"Мис България" за корекциите: Може би сбърках, но се чувствам добре

Радинела Чушева в откровено интервю пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 25 ное 2019 10:03 | 25 ное 2019 10:01, Александър Попов
352

23-годишната софиянка Радинела Чушева е новата "Мис България", но веднага след като получи короната бе залята с негативни коментари.

Най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

"Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни и негативни емоции. Старая се да не чета, журито е критерият, по който трябва да се водя. Хората не знаят колко много критерии има, за да станеш "Мис България" - репетиции, дисциплина, походка, как се изразяваш... Хората не знаят, че имаше тур с въпроси", сподели Чушева пред Bulgaria ON AIR.

Тя подчерта, че за този конкурс няма рестрикции по отношение на корекциите.

"Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала", призна тя, запитана за процедурите, на които се е подложила.Но отбеляза, че всеки трябва да реши как се чувства добре в собствената си кожа. Според Радинела Чушева критиките към нея може да накарат младите момичета да не прибягват към пластичните корекции.

"Конкурсът имаше една кауза, която е свързана с екология. Ще се насочим към това. Стъпка по стъпка, ако всеки човек направи по нещо мъничко, всичко ще бъде по-различно. Трябва да се направят много пречиствателни станции", каза още красавицата в студиото на "България сутрин".

Радинела е бакалавър по журналистика, в момента учи магистратура и не крие голямото си желание да се занимава с именно с медии.

"Бих искала да бъда успял журналист, да създам прекрасно семейство. Обичам кариерата, но искам да имам време за близките - баланс в живота", сподели тя.

Тя разкри и какво обича да прави в свободното си време.

"Авантюрист съм, много обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много харесвам екзотиката и топлите места. Обичам с приятели или с майка ми да пътуваме - някъде по бански, с мокра коса, без дрехи, без грим...", откровена е Радинела

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може да стъпи на малкия пръст на Албена Вулева.
278
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много тъжна гледка. За съжаление, това е отражение на ситуацията в нещастна и поробена от мафията България.
277
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
очевадно е че имаме корупция на този конкурс, прокуратурата да се самосезира и да разследва случая!!!
276
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде да повърна?
275
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужасяваща простащина!!!
274
1
 
18
 
! Отговори
niki преди 4 години
А как ще можем да спим довечера? Защо ни показвате такива отвратителни гледки?Тази с кой извратеняк е спала, че да стане мис?
273
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудовище
272
0
 
25
 
! Отговори
Аз Варна преди 4 години
Изгледах видеото-ами силикона в устните определено й пречи да говори нормално,горната устна е застинала и не помръдва,а долната е виснала като врата на развалено чекмедже.От време навреме долната чеюст се показва неестеично като зъбите на акула.Ох...красота...
271
0
 
6
 
! Отговори
Естествена красота преди 4 години
Вижте същото това момиче преди пластичните операции, адреналинката в Господарите - Радинела Чушева, много красиво и чаровно създание: https://gospodari/mobile/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D1%87%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%B0-videom85253.html
270
0
 
12
 
! Отговори
Един евантюрист преди 4 години
Журналистка - Евантюристка. И ще си караме, караме... (колелета). Умна и достойна за Мис България. Външният вид и джуките - без коментар. Жалко.
269
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя, дето и е купил ботокса, сигурно си е инжектирал парафин фхуя и са му дали ваучер за едни безплатни джуки. И тий на кой, на кой да ги даде... - на най-застреляната си работничка...
268
0
 
15
 
! Отговори
между редовете преди 4 години
Миската си го каза. Направила си е пластичната интервенция САМО заради социалните мрежи и да стане манекенка. Самата тя знае,че е сгрешила,ама вече е късно. Един ден,ако трябва да работи като журналистка(не ми се вярва,колкото фолк певиците станаха юристки), ще говори със зор и това е само заради силикона в устните. На мен ми се струва,че я е ужилила оса и не виждам нищо красиво в тия джуки.
267
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПРОСВЕТЕНЕ, ти и преди 15 години, и сега, все с 16-годишни ли излизаш? Много си напред с матеряла, бе!
266
0
 
21
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Какво се чудите бе? Нормална жена няма нужда да си чеше егото, тя си знае, че е красива! Тия конкурси са за страдащи от комплекс за малоценност грозилища които им е нужно да имат корона (играе ролята на кетап за хубост) с която да си избият комплекса и евентуално да си дигнат цената на тържището! Как искате да има красиви момичета там, като на тях не им трябва някои да им казва, че са красиви и да им замазва очите? Те красивите са си по улицата и грам не им дреме за миски и тн.!
265
0
 
22
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Българката сега, като я сравня с Българката преди години просто не ми се коментира. Като изляза с едно момиче и като видя какъв и е морала, ценностите,приоритетите,идеала и външния вид(най-вече естественноста) ми се........ Особено в големите градове е пълно с такива "индивиди" като това "недоразумение" на природата, което "някои" "зависими" лица ми го натрапват като "ЕТАЛОН"!!!!
264
0
 
22
 
! Отговори
Мис pornhub преди 4 години
Моето момиче тур с въпроси не знам дали е имало но явно е имало К.У.Р. без въпроси на който си се представила добре.След Тоца Крокодила ни пробутаха онази с нос по-голям от на Баба Яга и днес това пластмасово чудо. От толкова корекции по физиономията си се докарала до там да фъфлиш. Ти дори и с грим изглеждаш покъртително грозна, да не дава Господ да трябва да се покажеш без. Каква е тази мания да се обезобразяваш като евтина проститХХХка?? И на Запад си правят естетични корекции но с мярка..
263
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените няма ли най-после да разберат, че след подобни интервенции започват да мязат на трaнсджeндъри. Отврат!
262
0
 
17
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
И като журналистка няма да я бива. Самото й изказване:,, Може би сбърках, но се чувствам добре" показва колко ограничено разсъждава.Как ще се чувства по-добре след като е почти сигурна,че е сгрешила?НЕ само е много суетна и повърхностна, но не може дори да намери аргумент, с който да защити един вид тезата си.Преди време гледах интервю с момиче сложило си силикон в устните.Не знам колко е бил качествен силиконът или хирургът,НО момичето след това било лекарства заради болки защото се е разтекъл.
261
0
 
33
 
! Отговори
edna преди 4 години
Излъчването на този екземпляр за ,,мис,, е обида за българската жена.Има вулгарно излъчване.
260
2
 
49
 
! Отговори
Жо преди 4 години
НАРОД, който се вълнува повече от избора на Мис, отколкото от избора на Главен прокурор, заслужава да си търка билетчета и да чака "щастие".