Чарлийз Терон, Анджелина Джоли... Кои звезди отглеждат полово неутрални деца?

Шайло иска да я наричат Джон и да носи мъжки дрехи
29 яну 2020 21:05, Дарена Найденова
128
Чарлийз Терон, Анджелина Джоли... Кои звезди отглеждат полово неутрални деца?
Getty Images

В последно време много известни личности започнаха да признават, че децата им са различни. Анджелина Джоли и Чарлийз Терон са само част от звездите, които говорят за различната сексуална ориентация на наследниците си или за това, че те не се идентифицират с рождения си пол.

Безполова принадлежност или трансджендър. По този начин някои от известните наследници искат да бъдат описвани. Наскоро Анджелина Джоли сподели, че една от дъщерите ѝ е започнала терапия за промяна на пола. Според определенията, когато човек се определя като трансджендър означава, че тяхната идентичност не съвпада с рождения им пол.
 
Хората, които не могат да се причислят нито към мъжете, нито към жените, често желаят обръщенията към тях да бъдат „те“ и „тях“. Освен Анджелина Джоли, в Холивуд има още 8 известни семейства, чиито деца спадат към графата „различни“.
 
Чарлийз Терон
 
Актрисата осиновява Джаксън през 2012 година. Първоначално детето беше представено на света като момче, но през 2019 година Терон обяви пред „Daily Mail“, че Джаксън вече е момиче. По-късно през годината актрисата сподели, че е много важно медиите да използват правилните определения за хората, които не се идентифицират с рождения си пол.
 
„Мисля, че с годините ставаше все по-трудно за нас, когато хората пишеха за нея и използваха грешното лице. Смятам, че и аз говорех с медиите за нея грешно. Това наистина нарани чувствата ѝ. Не искам да бъда такава майка и затова казах това, което казах преди време“, заяви Терон.
Дуейн Уейд и Габриел Юниън
 
Бившият баскетболист Дуейн Уейд благодари на съпругата си затова, че тя е успяла да му помогне да приеме решението на 12-годишния им син да се идентифицира различно от рождения си пол. Зион, който беше обект на онлайн тормоз заради това, че на семейна снимка носи блуза до кръста и е с лакирани нокти.
 
„Моята любов не може да бъде променена. Отговорностите ми не се променят. Това, което се промени, е това, че станах по-умен и разбрах много неща. Продължавам да се уча“, казва Уейд.

Анджелина Джоли и Брад Пит
 
Шайло, което е най-голямото биологично дете на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит, се ражда момиче. През 2014 година обаче бившите съпрузи съобщават на света, че детето им вече ще се казва Джон. Наследникът на Джоли и Пит отдавна носи костюми и други неопределящи пола дрехи. 
 
Джон вече е започнал да приема мъжки хормони. В интервю Анджелина съобщава, че е трябвало да отреже косата на детето си, тъй като то не се е чувствало добре в своята кожа. 
 
Синтия Никсън
 
Актрисата от „Сексът и градът“ отправи послание в социалните мрежи към сина си Самюел, който е трансджендър. „Толкова съм горда от сина си Самюел Моузес, който завърши колеж този месец. Поздравявам го и всички като него на днешния ден“, написа Синтия Никсън в Инстаграм.
 
През 2018 година тя даде интервю пред „US Weekly“, където говори за публичната реакция за снимката на сина й. „Бях шокирана от това как всички го приеха съвсем нормално. Това показва, че сме стигнали далеч за толкова малко време“. 
 
Още за звездите и техните полово неутрални деца четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
25
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
Какъв е този е този синтетичен,демократичен и неолиберален израз "синтетичен". Няма ли нормални определения като "момиче" и "момче". Предполагам,че в най-скоро време ще бъде забранено със поредният демократичен и неолиберален закон, човек да бъде нормален - да бъде жена или мъж.Може да настане време когато нормалните хора ще ги затварят в клетки, за да ги показват на новоповите като някакви генетични ***. Мога да кажа,че съм доволен, живота ми премина в нормално полово-общество
70
26
 
6
 
! Отговори
Русолюб преди 4 години
Когато Великият Владимир Путин публично каже, че има сливка и му харесва да му го тургат по 5 пъти на ден отзад, ще го последваме ние, милиони българи, които обожаваме Матушка Россия!
69
0
 
5
 
! Отговори
Веско преди 4 години
До До 73Има известна корелация, но не сте съвсем прав. И С.Арабия може да се похвали в някои области, ама там са рядкост джендърите.
68
0
 
