Бийбър: Друсах здраво, не ми се живееше!

Любовта към Бог го избавила
53
Бийбър: Друсах здраво, не ми се живееше!
Снимка: GettyImages

Джъсти Бийбър написа прочуствено писмо до своите фенове. Той публикува пост в социалната мрежа Инстаграм, в който описва как е "успял да стане най-мразеният човек на света", благодарени на доста грешни решения в ранните си години на слава.

Бийбър, чиято звезда изгря още докато той беше на 13, призна за огромна злоупотреба с наркотици и обвини себе си за провалените си романтични връзки в миналото. "Намразих жените и започнах да се държа неуважително към тях. Дистанцирах се от всички, които ме обичаха и имах чувството, че никога няма да се върна обратно в правия път", пише любимецът на милиони тийнейджърки.

В последно време изпълнителят често споделя с феновете си за борбата с депресията и трудните моменти от живота му. Той признава, че славата му се е отразила зле и това рязко е променило мирогледа му и преценката му за това какво е важно в живота.

"От 13-годишно момче от малък град се превърнаха в звезда, която беше боготворена от всички части на света, а милиони повтаряха колко много ме обичат и колко съм велик", продължава звездата. Бийбър споделя, че на такава крехка възраст, ако тези твърдения ти се повтарят постоянно, ти започваш да им вярваш.

На 18 години Бийбър вече има милиони в банковата си сметка, но твърди, че не е свикнал да се оправя сам в света на възрастните. "Всичко около мен се вършеше от други хора. Така и не успях да науча важността на това да имаш задължения".

Освен, че споделя за връзките си, Бийбър отваря вратата и към света на наркотиците, в които той самият е попаднал. Звездата признава, че на 19 вече е бил пристрастен към опиатите и това е оказало въздействие и върху романтичните му взаимоотношения.

"Направих всяко грешно решение, за което можете да се сетите и от най-обичаният и обожаван човек на света, се превърнах в най-съденият и мразен". Бийбър е едва на 25 години, но вече е бил арестуван няколко пъти и то в една и съща година.

Това се случва през 2014-а, когато му бяха повдигнати обвинения за вандализъм и шофиране под въздействие на наркотици. Певецът споделя, че е имало случаи, когато дори не е искал да става от леглото сутрин, защото му се струва, че животът му е само проблем след проблем.

"Понякога се стига до степен, в която не искаш да живееш повече. Тогава имаш чувството, че нищо няма да се промени". Все пак, Бийбър признава, че в момента се чувстваш в най-добрия си период от живота и всичко това се дължи на вярата му в Бог, приятелите, семейството и съпругата му Хейли Болдуин.

Постът веднага събра над 2 млн. харесвания, а феновете на Бийбър изразиха подкрепата си в коментарите. "Всеки прави грешки, но важното е, че си намерил отново правилния път. Горд съм, че съм твой фен", пише един от почитателите на звездата.

Бившият бодигард на изпълнителя също не пропусна да го поздрави. "Горд съм от това, което си постигнал. Всички тук сме на твоя страна". След като анулира последните си 14 концерта от турнето си през 2017 заради депресия и натоварване, Бийбър се завърна на музикалната сцена. Той записа песен с Ед Шийран, появи се на изпълнение на Ариана Гранде и участва в ремикс на песента Bad Guy.

Всичко това накара феновете да замечтаят за нови песни и дори аблум от страна на Бийбър.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Джъстин Бийбър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
10
 
0
 
! Отговори
Вуйчо преди 4 години
До 27 имаш още малко.
20
10
 
4
 
! Отговори
никой преди 4 години
Проста друсалка закачила се вече на оглата. За тоз скоро ще четем за пребиваването му в канавките.
19
10
 
2
 
! Отговори
УРКО преди 4 години
У У У Ъ Ъ Ъ Ъ?
18
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е лесно на 20 с милиони и статут на звезда. Много са минали по неговия път.
17
15
 
21
 
! Отговори
ХФ преди 4 години
Депресия? От какво? Глезотия, невиждала 1 час труд.
16
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е много добър певец, аз си пея неговите песни докато седя в клозета. И аз съм добър певец, особено докато съм в клозета.
15
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ставайте на крака и ръкопляскайте
14
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Преди не смятах всичко написано в Библията за пpocтoтии, но сега осъзнавам колко истини има там." "Сега осъзнавам колко истини има в Библията"Толкова стига. Не е нужо, да се правиш на интересен. Аз ще се правя на интересн, не ти ;)
13
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Библията е написано да не си създаваш кумири и идоли. Просто тези съвременни "идоли" са някакви псевдозвезди на съвременната суета и грехове. Преди не смятах всичко написано в Библията за пpocтoтии, но сега осъзнавам колко истини има там. Всичките там филмови, спортни, певчески, модни, инфлуенсъри и всякакви са на нивото на тоя, на когото не му издържали чивиите от т.н. незаслужена слава и започнал с дрогата. И след 20 години няма да има и помен от милионите му, които ще бъдат в други ръце.
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aeee mnoo znaite ama baktaka 6to gi e takoval i kolko e drusal i kolko pari4ki ima eheee 1000 godini pred mene i tebe!
11
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** в България свършиха и сега пак ще ни занимават с Бийбър.. Пфф
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Азис ще те изцели
9
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9Ъъъ ... ааамммм.... еееемммммДобре :)
8
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно *** и лигльо, колкото и да се мъчи да си лъска имиджа. Затова тук никой не го бръсне за слива. Не знам защо изобщо продължавате да ни го натрапвате.
7
10
 
20
 
! Отговори
Българ преди 4 години
Аре и тоз презадоволения психяса
6
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е арестуван заради наркотици а заради прояви на вандализъм,повреждане на чуждо имущество,шофиране на Ламборджини в нетрезво състояние и разбиване на стъклена витрина с камък.Най-обикновено *** с много пари.Съсед му направил забележка да не дъни толкова силно музика след полунощ и оня му разбил колата с бухалка.Изобщо тоя напън от негова страна да се изкара наранена чувствителна душа страдаща от липса на приятели и в депресия изглежда като опит за ПР.Нали беше лошо момче,с банда генгстари?
5
11
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КАТО ВИДЯХ СНИМКАТА ПЪРВОНАЧАЛНО СИ КАЗАХ: КАКВА ЖЕНА!ТОВА НЕ Е ШЕГАИМА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ЖЕНА! И ТОВА НЕ Е ШЕГА
4
11
 
15
 
! Отговори
Иэобщо преди 4 години
не ни интересува
3
13
 
13
 
! Отговори
9 преди 4 години
Bie-Bar..., BarBie е жена, която е представяна за мъж с цел промиване на мозъците на младите. Има и доста други подобни случаи - братята Уилямс в женския тенис, Майкъл представян за Мишел и т.н.
2
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
""Всеки прави грешки, но важното е, че си намерил отново правилния път. Горд съм, че съм твой фен"УАУАУУАА! ТОва е да си офцъ...

Спонсорирани публикации