Чарлийз Терон, Анджелина Джоли... Кои звезди отглеждат полово неутрални деца?

Шайло иска да я наричат Джон и да носи мъжки дрехи
29 яну 2020 21:05, Дарена Найденова
128
Чарлийз Терон, Анджелина Джоли... Кои звезди отглеждат полово неутрални деца?
Getty Images

В последно време много известни личности започнаха да признават, че децата им са различни. Анджелина Джоли и Чарлийз Терон са само част от звездите, които говорят за различната сексуална ориентация на наследниците си или за това, че те не се идентифицират с рождения си пол.

Безполова принадлежност или трансджендър. По този начин някои от известните наследници искат да бъдат описвани. Наскоро Анджелина Джоли сподели, че една от дъщерите ѝ е започнала терапия за промяна на пола. Според определенията, когато човек се определя като трансджендър означава, че тяхната идентичност не съвпада с рождения им пол.
 
Хората, които не могат да се причислят нито към мъжете, нито към жените, често желаят обръщенията към тях да бъдат „те“ и „тях“. Освен Анджелина Джоли, в Холивуд има още 8 известни семейства, чиито деца спадат към графата „различни“.
 
Чарлийз Терон
 
Актрисата осиновява Джаксън през 2012 година. Първоначално детето беше представено на света като момче, но през 2019 година Терон обяви пред „Daily Mail“, че Джаксън вече е момиче. По-късно през годината актрисата сподели, че е много важно медиите да използват правилните определения за хората, които не се идентифицират с рождения си пол.
 
„Мисля, че с годините ставаше все по-трудно за нас, когато хората пишеха за нея и използваха грешното лице. Смятам, че и аз говорех с медиите за нея грешно. Това наистина нарани чувствата ѝ. Не искам да бъда такава майка и затова казах това, което казах преди време“, заяви Терон.
Дуейн Уейд и Габриел Юниън
 
Бившият баскетболист Дуейн Уейд благодари на съпругата си затова, че тя е успяла да му помогне да приеме решението на 12-годишния им син да се идентифицира различно от рождения си пол. Зион, който беше обект на онлайн тормоз заради това, че на семейна снимка носи блуза до кръста и е с лакирани нокти.
 
„Моята любов не може да бъде променена. Отговорностите ми не се променят. Това, което се промени, е това, че станах по-умен и разбрах много неща. Продължавам да се уча“, казва Уейд.

Анджелина Джоли и Брад Пит
 
Шайло, което е най-голямото биологично дете на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит, се ражда момиче. През 2014 година обаче бившите съпрузи съобщават на света, че детето им вече ще се казва Джон. Наследникът на Джоли и Пит отдавна носи костюми и други неопределящи пола дрехи. 
 
Джон вече е започнал да приема мъжки хормони. В интервю Анджелина съобщава, че е трябвало да отреже косата на детето си, тъй като то не се е чувствало добре в своята кожа. 
 
Синтия Никсън
 
Актрисата от „Сексът и градът“ отправи послание в социалните мрежи към сина си Самюел, който е трансджендър. „Толкова съм горда от сина си Самюел Моузес, който завърши колеж този месец. Поздравявам го и всички като него на днешния ден“, написа Синтия Никсън в Инстаграм.
 
През 2018 година тя даде интервю пред „US Weekly“, където говори за публичната реакция за снимката на сина й. „Бях шокирана от това как всички го приеха съвсем нормално. Това показва, че сме стигнали далеч за толкова малко време“. 
 