20
 
! Отговори
Мексифорния преди 4 години
До Анонимен"Така е в нео-социалистически Калифорнистан."ние в САЩ му викаме Мексифорнияизвестен е с убийствени такси и тотални и абсурдни забрани,в Мексифорния буквално всичко е забранено дори да си насадиш домати в задния двор ти требе разрешителноа колкото до Холивудските перкендета ... мисля няма кво да обяснявам
67
7
 
24
 
! Отговори
Мегапроекта преди 4 години
Абе тая Шарлийз като толкова държи на джендърианството що не си пусне брада и мустаци и не стане мъж. Ами вместо това цупи устнички и иска да бъде харесвана именно като жена. Значи е отчаяна лицемерка закъсала за секс. Бих я пребил брутално и садистично преди да я наеебба мощно. И след това пак ще я понапляскам де.
66
2
 
23
 
! Отговори
Атанас Свиленов преди 4 години
Абе всичко много добре, ама братя Уашовски създадоха двата шедьовъра Матрицата 1 и 2 докато бяха мъже. Тоест както са се родили. След като станаха сестри Уашовски създават само тъпизми, фекалии и дамски превръзки. Пълна леш и скръб.
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Чарлийз"Името Charlize се произнася Шарлийз, а не Чарлийз. То е от френски произход, женска форма на Шарл.
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е в нео-социалистически Калифорнистан. Ако не си марксист или крайно ляв си нацист, фашист, ксенофоб, цисджендър и с привилегий които са ти дадени от цвета на кожата и не само. А тия актьорчета ще си напазаруват дечурлига от африка да им играят на чукундура на комунделите за да не останат без хлеб. че тез имения не се плащат за един ден.
63
0
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
"Безполова принадлежност или трансджендър"Даренче, Даренче, за нищо не ставаш, ама ти се плаща заплата за некомпетентността все пак. Присъщо за България. Научи терминологията, тогава пускай статииТрансджендър е човек, който не приема собствената си полова индетификация. Примерно ако се е родила жена, се възприема като мъж и обратното.А тези, които се възприемат че нямат полова идентичност се наричат А-***
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има няколко израза, свързани с Черното. Черна Котка- Лош Късмет. Черна волга- Лош Късмет( волгата е кола). Черен като Дявол. В САЩ имат друг израз- Черната овца, за нещо лошо, тъпо. Хората пазят "Бели пари за черни дни"( за лошо време).
61
24
 
7
 
! Отговори
До 73 преди 4 години
Ами, връщай се де, какво чакаш? Спасявай България от дбендърите.Предпочитам *** пред мачивци като бойко, шкембе войвода, волен, пеевски, доган.Джендърите правят мерцедес, бмв, еърбъс...демокрациите им работят...полиция...институции...Нооо...нее...пазате българщината.Е, аз тази българщина не искам да я паза. Предпочитам джендърите.
60
2
 
17
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Тези гадове не само са извратени, но безчовечни!
59
1
 
3
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Юруш на пее. растите няма само в търкия да е пълно .!.
58
1
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Човешки гадости...
57
2
 
39
 
! Отговори
Студент преди 4 години
Студент съм в Англия и ви казвам - борете се с всичка сила срещу тази дегенерация в България за да може поне хората и семействата да останат нормални. Останало може да се оправи (икономика, образование, здравеопазване и т.н.), стига да има ХОРА. Даже предвиждам, че в близко бъдеще много млади българи от чужбина ще решат да се върнат обратно в родината ако така продължават нещата по запада в културно отношение. Аз самият вече сериозно го обмислям. То не може само заплатата да ти осмисля живота...
56
1
 
26
 
! Отговори
Rock of ages преди 4 години
Горките родители ... Светът се побърква и някои се опитват да ни внушат, че ненормалното е нормално ... Извратени разбирания... Не мога да повярвам, че паднахме толкова ниско.
55
1
 
25
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Какви са тия трансджендърски работи? За Анджелина бях чувал,че е изв*ратена в леглото, спяла и с жени, осинови и един куп шарени деца,ама от Чарлийз Терон не го очаквах. Чарлийз Терон дори я намирах за една от най-красивите актриси,а тя да смята смененено на пола за нещо нормално.Преди време Селин Дион пусна серия бебешки дрехи,които били за неутрален пол. Не знам на къде върви тоя свят. Скоро човечеството ще спре да съществува.
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи сбърканяците вече били полово неутрални. Ами добре, само че това няма да ги направи нормални. А родителите им... Горките хора!
53
12
 
0
 
! Отговори
Путин спи с деца преди 4 години
Но за русофилите , той има право и децата са късметлии
52
2
 
12
 
! Отговори
Боди Модификейшънс преди 4 години
Защо хората се занимават с глупости вместо да конструират мозъци по поръчка.