Принц Хари и принц Уилям пак са скарани

Ето каква е причината за проблемите
18 мар 2020 06:15, Ивета Иванова
40
Принц Хари и принц Уилям пак са скарани
Снимка: БГНЕС

Отношенията между принц Хари и принц Уилям са се влошили повече отвсякога, откакто Хари беше в Англия, за да изпълни последните си кралски задължения. 

Между двамата братя има известно напрежение, още преди принц Хари и Меган Маркъл да обявят, че напускат кралското семейство, което се случи през януари тази година. Но изглежда Уилям и Хари не са изгладили нещата.
 
"Тези, които са близки на братята, казват, че нещата между тях са по-лоши отвсякога", твърдят източници на "Daily Mail".
 
Принц Уилям все още бил разстроен от решението на брат си и Меган и дори бил обиден от критиките, които Хари отправял към кралското семейство. Според Уилям, Хари не уважавал монархията и баба си - кралица Елизабет Втора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Хари гОркия му е взела акъла с витуозно владеене на духови инструменти! :D
7
5
 
18
 
! Отговори
Bond преди 4 години
Дреме му на някой за тия инцести.Ей сега ще си разплета чорапите
6
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ейй те тва пък ни беше най-важният проблем сега
5
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧестноНяма такова нещо като синя кръв. Средновековни измислици и отживелици. Това са пaлячoвци, към които не изпитвам грам уважение и на които се кланят английските оФцe. Те не са гражданици, а поданници = рoби. Монарсите им дори не са англичани, а с германска кръв. Управляват ги немци, бухаха, Vive la France!
4
8
 
18
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Направо си е късмет баба ти да е кралица. Ако ми беше баба щях да и крада короната от време на време. Да се чуди дали короната като се намери не се е коронясала с коронния вирус. Нали обичал да се залепва по повърхности.
3
22
 
15
 
! Отговори
До главанаците преди 4 години
по-долу - пишете ги тия глупости, сякаш ви е яд, и цял живот ще ви е яд, че тоя рептил кралицата не ви е баба, та да имате синя кръв и вие. Глупостта е безкрайна. Аман от хемофилици. Ако толко искате, вземете си меден сулфат от някоя аптека, по кило на 100 кила трупно тегло, изпивате го и лягате да чакате докато не станете и вие кралски особи със синя кръв, главанацииии
2
10
 
37
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Оставяй я тая Меган. Кажи, че бебето не е твое и се върни в двореца да ти върнат титлата. Ей тогава пак ще те уважават Хари.
1
5
 
61
 
! Отговори
Честно преди 4 години
Хари,Хари ,ти поиска да си като обикновените хора. Сега не търси уважение на хората със синя кръв.