Още за звездите и техните полово неутрални деца четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм от новия, модерен пол-ВОДОМЕР!!!
50
10
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
До 43защо трябва да се толерира различността, напротив работа с психолог и осъзнаване че си това което си------А не си ли даваш сметка, че ако е толкова лесно някой да бъде убеден от какъв пол е, значи е възможно и тебе някой да те е излъгал, че си момченце. А всъщност дълбоко в душата ти едно момиченце мечтае за розови гащички и плитчици :)))
49
3
 
3
 
! Отговори
До 60 преди 4 години
Ти учил ли си някога в гимназия или реши да пропуснеш.Написал си нещо комично и безмислено.
48
7
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 4 години
Не ме интересува чуждото легло. Аз искам в моето само расови мъжкари.
47
0
 
18
 
! Отговори
Големио преди 4 години
Иначе конкретно по статията: сега това е модата ( не знам нарочно ли се налага или народа се побърка) и така наречените "известни" по никакъв начин не могат да си позволят да странят иначе отпадат от играта за дни. Един погрешен туит срещу трансовете и 20 годишна актьорска кариера отива в кофата.
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искат чак до тънкото черво да си бъркат, само мен да не ме закачат.
45
1
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Този вдясно на снимката беше голям фен на Кастро и Путин.
44
1
 
33
 
! Отговори
Големио преди 4 години
Много странна държава... Да изпиеш една бира трябва да си на 21. Да се снимаш в поpно - на 18. Да носиш камуфлаж и да убиваш хора в други държави или да те убият теб ( не съм сигурен, но май пак 18), да взимаш опасни медикаменти и да си определяш сам пола - крехка тийнейджърска възраст...
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Содом и Гомор за тия
42
6
 
2
 
! Отговори
До 56 преди 4 години
А ти си утайката в обществото или всичко си е наред
41
3
 
11
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
Променя се установения от всевишния ред на земята.Жената е помощник на мъжа,джендара убиван с камъни.Това няма да остане без последствие.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двете са с доказани психични проблеми на такива не трябва да им се дава да отглеждат деца
39
25
 
2
 
! Отговори
Това са най хубавите преди 4 години
Жени на света и вие ги плюете.Те не са виновни за вашата импотентност и неграмотност.И това в казармата се брои , нищо че не ви питаха , винаги ще сте разпечатани отзад
38
9
 
10
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Мнозинството българи се интересуват основно от това, кой с кого си ляга и какво има ... Толкова са им възможностите ...
37
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами след камарата наркотици и разюздени сексуални занимания, какво да се роди, освен мутация. Той, женският полов орган е направен за раждане, а не за спорт.
36
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откровена глупост прикрита зад някакво лично самозаблуждение че децата ще бъдат по-свободни защото вече ще пикатт по друг начин . Идеята за свободния дух е заменена с прически силикон и нови полови органи. И говориме за развито общество. Били сме " напред"!?!? Ще ви повърна всичките!!!
35
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С това *** възпитание децата докато пораснат, вече отдавна ще са удобно мозъчно неутрални...
34
1
 
28
 
! Отговори
До 43 преди 4 години
Нама такова нещо като трети пол! Има хора с хромозомни, хормонални и умствени болести. Това га казва НАУКАТА МЕДИЦИНА. Няма значение какви безмислици пропагандират м а л о у м н и т е *** теории
33
2
 
22
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Ще дойде Армагвдона и Страшния Съд! Сатанистите на Луцифер ще горят вечно в Ада! Анатема, анатема, анатема! Междувременно, службите за защита на децата трябва да се намесят и предоставят безопасни среда и условия на живот на тези невинни душички, заради чудовищния тормоз и осакатяването им от тези содомити! Химическата кастрация на 3 годишно детенце е тежко криминално престъпление, заслужаващо смъртна присъда!
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Факт е, че има хора които са трети пол, като този Пол, които го дават често по ТВ. Там нещата са объркани ясно, но когато един мъж е роден мъж, а една жена жена, защо трябва да се толерира различността, напротив работа с психолог и осъзнаване че си това което си. Просто с толкова много пари хората полудяват. Обличат момчета, като момичета защо? В скандинавските страни говорят на и стимулират, момичетата да играят с момчешки играчки. Кр. психика се манипулира лесно.