"Отчаяната съпруга" Фелисити Хъфман влиза в затвора

Заради фалшифицирани документи ще лежи 14 дни
14 сеп 2019 12:15, Петя Славова
24
"Отчаяната съпруга" Фелисити Хъфман влиза в затвора
Снимка: БТА

Актрисата Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дена затвор, защото е платила 15 000 долара, за да бъдат фалшифицирани приемните тестове за университета на голямата й дъщеря, съобщиха световните информационни агенции.

Фелисити Хъфман ще трябва да плати и 30 000 долара глоба, както и да отработи 250 часа обществено полезен труд.
През май Фелисити Хъфман, станала известна със сериала "Отчаяни съпруги", се призна за виновна по обвинението, че е платила 15 000 долара на човек от фирма, специализирана в подготовка за тестовете САТ за прием в американските университета, за да бъдат повишени резултатите на дъщеря й.

Адвокатите на Фелисити Хъфман настояваха вместо на затвор, тя да бъде осъдена условно, да положи обществено полезен труд и да плати глоба от 20 000 долара.

Прокурорът поиска един месец затвор. Фелисити Хъфман каза, че приема наказанието и се извини на съпруга и дъщеря си, предаде БТА.

Тя ще трябва да се яви в затвора на 25 октомври. Повече от 30 родители, сред които и актрисата Лори Лафлин, са обвинени по същото дело. Фелисити Хъфман е първата осъдена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
До 20 преди 4 години
***...ти от тази точно статия ли си направи извод...че в САЩ няма правосъдие?
20
0
 
4
 
! Отговори
Да, ти знаеш... т`п преди 4 години
До ФБРГолям *** си, ***.ФБР е контраразузнаването на САЩ. То не работи в чужбина. ***. Освен ако не следи двойни агенти. ФБР е аквавиланет на ФСБ. ЦРУ е ГРУ. Капиш?В чужбина, например България, работи ЦРУ, ***.В тия сайтове, откакто се налазиха от *** (16 годишни дечица или 65 годишни пенсионерни), които умрат да си докарата до 500 лв. на месец, само отвращавате.
19
7
 
6
 
! Отговори
Fate преди 4 години
Така е "велика демокрация "богатите и известните съд не ги лови .Ако беше някой бачкатор 15 години не му мърдаха .
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като се сключват сделки за миларди и се дават подкупи с милиарди е лобиране аза 15 000 долара си престъпниквсичко в краваристан е изкривено и има една единствена цел пари и и(много париособенно ко намерят някякви аборигени като българите дето сами си свалят панталоните
17
1
 
2
 
! Отговори
ФБР преди 4 години
Америка съ управляваъ от чифутскъта мафия на AIPAC от АФРИКЪ. Те са и най моралните и винаги непогрешими.За това и Хитлер ги е имал зъ най височайшъ гости.За жалост Чифутскиъ СССР е попречилъ много и неимовернъ за да се въздаде правосъдие в/у кастъта на дегенератъ чифутъ..Жоржъ Copocъ, евреинъ носещ мултикултурализмъ и Африкано негроиднъта торъ от Африка към Европа.
16
0
 
2
 
! Отговори
Коя е дъщеря й? преди 4 години
До АнонименДай някакъв линк(връзка). Може да направим петиция или подписка в подкрепа на дъщеря й щом е толкова готина. И не е барала от семейния медец...
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма услуга е направила на дъщеря си :)Сега всеки ще знае, че не струва 5 пари...
14
2
 
3
 
! Отговори
Ебати драмата преди 4 години
Тъкмо ще спре да плюска вредна храна и няма да пука от сутринта.Санаториум
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коко....шкарса история!А, банкерите които обраха спестяванията, пенсионите фондове и изхвърлиха милиони американци от домовете им вместо в затвора получиха почти един трилион долара рефинансиране по официални данни, по неофициални над Два трилиона $$$$.
12
0
 
10
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Когато идеалите престанат да са меродавни, когато вече не си по-добрата алтернатива, тогава апатията, алчността и пошлостта избуяват. Няма империя, която да е устискала този тест на времето. И тази върви натам. На времето в България на такива синчета и момички им викахме "нашите хора", че си имахме и отдел за непоправимо пр0ст1те - РАБФАК а тук ... ами почнали са да ги вкарват по втория начин. Тая са я хванали, щото е дала малко! Неминуемо ще последват същата съдба рано или късно!
11
1
 
6
 
! Отговори
пецата преди 4 години
С тея 15 хилки само е разсмяла даскалите и затова са я изпортили, че никой няма да си рискува работата да го хванат за подкуп от 15К и после да не го вземат никъде на работа, при положение че учителите там правят средно по 60К $ на година тая нормална ли е , ако беше изкарала 100К ,можеше и да си премълчат
10
2
 
6
 
! Отговори
не се лъжете преди 4 години
До ...Зависи кои са . Могат да осъдят някаква си артиска....
9
1
 
12
 
! Отговори
Ванко преди 4 години
Като се е стиснала така става!
8
6
 
39
 
! Отговори
... преди 4 години
До Номер 1:Феновете на изтока още не могат да разберат, че никой не твърди това че на запад няма престъпления или престъпници. Това с което запада превъзхожда изтока, е че на запад ги хващат и осъждат.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той съпруга и пияндето от "Безсрамници" ли е?
6
1
 
13
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Ще изгние в затвора направо!
5
1
 
13
 
! Отговори
Изгонен преди 4 години
До 1Разликата е, че ги хващат. Виждал съм списъци, в родни университети (кихук, куСУк), къдеот последните 15 имена са задраскани, а отдолу с химикал са добавяне нашите, дето не са успели на изпитите. А сигнал, на кого? Половината бяха деца на хората в службите. Имаше само усмивки и неизбежно уволнение.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както ви аги, прокуратурата навсякъде иска по-тежки наказания, зщото им е кеф да си го искат...
3
1
 
29
 
! Отговори
sante_dog преди 4 години
Ако се направи истинска проверка как влизат в италианския лицей децата на политици, журналисти и други негодници ще трябва доста повече от 14 дена да лежат по затворите тук...
2
2
 
11
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Извинява се, че са я хванали. Иначе сега всички знаят колко е *** дъщеря й.