхтено парти за рождения ден

Милиардерката стана на 22, обсипаха я с балони
15 авг 2019 21:52, Иванка Гъркова
13
Кайли Дженър с пищно яхтено парти за рождения ден
Instagram

Пищно парти вдигна Кайли Дженър за рождения си ден. Милиардерката стана на 22 години на 10 август и по този повод замина на круиз из Италия с най-близките си. Както може би се досещате, всяка една стъпка на звездното семейство бе споделена с почитателите му в социалните мрежи.

„22“, написа младата майка във Facebook и публикува няколко снимки от своето морско пътешествие. Към тях няма нужда от обяснения – всеки кадър показва, че звездата не е жалила средства за празненството си.

Кайли се е снимала на палубата на огромната яхта, която наела за повода. Тя е застанала с пухкава розова рокля между две двойки, направени от два вида цветя.

Другите фотоси показват напитките и деликатесите, с които Дженър е глезила гостите си, както и множеството балони, изсипани в коридора пред стаята ѝ.

Травис Скот, който обсипа с цветя приятелката си няколко дни преди рождения ѝ ден, е избрал за подарък масивно колие. Бижуто, което краси врата на Кайли, е пълно със скъпоценни камъни. То е с огромна устна – копие на логото на марката „Kylie Cosmetics“.

Дизайнерът Оскар де ла Рента поздрави доведената сестра на Ким Кардашян по случай рождения ден като написа: „Красивата рожденичка. Кайли Дженър избра да бъде с наша рокля от #есен2019 г.“.

По-късно Дженър качи още снимки от своето празненство, както и кадри от почивката си на яхтата. На част от тях тя позира с дъщеричката си Сторми, като двете са с еднакви тоалети.

Изненади имаше и за клиентите на младата майка. Тя пусна специална лимитирана серия козметика, която бе изкупена само за няколко часа.

Още снимки от круиза на Кайли Дженър вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Oscar de la Renta veche mnogo vreme ne sred jivite."Rabotite" za vestnik- pone malko se actualiziraite!
10
0
 
9
 
! Отговори
:)))) преди 4 години
А пък баща Брус прави опити да стане майка,след като си смени пола и се преименува на Кейтлин .....откачалки отвсякъде.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Липсата, зависимост от любовта и вниманието, хвърляне на милиони за да се снима на яхта, за да получи малко интернет внимание и любов. До следващия спад в настроението. Ако си слаб или зависим, дори да станеш милиардер, пак ще си слаб и зависим. Достатъчно е 100 човека в сурат тефтера да ти драснат, че си много грозна напоследък, и берекет за хотелиерите.
8
0
 
6
 
! Отговори
7 преди 4 години
Опссс, знаех си!!!"Спорно е дали Дженър е спечелила или наследила богатството си."
7
0
 
5
 
! Отговори
7 преди 4 години
Боже как ги усещам тези кифли-инфлуенсърки."Първата си работа, с която Кайли става известна на публиката, е участието ѝ в телевизионното шоу "Keeping up with the Kardashians"
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брррррр..............направо съм шокнат!!Кво е тва буре веее?!?!?! (фото 6 и 7)И с *** цветнокожо........ха-хаТая я бамка некой ***.Иначе не знам колко е богато но не е чиста работата.Това гледа ТЪПО та знае ли се.Няма как да спечели някакви сериозни пари.Тип Пръдношян (опссс, Кардашян).ГРОЗОТИЯ!!!Живота ще и се стъжни с времето.ГАРАНЦИЯ.П.П. Яхтата наистина е скъпа. За седмица е поне 300-400 хил ойро.
5
0
 
7
 
! Отговори
извинете кой/я преди 4 години
Ако мааллкичко имаше вкус за мода нямаше да се прави на ***.
4
0
 
10
 
! Отговори
Кърмит жабока преди 4 години
Прилича на мис Пиги.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
INAOscar dela Renta umria 2014. Ot nebrsata li ja e ppzdravik?
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя?
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извърших пищно преместване.