Емили Ратайковски вече е блондинка

Звездата се боядиса, феновете разделени
25 юни 2020 06:00, Ивета Иванова
13
Емили Ратайковски вече е блондинка
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски стана поредната знаменитост, която направи драстична промяна в прическата си по време на карантината. Чаровната моделка е боядисала емблематичната си шоколадово кестенява коса в русо и вече е блондинка. Това се забеляза от снимки в Instagram.

Звездата е показала как фризьор боядисва косата ѝ, а после е показала и резултата, като позира за няколко снимки и клипчета.
 
"Никога не съм си боядисвала косата и не съм променяла дължината ѝ драстично в целия ми живот! Току-що отпразнувах рождения си ден и съм много щастлива, че излизам от карантината с нов, свеж вид. Красотата трябва да е забавна и експресивна, и това определено е най-забавното нещо, което съм правила с визията си досега", пише в официално прессъобщение Ратайковски, твърдят от американския "Cosmopolitan".
 
Феновете постоянно хвалят моделката за новия цвят на косата ѝ, но има и такива, които пишат, че Емили изглежда по-добре като брюнетка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Слугинско изражение. Много е му..ргава. Руското не е за нея.
11
1
 
4
 
! Отговори
... преди 3 години
Епа не знам дал е хубава или грозна, амаа има много хубави естествени .... очи! Аз харесвам такива .... очи! И както се пееше в една стааара БГ песен" "зарад вашите очи село ще подпаааля ..." Та така!
10
1
 
1
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Тази скенджа , с подути джуки, като каква се изявява? С какво е известен този медицински манекен ? Като ходи по голяма нужда дали пърди и крещи от болки ? Лекува ли си още хемороидите?
9
0
 
9
 
! Отговори
вече съм блондин преди 3 години
Въпросът е кое е първо- кокошката или яйцето или по-ясно казано: Пускат такива "новини" защото сме глупави или сме глупави защото пускат такива "новини"...
8
1
 
8
 
! Отговори
Дръндер преди 3 години
Ко? От такива новини умират мозъчни клетки!
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тази "новина" вече засенчи и коронавируса!
6
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И това ако е красота?! Ама медиите им помага на такива к-о-к-о-ш-к-и! До миналата година все пишеха за Кардашиян, но вече е стара и замлъкнаха! Всичко е преходно, но когато човек сътвори нещо и го остави на поколенията е вечно! А зад-ни-ка, джу-ки-те и краката са до време!
5
2
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Гледал съм доста клипове с нея. Абсолютно меркантилен човек и не само това, насърчава младежите да и подражават и ги въвежда в заблуда. Повръща ми се от тая!Дайте нещо за Голи Бери! Тя ме кефи!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ногу сий хубава пък!!! *inlove*
3
5
 
14
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Че тя кога е била брюнетка?Освен да се дynи и разкрачва нищо друго не може! Куха като градинска лейк!
2
15
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Само може да си мечтаеш за такова класно гадже,!
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо особено! Физиономия на умряла риба.